Printable View
Alıntı: Originally Posted by emrehan Agam Cefalı abi.. koray..izci Başkan ilk aklıma gelenler listede yok.?????? İtibar puanı izleme modumuz kapalı olduğundan görünmüyor. Kısa bir süreliğine açayım bakalım, listenin neresindeyiz.
Alıntı: Originally Posted by emrehan Agam Cefalı abi.. koray..izci Başkan ilk aklıma gelenler listede yok.?????? Onlar ışıklar kapalı geziyor, onun için sıralamada yoklar.
Nerdesiniz abi benim 950.000
Alıntı: Originally Posted by lutfu001 Puanları gizli olduğu için listede yoklar, zenginler ama belli etmiyorlar diyelim :evil: Alıntı: Originally Posted by izci İtibar puanı izleme modumuz kapalı olduğundan görünmüyor. Kısa bir süreliğine açayım bakalım, listenin neresindeyiz. Alıntı: Originally Posted by apache64d Onlar ışıklar kapalı geziyor, onun için sıralamada yoklar. Piştiiii...:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by apache64d Piştiiii...:kahkah: Şimdi bajgan gelir resti çeker [emoji1][emoji41]
Alıntı: Originally Posted by lutfu001 Puanları gizli olduğu için listede yoklar, zenginler ama belli etmiyorlar diyelim :evil: Çok yaşa üstadım.:bravo::bravo::bravo:
969.287 benim :evil:
Alıntı: Originally Posted by apache64d 4 gün önceki gönderim gözünden kaçtı herhalde dostum..:oleyo: Gözden şöyle kaçtı, O gönderi Cüneyt abinin sanmıştım...:oleyo: