Brut takasda gün içersinde alan ertesi gun satabilir ...
Printable View
esas buyuk resim önemli...bilanço düzeliyor...kadroda çoook para edecek gençler var...Şampıyonlar ligine girdinmi ekstra para.reklam sponsorluklar trıbun geliri...yeterki takım ve taraftar bütün olsun yönetim bunlara sahip çıksın...
alakası yok. kural hepsi için aynıdır. cuma aldığım ts yi sabah açılışta sattım. sizin aracı kurumda bi sıkıntı vardır. zira başka bir arkadaş ak yatırımı kullanıyor ts nin parasını sattığı halde hemen geçmediler halbuki ben tacirlerde işlem yapıyorum benim para takasa geçti onunla da işlem yapabiliyorum.
gerçi benim hesap kredili belki onun da bir faydası oluyor olabilir. şimdi yanıltmakta istemem kimseyi.
Ne kadar saçma sapan hareketler yapıyor ya.
gs,ın spek aklınca gaz verıyor , yersen, yiyenler çok maşallah , hep lidersin hem maçın eksik, gs% 20+ fenerin acizliğni kullandı resmen gs, fenerde olanlara allah yardım etsin inşallah, trabzon,a gelince mecbur yukarı , tabandsn alanlar çıkıyor gayet normal , gs,de ümit içinde onlarda ancak önümüzdeki 3 hafta gs, sıvas, rize deplasman maçları var, bjk ile içerde bunlar kolay maç değil , bekleyip görecez , mühür kimdeyse süleyman odur...
Şimdi bazı aracı kurumlar mesela denizbank t+0 uyguluyor... İşbank kullanıyorum.. Gsray ı cuma aldım bugün sattım ama tspor da cuma günü satışımın parası hala serbest bakiye değil... İlginç... Neyse zaten yarın lazım bana.. Bugünü de böyle atlattık... Ama bu hafta sonu Suriye ye gözlem noktalarından çekilmesi için verilen süre doluyor. İnşallah bir şekilde anlaşma olur yoksa beter olabilir borsa... Göreceğiz
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SON DAKİKA | Real Madrid, Alexander Sörloth için 40 milyon euro'yu gözden çıkardı. (Eurosport)
Avrupayı sallayan diğer norveçli haarland (Dortmund) sorlotha ilham kaynağı olup fiyati ikiye katlatti.
Hayatta şans yardimci olmali.
Bence haarlandin dortmundda harikalar yapması
Reali kudurttu ve tsporada lotto vuracak.
Başakşehir’in kazanması kötü oldu. Rize’yle haftaya oynayacak ts, puan alsaydı rize kesin ts kazanır derdim maçı ama şimdi riske girdi.
Rize ölmüş aglayani yok.Trabzon için antreman maçı olur.ozellikle müdafaa rezalet.
Niye öyle hesaplamak zorundasın bende onu anlamadım. Kaç kişi bedelliye katılmamıştır. Eğer katılmadıysa o kişinin sorunudur. O insan kendi hesabını ona göre yapsın. Galatasaray'da tarihi zirve 430 küsürdü. Şimdi Galatasaray sayfasına gidip tarihi zirve 430 desem olur mu olmaz. Böyle hesap mı yapılır. Yanlış yaptın ama kabul etmemek için daha büyük yanlışa giriyorsun.
spek akıl tutulması yaşıyor sivri sinek beyni ile gs yukarı sürerken ,trabzona- yaptırıp mal toplama derdinde, başak şehir gelirken ,gs nin çıkışını yemiyoruz ,akşam eşşek gibi yukarı çıkacak ne diyorsak o, aklı sıra elimizden malımızı alacak...önce gs nin sıvas, b.şehir, trabzon, bjk maçlarını var olduğunun altını çizelim , gs bu 4 maçta yarasız mı kurtulacak, spekkkkk alırım aklını beynin durur .buyüzden beni bağlar,spek ye oturup donunu baglar hele bekle gör
Yeterince motorları soğuttu bencede.
Bu hafta çok şeye gebe Tspor.
Yeni formalar için sür yukarı spek [emoji1787]
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bjk ile beraber hareket ediyor. Sanki beklenti ayni
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
keşanlı olan gri... çok şık... yakışır...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bizi çok darlayacak belli ki haftasonu maçı bitene kadar :/
eşşekten düşmüş karpuz misali fener %-1.2 gizli lider trabzon -%2'3 allahım sen akıldan yoksun bırakma
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satıcılı başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini -427, ortalama tahmin ise -434 oldu.
Foreks'in 39 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +850 puan olurken, en düşük beklenti -2660 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 39 analistin 12'si pozitif, 27'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dünü 424,68 puan düşüşle 114.364,53 puandan
tamamlamıştı.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(26/02/2020 - 09:25:45)
inşallah bu hareketler eski hareketler değildir.
her gün yüzde üç beş düşüp ha düzeldi ha düzelecek diye ümitle bekletip en sonunda dipleri göstermez umarım.
hep aynı hareket,
tüm gün % 7-8 eksi , akşama doğru yarına hazırlık için 10-20 kademe yukarı çek dipten.
Ertesi gün yine % 7-8 eksi....
Gs nin donuna yapışmış kağıdı o yönlendiriyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık düşecek gibi yapmıyor, gerçekten düşüyor :(
Game overGM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar çabuk oyun bitmez.
düzeltme diyin, soğutma diyin...
Beklenilen normal haraketler.
Daha spek coook para götürecek burada, 28 şubat ve 6 mart bir geçsin
Sportiflerin geneli yamulmuş durumda.Endeksi söylemeye bile gerek yok. Ts özelinde bir durum değil şu anki.Tabiki bence YTD.
İnşallah öyle olsun tabi.
İnsanlar para kazanmaya devam etsin şu sıcak ortamdaGM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İdlib meselesi için kritik haftadayız... Bu hafta rejime verilen süre doluyor... Sıcak çatışma Rusya ile bizi karşı karşıya getirecek.. Diplomasi ile çözülürse rahat nefes alırız ve geldiğimiz yere hızla çıkarız... Yok çatışma olursa şelale artarak devam eder...
Tabi bir de virüs meselesi yüzünden maçların seyircisiz oynanması ihtimali spor endexini daha beter çarptı... Şu virüsü de toplumsal histeriye çevirdiler... Her sene gripten 100 binden fazla insan ölüyor bu kadar panik yok... Bu virüs te yayılacak bağışıklık sistemi zayıf olanlar gripten olduğu gibi bundan da etkilenecek sonra her şey normale dönecek... Tabi bu arada Çin ekonomik olarak çok zarar görmüş ve terbiye edilmiş olacak falan filan
Bu düşüşü klüp yapıyor,işlem yasaklı tedbir getirilmiş hissede küçük yatırımcı bunu yapamaz.Allah belalarını versin.Büyük zararla çıkmak zorunda kaldım.Her geçen günü arar olduk.