Ne ayak 739 tavan pat 669,kapanış tekrar 739 tavan,ekmek ufağımı arıyorsun diplerde ihsan.
Printable View
Ne ayak 739 tavan pat 669,kapanış tekrar 739 tavan,ekmek ufağımı arıyorsun diplerde ihsan.
739'da duraksadı,tkrarında tabanmı yapacak acaba,PKENT'de öyleydi,300 cıvarı gaza bastı 431 tavanda,oda dolu dizgin geliyor,patronu yamuk devamlı hisse satıyor,satmazsa yakında bunu yakalar,onun turist beklentisi var,bunun önünde 2 bayramı var,hala 20 küsür dolar cıvarında 50 bile yapmadı,bunun ayarındakiler 300-500 dolar cıvarında:notr:...ytd.
739 buna yaramadı 693:notr:
750,5 gör,737.5 kapat,bir ileri,bir geri,iyice bunalttı,ne zikim iş anlamadım guya dünya devi,satsam hepsini mutlaka 1000 üstüne atar lavuk.
Bilanço beklentim 900 milyon cıvarı,öyleya herşey katladı gitti,dövizde arttı,eğerki 900 milyon üstü kar gelirse bununda en aşağı fiatı 900 olur,önceki bilanço 644 milyon üstüydü...ytd.
TETMT 13.000 tavanda,kentin yanında bu yavru kalır,önerim elinizde hisseniz varsa ona sahip çıkın...ytd.
CCI indikatörü 81,95 değeri ile hissenin alım bölgesinde olduğunu göstermektedir. Hisse en son 4 gün önce 100 yukarı keserek aşırı alım bölgesine girdi. RSI indikatörü 59,41 seviyesinde olan hisse, en son 3 gün önce 70 seviyesini yukarı keserek AL sinyali üretmeye başladı ve bugünkü 59,41 değeri ile satım bölgesindeki konumunu korudu. MACD indikatörü en son 4 gün önce hareketli ortalamasının altına inerek SAT sinyali üretti. Stochastic Osilatör en son 1 gün önce 20 seviyesini yukarı yönde keserek AL sinyali üretmeye başladı.
MACD sadece sat sinyali vermiş,oda neye göre belli değil,bahane hareketli ortalamanın altına inmiş:evil:,yahu bu nereye çıktı nereden indi,bal gibi bilanço bekleniyor,zarar yazacak değilya herşeye katlamalı zam yapıldığı ortamda:he:
TETMT 14000 üstünde:kahkah:,sadece masa,sandelyeden ibaret:notr:
Ikına sıkına zorlan 800 oldu,bana göre yetmez daha yolu var,ama 800 oluşu demekki iyi yolda:ok:
%10 tavanda 869,gelsin 900:yes:
Tavanı 955,sabah açılış 892,artık kurtar kendini 800 rakamlardan önün açık TETMT senden 15 kat yukarıda:plc:
En sonunda 1000 aşıldı,aynen belirttiğim gibi TETMT durakladı 12750-15.000 üstüne atmıştı,şu sıralar 12 kat bundan yüksek,ilk hedefim 50 dolar bunda,şu sıralar 33 dolar değeri,17 dolar eksiği var hedefime...ytd.
1087 tavan,adamın biri hayallerlenmi konuşuyorsun derdi PKENT bölümünde,olsun ben sayfayı canlı tutmaya çalışıyorum,birde bilgi amaçlı yazıyorum :halay:
Poltk in 100 milyar piyasa değerine ulaştığı bir borsa çılgınlığında neden KENT de yeniden piyasalara dönmesin?
Döndü ,döndüüüüü....
Borsanın ağası KENT piyasalara döndüüüüüüü :halay:
Kapanışta SPK uyardı hisse taban çekti öğlen seansında,1087 zirvesi yapmıştı,tabana yapışması 978.5,gedik dün aldığını bugün komple sattı,bazı aracı kurumlar fırsatçı,kara zarara bakmadan hisseyi dans ettirir,bide tahtası sığ lot miktarı azsa tam onlara göre oyun,neyse sıkıntı yok,biz buraya 200 cıvarından geldik %500 karlan,onlar sonradan giren lavuklar hissenin kimyasını bozanlar+SPK,muadilerine göre hisse hala çok geride,koca dünya devi,buna anca cürmünüz kadar yer yakarsınız denir,50 dolar olmadan tam boşaltma yok,TETMT tavanda 13700 sınırında....ytd.
İnvenstigde 450 dolar konuşuluyor egeende 1 milyon Lot var tetmt gibi 8000 10000 olmazmi sizce
Ben kadar uçmuyorum,50 dolar olsun yeterli,sen bakma oraya bende üyeyim oraya,şu sıralar 38 dolar cıvarı tavanda 1257,öncekinde hedefim 800 üstüydü,şimdi 1600,tetmt olurmu,ona biz karar veremeyiz tahtacıya ve patronuna bağlı,zaten tetmt bir masa sandelye,ama bu köklü şirket dünya devi devamlı para basan şirket,yatırımlarınıda yaptı şimdi meyvesini toplama zamanı,yüksek bilanço bekliyorum,bilanço sonrası kar satışları gelebiir !!!
Zamanında 150-200 arası oyalanırken defter değeri çok pahallı diyenler nerede ?bu hisse 4000 cıvarından bölündü,bölünüş fiatı 300,oradan bir aşağı yukarı derken 580 yaptı neredeyse bölününmeden önceki fiatı olan 7000 fiatı tahminen,200 altına düşüşünü es geçtim,şimdi 1250 üstü,1 kat daha yaptı,şimdi tahminen 14.000 olmuş oluyor sanırım esas fiatı,200 ortalamaya göre 6 kat yükselmiş,inadına kar yazdığı sürece alınabilir dedim,sanırım daha yolu var gibi,ben öyle 80-100 dolar hesabı yapmam devamlı minium hesap yaparım eşeğimide sağlam kazığa bağlarım,bunun adı traderdir,çok al sat yaptım saysını unuttum,çokta saydım söyledim,son mutu bitti gibi,elimde çok az lot kaldı,onuda belirlediğim fiattan postalarım,sanmayınki sattığın lot manilerini ne yapıyorsunuz derseniz,onlar adrese teslim ucuz gitmeyen hisselere aktarılıyor:yes:
1375 fiatıylan 42 dolara denk geliyor,yarın 50 dolar olabilir tavanlarsa,500-200 arası almayanlar şimdi sıraya girmiş 1000 üstünde,1375 tavanda sırada bekleyen bayağı var 6500 vs:halay:
1480 gürdükten sonra devamlı aşağıya basıyor lavuk tahtacı,1500 yakmadan 1100 altını gösterdi,tahtacı bizde zaman bol,hala maliyet 200 cıvarı,istersen oraya indir tekrar,sadece traderlik olanları sattım,200 aldıklarım duruyor lavuk.
1480 gördükten beri beli hiç doğrulmuyor,1470 çoğunu okutmuştum huyunu bildiğim için,şimdi tradeylen idare ediyorum 1200-1300,tabiki 200 olan malyette yükseliyor,şu sıralar maliyet 600 gözüküyor,olsun böyle döte böyle...,her bir lotta 100 tl kazanç,10 lotta 1000 tl,uzun adamın verdiği ikramiyeden fazla trade yekünüylen,ana hissemin yarısı dursun bir kenarda,öyleya 50 dolar demiştik :plc:...ytd.
En sonunda 1500 yaktı,fiat olarak 1530,hesabım 50 dolardı,oda 1600 üstü demek,yarın cuma göreceğiz ne yapacağını.
1500 uğursuz geldi 1395 taban,geçende 1480 yapmıştı 1200 altına çekmişlerdi,hisse sığ olduğu müddetçe devamlı maşak geçerler,zaten yönetim ilgilenmiyor,ilgilenseydi çoktan 10.000 üzeriydi,böyle altın yumurtlayan tavuğu guguk kuşu yapıyorlar sahipsiz olduğundan,belki büyük patron mondalez şirketinin borsaya açıldığını bile bilmiyordur,bilseydi böyle olurmuydu,TETMT'nın 12000 olduğu yerde bu olduğu yeri hak etmiyor,sadece iyi olan tarafı hissenin 600 cıvarını aşması oldu,150-200 imanımızı gevretmişti,1395 kapatamaz çünkü mal kaptırır tahtacıları,mesela ben pusuda bekliyorum,geçen 1200 olduğunda takviye yapmıştık 1400-1550 arası okuttuk gittik aldıklarımızı,1 lot 100 tl bırakıyor tradede,100 lot üstünü siz hesaplayın,neyse temennim kapanışta tavan çekmesi,tavanı 1702:plc:
Tahmin ettiğim gibi yemedi 1493 kapattı,ne güzel 1699 satış vermiştim biraz daha,neyse zaman bol bizde bekleriz,bu birazda geçmişte 1480 olayına benziyor,1470 satış yazmıştım biraz birinci perdede satmıştı,ikinci perde olayı gerçekleşmedi 1200 altını görmüştü,bizde ufaktan yüklendik 1400 sattık aldıklarımızı bugün 1560 yaktı,peşi malum taban, kapanış yine yukarı umutlu bekleyiş devam ediyor,zaten 50 dolar olsun peşini bırakacağım,çünkü çok zikzaklı,poip olayı olmasaydı böyle olmazdı.
1299 peşi tavan 1487 kapattı,yarının tavanı 1635,mondeles çok yordun bizi,bak satışlarında katlamış muhasebecilerin hesaplar yüklü olduğu için bilançoda süre istemiş,yani 24 mayıs falan deniliyor,sanırım çok yüksek kar açıklaması gözüküyor,önceden tahminimi yazmıştım 1 milyar cıvarı gelebilir diye,zaten ondan devamlı 1500 yapıp geri dönüyordu,çok az lotuda var halka açıklık oranı %1 bile değil,çok sığ bir hisse 0.54 ne demek,PKENT çok iyi kar açıkladı 321 milyon,onun bile halka açıklık oranı %20,kentin ise onun 40'ta bir oranında bu 2 hisse devamlı takibimde iyi yerden satmadan gitmek yok,her 1500 gördüğünde yeni aldıklarımı devamlı postaladım alttan düştükçe ilave ettim,eski maliyet 180 cıvarıydı,ama tradeci olduğum için her trade maliyet yükseldi 1000 üstünde oldu,bundan sonra daha satmak yok yola devam...ytd.
Merak etme yalnız değilsiniz pandemi zamanında parasal daralmamı Kent kurtardı 1 yılımı rahatlattı sonra ayrıldım oğlum devam etti bıktı bıraktı 150-250 arası ben ahde vefa dedim 1000 i kırarsa 2. Fabrikada asıl oğlan hesaplara girince başlarım dedim ve başladım 960 dan beri her aşağı düşüşlerde 5-10-20 ilave ettim artım 1-2 yıl bekleme zamanım bfrende olduğu gibi (18-20 ay) yine Kentime geri döndüm A dan Z ye kadar bilirim takip. Ederim yolumuz uzun ve bereketli olsun
1500 aşılamıyor,oraya çarpıp 1300 altına sarkıyor bizede gün doğuyor,tek lot fiatı tradede 200 teklik bırakıyor,devamlı düşüşte 1300 yazıyorum devamlıda veriyor,tabikide maliyette yükseliyor,fark etmez,düşüşe yaz tavana sat konumuna odaklan yeni aldıklarını,anca böyle olur bu hissede,önündeki engel 1500,aşılırsa bide bilanço çok iyi gelirse 2000 olabilir,bide şu var,PKENT yüksek bilanço açıkladı 400 beklenirken 340 altına sarkıttılar,yani bir acaip borsa:notr:
535 milyon kar yazmış bilançosu,düştüğüne bakmayın sektör full çalışıyor,diyorki ben bilançonun yarısını yatırımda kullandım diyor,duran varlıklar % 280 artmış durumda,bedelsiz ve temettü verimliliği ise bayağı yükselmiş,böyle altın yumurtlayan hisseye devamlı niyeki düşürürler,borsadaki hisselerin çoğunun içi boş bu dolu,TETMT boş hisse,hala neden 15.000 oldu anlıyamadım,kentin sadece karı bu sektörün 2 mislisi,BJK'yi 5 cıvarından 80 üstüne çıkarttılar nedensiz olarak,beklentiside yoktu,manipülasyonun alası yapıldı diye çoğu kişilere yasak geldi ve küt 18 gösterdi,oradan destek geldi 30 oldu,bununda olmayacağı ne malum,geldiği yer 20 cıvarı,sen albu hisseyi 15.000 yap nedensiz olarak,hisse şu sıralar 10.000,oda çok yüksek sayılır,borsada alavera,dalavera çok ne ararsan var,beklentim hala devam ediyor bunda,1600 aşılması lazım,orayı aşarsa bayağı gider ilk çeyrek bilançoya kadar...ytd.
1200 altına inmesi hiç iyi olmadı,destek yeri 1190,ama sen gel 1132 yaptır,1159 açılış yaptı 12,55 bakalım 13.55 ne yapacak,tavanı 1320:notr:
Hadi mondelez bir el at Türkiye ayağınada sende kazan bizde,bilanço son çeyrekte 500 küsürat geldi,sebebi karın yarısını yatırımda kullanmış,demekki tezim doğruymuş,ben 1 milyar bekliyordum,bakalım ilk çeyrekte ne gelecek,beklentim yine yüksek kar...ytd.
Yeni gelen kapta milyarca liralardan bahsediliyor,bakalım bize bunun ne kadarı yansıyacak ?,zaten her cuma genellikle tavan çekiyor !!!.ileriki zamanlarda bu rakamlar komik kalır hesabındayım :ok:...ytd.
Umduğumuz dağlara karlar yağdı ne yazıkki,1500 üstüne at,1050'ye indir,üstelik az bir lotlan,zirveye göre %50 inmiş:notr:
Net Kar(TL)57.488.198,ilk çeyrek kar düşüklüğü hiç iyi olmadı hisseye yansıdı,bu kar nasıl böyle düştü anlamış değilim bir oyun var gibi:notr:,epey zamandır 1000-1500 arası olan hisse ilk defa 1000 altına indi 991 gösterdi,TETMET bunun karının yarısı kadar kar açıkladı diye hissesi 3 tavan çekti,hissesi 8000'e inmişti bugün itibarı ile 13.000 :notr:
Bumuymuş dünya devi,olsa civciv olur TETMT karşısında,adamların fiatı 12.000 üstünde,ne demek 900 sınırı,1000 altı görülmez dedik 900 yaktı,ulen lavuk tahtacı sen sat ben topluyorum her kademe düşüşünde,elinde hissen azalınca yalvaracaksın nasıl olsa,zaten 3 çeyrek karının düşmesi anormaldı,dürüs SPK olsaydı inceleme alırdı,ha SPK,ha TÜİK,İKİSİDE SATILMIŞ.ÜLKENİN YÜZ KARASI OLMUŞLAR,çıkmış TÜİK dert yanıyor,dert yanmıyacaksın adam gibi görevini yapacaksın,emekçileri yaktıllar hepsi vebal altına girdiler,emri kim verdiyse sizde bunu uyguladıysanız hepiniz cezanızı çekeceksiniz,bir ülke değerleriylen bu kadarda oynanılmaz :ss::seyt:
850 oldu :bravo:,ne yapmaya çalışıyorsunuz,ucuza kapmayamı,neyse her kademe inişinde toplamaya devam,150 cıvarından-1500 cıvarına kadar buradaydık,her çıkışta azar azar sattık,şimdi ayni taktikle topluyoruz,ama çok can yaktı sayılır,50 dolar hesabındaydık,şimdi 25 dolar,,zaman gelir can yakanın canı yakılır !!!
Zar zor 1000 üstüne attı,ayın 26 günü genel kurul var ozamana kadar yol alır gibi,bugünde cuma çoğu kere cumalar bunun günü,1043 fiatı,tetmt 14.000:bravo: bu hissenin 14/1 fiatında bu hep bravo:bravo:
Tavan çekmedi 1051'e takıldı:notr:
1156 tavanda cuma genel kurul var,cumaya kadar götürürler iyi kötü,içinde fırıldak tahtacı var,hisse sığ olduğundan 3-5000 lotlan hisseyi elinde oynatıyor,850 yapması ironiydi,1500 neresi bu rakam neresiydi,tetmt 7000 göstermişti 15.000 gösterdikten sonra,şimdi 14.000 üstünde dolar bazında 425 dolar,kent 35 dolar :notr:,50 dolar bile değil gördüğü eski zirve,tetmt buna ölçü bile değil,bu şirket kentin yanında karınca,borsada işler devlere göre ölçü olmuyor,zarar yazan şirketler az kara geçtimi 2-3 haberde eklendimi uçuyor gidiyor tetmt gibi 20 tl neresi 14.000 neresi,bir hssenin tahtacıcı sağlamsa hisseyi uçurur,yamuksa işi zordur,ilk hedef bunda1550 üstü,buranın aşılması lazım cumaya kadar,50 dolar demek 1650 tl demek,buna göre ilk hedefim 2000 üstü,tabiki bu oran tahminselim,çok yazdık,çizdik tutmadı,ama önceden tutturduk iyi kötü 1500 üstüne atmıştı,temennim burayı aşması yönünde,genel kuruldan iyi haber çıkarsa uçururlar,olmazsa böyle oyalanır ve bilançolarlan hareket eder,elinde olanlar için bol kazançlar,2000 yıllarında burada çok kişi vardı sadece ben yoktum,çünkü en fazla %50 karlan satıp çıkmıştım,kim bilirdi 4000 olacağını,böyle hisseler bir müddet süründürür,sonra birden füze olmuş,şimdi o füzede bende varım tabiki ateşlenirse,iyi kazandık sayılır 150-1500 arasında,şimdi hedef daha ötesi olmasından yana...ytd.
3 tavanda SPK balyozu vurdu kafasına taban çekti,bu SPK bunun düşmanı ,seri şekilde gidenlerin kafasına vuramıyor yanlız,takmış kafayı buna,hökömet içi ve seçtiği elamanlar salla pati insanlar,eğitimleri bile şaibeli,görüyoruz zaten piyasada şaibe üstüne şaibe,başta TÜİK,adam dert yanıyor ben yetersizim verilen emirleri uyguluyorum diyor,uygularkende emeklinin emekçinin ekmeği ile oynuyor,zaten baştaki kraldan daha kral olan zat milletlen dalgasını geçiyor,milleti soyup soydurtuyor ekonomiyi batırıyor suçuda muhalif partilere atıyor,bide en ironisi olan uçuyoruz dünya bizi kıskanıyor diyor,emekli ve emekçiye gelince şaka gibi onlara süper zam veriyoruz diyor,bu ülkenin %60 kısımı açlık sınırı altında asgari ücretlen çalışıyor,bide nereden nereye diye şarkı söylüyor saka gibi,yahu eski dediğin zaman asgari ücretli olayı bu ülkede %15 cıvarıydı,bu kadarda seri yalan olmazki 23 senedir,hepsini bilinçli yapıyor,ne zorun var TC ile Atatürklen ve ilkeleriylen,kıbrısı rumlara vermeye kalktı rumlar referandum yaptı birleşmeye hayır dedi şimdi utanmadan hava atarak kutlama yaparak kıbrıs kırmızı çizgimiz diyor vs uzar gider,bunları açıklamamın sebebi hep böyle hisselerlen ilgili,yani imam ossurursa cemaat zıçar derler,cemaatte kafasına göre takılıyor vuruyor balyozu böyle hisselere,TETMT'da niye bu yok,o 14.000 bu 1000-1300,üstelik dünya devinin hissesi,onunda kusuru büyük,halka açıklık payı 0.54-1 bile değil,bu cuma genel kurul var temennim bu gibi konulara değinmek sermeye adına,sığ olan hisseylen çocuk oyuncağı gibi oynamak çok kolaydır.kısaca bu hissenin yeri burası değildir...ytd.
1295 tavan kapattı,eğerki dün SPK tavan çektirtmeseydi şu anda 1500 aşıldıydı,yarın büyük gün bakalım ne olacak,peşinden bilanço açıklaması var,iyi bir bilanço iyi bir haber bu hissenin bulunduğu yerler artık hayal olur...ytd.