Hiçbir sağlam hisse bunun hareketlerini yapmıyor tamamen oyuncak oldu dandik speğin elinde
Printable View
Hiçbir sağlam hisse bunun hareketlerini yapmıyor tamamen oyuncak oldu dandik speğin elinde
Endekse de verdiler çifte kavrulmuş oldu artık yine günlerce sövmeje devam 30 direncinden satmasam böyle seversin
Saman alevi, 11-12.80 arasi çok yaptı...yine şaşırtmadı
12.70-12.80 gelir öyle yada böyle
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ay bekle yüzde 15 kâr yap onu da aç gözlülük nedeniyle geri ver. Allah'tan orta vadeli bekliyorum 17-18 piyasa bozduğu zamanda yükselir ******** Endeks rekor kırarken takılır
aylık kordsa...
5 senelik yükselen kanalın üst band seviyesi 14,20 ile bugün test edildi.
bu değerin hacim ile geçilmesi durumunda kısa vadede 15,00-15,83 seviyeleri test edilebilir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...78a0e689b7.png
Trade yerlerini tutturdskk yüzde 10 ekstra yapardık ama hep yukarı kademe yazma hastalığı 30 direnç 34 yazdım. İşi varken 14 değişp 13.8 görmüş onu da kaçırdım sağlık olsun orta vade 17 bekleyeceğim
Qnb başladı yine almaya hadi inşallah..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mezarcı Amerikalı Jonathan nerede ekrana bakmaya korkuyor galiba
ulennn spek ulen spek 13,96 dan sattırıp 14,04 ten bana geri aldırman hoş değil
QNB geldi
Şu Endeks bir izin vermiyor en sonunda sövüp satacağım
Artık 11'ler hayal gibi. Üzüntü verici.
Eğer, "bu kağıttan gelecek kara da lanet olsun, istemiyorum karını falan" diye düşünürsen ve sitemini de somutlaştırmak istersen, satmak istediğin lotlarına 11 liradan talip olabilirim. Hem sen sitemini etmiş ve Kordsa'dan gelecek kara tenezzül etmemiş olursun, hem de ben isteğimi gerçekleştirmiş olurum. Nasıl olur?
Ne hikayeden direnç yaptılar 14.34 ü. Burada böyle yaparsa 15.36 1 haftada geçmez
En sonunda ihtiyacım olan bir kısmını 50 den verdim gerisi 17 den önce satmam
Ooo Engima Üstadım da gelmiş buralar daha bir şenlenir o zaman. Sık sık atacağın grafiklerle bizi yalnız bırakmazsınız inş..
meizu X8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntıyı atlamışım.
Buradayız ,evet.kordsa uzun vade için güzel kağıt.grafik olarak katkı vereceğim foruma.size ve hissedarlara bol hayırlı kazançlar diliyorum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine yapı kredi ak yatırım el ele başladılar milleti panik etmeye. Qnb yetiş kardaş
SA şirketinin geninde var panikletme...
Mezarcı Jonathan kusura bakma başkasına 14.5 verdim. 11 den bölününce alırsın
Bana 2 yıl önce deseler, Kordsa 2020 sonunda hala daha 10 lira - 12 lira olacak diye, inanmazdım. Umut kesecek değiliz.
Ben 11'i sessizce beklerim. Gelirse gelir. Gelmezse gelmez.
Ama üzüldüm. Demek Kordsa'dan gelen kara tenezzül ettiniz, tepkinizi somutlaştırıp toplumun ve tahta yapıcının yüzüne vurmadınız.
golden cross oluşumu ve sonrasında hisseye gelen sert yukarı hareket izlenmeye değer.bu oluşum fiyatların daha yukarı seviyeleri kısa-orta vadede görebileceğine işarettir.teknik olarak çok kıymetli bir veridir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...45c0ed2874.png
Sabahtan alıp QNB ye yukardan veririz dediler ama gelen giden olmayınca ellerinde kaldı ))))
aylık-logaritmik grafik...
2009 senesinden gelen yükselen trendin (kırmızı) üst bandını test ediyor.bu trend üstünde kısa vadede daha yukarıdaki yeşil trendi görmesi mümkün.yeşilden gelen direnç değeri 17,00 civarıdır...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...3a87c470cf.png
Bir çok hisse pandemiden önceki seviyelerinin birkaç katını geçmişken Kordsa pandemi öncesi yarım kalan yükseliş seviyesini bile henüz yakalayamadı. Grafiği buraya cepten atamıyorum ama 13.00 civarındaki direncini kırınca pandemi öncesi görülen 15.83, seviyesine doğru bir çanak yapmaya aday görünüyor. Buralarda biraz geri çekilmesi muhtemel.
Doğrudur, sayın pritt01.125 bin endeks seviyesinden bile fiyatlanmiyor kordsa.bu endekse değerine göre ederi zaten asgarî 17-18 civarı olmalıydı.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ford otosan ile e glass prepreg projesi vardı acaba ne durumda satışı var mı yaygınlaşacak mı (ağır araçlara hafif şasi..)
Tusaş
Boeing
Ford
Uni
Son Asrın yeni yapıştırıcı icadı ..
Bir çok proje var henüz ekonomik değeri olan ve olmayan..
İş ortaklarından biri borsanın en değerli abd li otomotiv şirketi
Diğeri
Dünyanın uçak devi
Diğeri Savunma sanayimizin gözdesi..
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize...
Suudi Arabistan Türkiye de kompozit yatırımı yapacak... Bomba haber kompozit in öneminin artık aşikar olması açısından çok pozitif..
Kompozit normalde havacılık Pandemi öncesi %800 büyüme diyordu ceomuz
drone petrol çıkarma uçak araba rüzgar santrali iha yatlar... Kullanım alanları..
Biz zaten abd de yiz Türkiye de tusaş la helikopter yapıyoruz..
Şöyle düşünün horhor da bin tane kebapçı var tıklım tıklım merkez olursak mükemmel olur rekabet bir yana...
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize
https://www.google.com/url?sa=t&sour...noGXLEu-WDfh_P