Printable View
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS Şimdi bajgan gelir resti çeker [emoji1][emoji41] Başgan ve cefalı agabeyim bizi ikiye katlar.
Alıntı: Originally Posted by izci İtibar puanı izleme modumuz kapalı olduğundan görünmüyor. Kısa bir süreliğine açayım bakalım, listenin neresindeyiz. özellik nasıl kullanılır bilmiyorum.Hissenetin en zengin kasabası.
732632 sayenizde Teşekkürler.
Alıntı: Originally Posted by emrehan özellik nasıl kullanılır bilmiyorum.Hissenetin en zengin kasabası. Üye kontrol panelinin kayıtlı seçeneklerinin değiştirilmesi ile ilgili.
Alıntı: Originally Posted by emrehan 732632 sayenizde Teşekkürler. Biri bu başlığa gelip selam verse en kötü ilk 3 sayfaya girer :) Daimi katılımcılar zaten birinci sayfada yer alıyorlar (:
Alıntı: Originally Posted by lutfu001 969.287 benim :evil: Lütfi dostum, Yenisine bak istersen...:oleyo: Elimden bu kadarı geliyor...:)
Orayı burayı karıştırmaya gerek yok Üye Kontrol Paneli'n de yazıyorr ben fasulyeden takılıyorumm mesela :evil: https://i.hizliresim.com/pbmWkN.png
Alıntı: Originally Posted by izci Lütfi dostum, Yenisine bak istersen...:oleyo: Elimden bu kadarı geliyor...:) 978.906 :oleyo: teşekkürler Sn İzci :)