Bende çıktım isabet oldu...
Printable View
Iyi bir gözlemci ve takipçi olarak çok ilgimi çekti paylaştıklarınız. Bana is arkadaşlarım Şahin gözlü boşuna demiyorlar herhalde. 4.03-4.05 arası satım diyorsunuz.. Yani tam olarak kaça sattınız emiri siz vermediniz mi tam olarak bilmemeniz ilginç.. Hemde maliyetiniz 4.08 olup böyle tecrübeli görülüp zarar ile satmakta bazen mantıklı geliyor. Kesin bir bildiğiniz var da zarara sattınız herhalde . Yazdıklarından onu anladım şimdi. Ama çok ilginç paylaşmanız var sizin Buraktepe. Birde başka bir isimli de ne tesadüf hep bir şekilde yorumlarınızı destekliyor.. Buda çok tesadüf ve ilginç. Herşeyin hayırlısı. Sesli düşündüm şahsi fikrim tabiri merak ettim sordum açık sözlü kişi olarak. Ve selam.
SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum dort ayri yerde hesabim oldugu icin. Teker teker girip emir gonderene kadar fiyattada oynama oluyor. Ikinci husus maliyetlerim 4 tl ve 4.08 tl de idi. Guzel yakalamissin. Evet zararina da cikis yaptim. Yerine bir miktar fener ve agirlikli migros aldim. Onlarda bugun ekside. Beni destekleyen yazilara gelince yillardir fodumda yaziyorum. Al sat yaltigim zamanlar genelde seans icinde yada canli yayinda bildiriyorum. Gizli sakli yapmiyorum. Birde neden aldigimi bir hisseyi yada neden sattigimida genelde yazarim. Bu nedenlerden oturu 200 e yakin arkadas edindim sadece bizim forumdan. Hergun ozelden yazanlar var. Nikimin uzerine basip aratirsan diger hisse basliklarinda da gorebilirsin. Besiktasi neden sattigima gelecek olursak. Takim cok iyi gittigi liderligi dahi aldigi halde manasiz sekilde hisseyi baskiliyorlar. Bu hosuma gitmeyen husus bir suredir. Dunde para cikisi olunca yeter diyip ciktim. Fenerde ani hoplama daha sk oluyor besiktasa gore. Birde fenerin uzerine bir sure oynadilar simdi sira digerlerine oynamaya geldigini duusnuyorum. Migros icinse mal girisi vardi dun. Grafigide hosuma gitmisti. Yalniz merrly bugun piyasa genelinde yaptigi satis geriletti tum hisseleri. Bakalim nasip.
Şimdi bugün alacaklar düşük diye almayın derim çıkmaz siz alırsınız biraz daha düşer böyle böyle elinizdekini alırlar sağlam olanları tercih edin vaktinizi boşa burda harcamayın
hafta sonu riskini bjkas ve gs ile alacağım...ts-fb berabere biretse bu iki takımada yarar...spor endeksi motorları ısıtmaya başladı...spor yasası neler getirir bilemem ama inşallah kulüplere yarar..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...14df27d1cd.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c44e279125.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pazartesi düşüş başlar yendik yada sabah yüksek açar 1 saat sonra tekrar tersine bulaşmayın derim
kartalımız tek eksiği yedeği yok.çok az.montero sakat bak o mevkide adam yok.bir sakatlık olsa ceza olsa ne olur.
raşitin yedeği yok.sağbekin öyle vidanın öyle.bekirin öyle larinin öyle kalite yedeklerle maç kazanılır.
klübemiz eh işte idare etsede zorluk derecesi maçlarda ne olur göreceğiz.
buna rağmen iyi sonuçlar alıyor kartalımız.
bakalım bundan sonrası küme düşme mücadelesi kapanan takımları açacak kilit oyuncuların performansı sonuçu belirlemeye devam edecektir.
yedekler bence katkı tam veremiyor.
düğümü çözecek oyuncular sakatlanmadan ligi götürmeleri şartıyla kartalda şampiyonluk potasında olacaktır.
gs yi medya şişiriyor.fb yi de şişiriyor.bjk yi şişirmesinlerki.
geriden gelerek bir bindirme yapabilirse kartalda potada olacaktır.
fenerde 22 oyuncu aldı.yedekte çok.
fb dışarıda iyi iç sahada kötü.
aldığı sonuçlara göre dış sahada iyi puan topladı.en fazla puanı dışarıda fb aldı.içerde kaybedilen puanları var f b nin.
iç sahada ise her ters sonuçlar alabilir.
ts anca bu kadar bundan ötesi olmaz.bu maçı alsa potadasın.alamayınca 4 lük beklersin ancak.
sen en önemli maça çıkıyorsun 7 maç galip gelsen ne olsun al sana kendi sahanda mağlubiyet.
gs de iyi sonuçlar alıyor.
iyi transferleri var.
gs fb ve bjk arasında bu maraton devam edecektir.
ts tısladı şampiyonluk havasına girecektiki fb yi yenseydi tıs diye söndü.
bjk ts maçını hatırlıyorum 7-2 bjk nin yenmesi gereken maçtı fakat ts kalecisi o gün çok muhteşem oyun çıkardı.
6-7 net golu kurtarmıştı.
bu günde fb maçında çok gol kurtardı.
ts nin pili bu kadarmış.eline gecen en önemli avantaj sağlayacağı maçı kaybetti.
ts için bu sene 4 lük olabilir.ötesi olmayacağı bu gün fb ye yenilmesiyle anlaşıldı.
epeyi maç var.maratonda az hata yapan ipi göğüsler.
spor hisselerinde durum bu şampiyonluk heyecanıyla 3 takım arasındaki yarış devam eder.
sonuçta kim şampiyon olacak göreceğiz hep birlikte...ytd
İnşallah bugün bulaşan olmamıştır yazık bulaşmayın paranızı gidin başka yerde değerlendirin bu akşam ne olur bilemem yense az düşer yenilse çok düşer sabır diyelim alacak olanlara da bulaşmayın derim
Hocam çok karamsarsınYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklı çıkmak istemiyorum ama almayın arkadaşlar karamsar falan değilim gerçekleri kabul etmek Erdem liktir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c238282f72.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cac64ddea7.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Heves etmeyin düşecek sadece yeni kurbanlar toplamak amacı bulaşmayın almak isterseniz tabi buyurun alın ama üzülürsünüz
OkYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurtulun derim başka bir şey söyleyemem pazartesi daha düşükten alırsınız yenilir içimden öyle geliyor bu benim düşüncem
Tmm hocamYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam tamam
yarin fenerin eksi 5i var. Bjkas Tavan açar. Acmazsa bedelli kokusu var derim
Bulaşmayın derim başınız ağrır gider gibi yapar birazdan düşer olması gereken yer de değil
%8 e düşer miYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli durumu nedir
Tavandan vermeli mi?
Ptesi beklemeli mi????
Kurtulun pazartesi Yensede yenilerseler de her türlü düşer sabah biraz yüksek açar sonra millete geçmiş olsun bitikler sadece cebinizdeki ni alırlar sonra bekleyin ki çıksın zor dur beklemek iyi bilirim ve her geçen gün paranız pul olur
Oguz24 hocam bjk hissesinin duayenlerinden o yanıt verebilir belki YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağolun cevaplara
3te 2 sini verdim hayırlısı
Çok karamsar belli ki tepeden avlamışlar https://media1.giphy.com/media/GRM7Z...3rvv/giphy.gif
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Karamsar değil de Hisseyi biliyor bence.
1 leri görmüş bir hisse sonucta
Bu haftada gitmesin de göreyim..anasını satayım fener olsaydı bu puanla 100 leri konuşurduk ytd
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başakşehir ve fener galibiyetleri sonrası uçuşa geçer. Bu hafta da yükselir ama dediğiniz gibi besktas yavaş yavaş gidiyor. Fener gs yenilince dahi tavan yapıyor. Benim düşüncem başakşehir ve FB maçlarını beklemek lazım. Bofa bu haftada yüklenecek mi acaba ?bu da önemli
Yarın fener bjk'den fazla yükselirse artık sana lafım yok
kartallar yüksek uçar......
İnşallah buralardan bir bedelli kararı açıklanır , kulübümüzün sıcak paraya çok ihtiyacı var...
Bedelli çıkarsa adamın anasını aglatirlar hiç yasamadin mi geçmişi.iki kutusunda çöp olurRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine insanların canını yaktılar umarım fazla kişi bulaşmamıştır yazık insanlara ne vicdan var ne korku Al elindekini yoluna devam yeni kurbanlar aranıyor dikkat edin
Maalesef hüsran bugün belki çıkar gibi yapabilir aldanmayın derim
Bjk de hissenin sahibi yok..kulüpte para olmadığı için girmiyor ancak birisi girecektir .geçen hafta biri girdi ama nefesi az çıktı bir tavanda bıraktı talep olmayınca..fenerde öyle değil gerçekten büyük takım.ytd
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.