Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Oyle düşünmeyin itibar güçleri herkesin arttı .. Mesaj sayısı çok çok etkilemiyor .. Benim itibar gücüm 1000’in üzerinde suan . sağ olasın canlar dün bügün iyi vurmuşlar :halay:970
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS seni kimse gecemez abi sonra başgan gelir Alıntı: Originally Posted by MR&MRS sağ olasın canlar dün bügün iyi vurmuşlar :halay:970 sen 3. sün http://www.hisse.net/topluluk/member...putation&pp=30
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS sağ olasın canlar dün bügün iyi vurmuşlar :halay:970 yani itibar gücüyle itibar sıralaması farklı atılan mesajların itibar gücüne ciddi faydası yok. 970 çok iyi bu mesaj sayısına karşın :yes:
listede hep bizim atıcılar var :kahkah:
Sıralamayı bekliyorum.İftardan onceeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS listede hep bizim atıcılar var :kahkah: nasıl oldu analamdım 2. liğe çıktın yarım saat daha kalırsan zirveye yapışacaksın
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 nasıl oldu analamdım 2. liğe çıktın yarım saat daha kalırsan zirveye yapışacaksın nasıl oldu o iş :evil:
Alıntı: Originally Posted by CÜNEYT nasıl oldu o iş :evil: :whistling::whistling::whistling::shh: