Reis yorma kendini kâğıtta kimse yok....ytd...!!!
Printable View
Bu hisseye sadece iyi bir spek lazım. Başka bir şeye gerek yok.
Erkan güral kutahya seramik de CEO kutpo da sema surmeli güral CEO yani yanlış kişiye yazıyorsun yada nafi gural a yazman gerekir. Sema surmeli insgram da çok hızlı yetisemiyorum😄😄😄😄
İnsta kullanmıyorum. Tweeter da en aktif Erkan güral soyadı gördüm baktım ceo yazıyor bastım tuşa.. Oraya da siz yazın 97 yılı kıyaslamalı yazımı kullanabilirsiniz azcık utansınlar
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın sert ol helal al olsun bende yorumunuzu beğendim tavırda
Eyvallah üstadım teşekkürler.. inşallah amacına ulaşır tepkilerimiz..
Hacim yok ilgi yok. Nereye kadar devam edeceksin böyle
Çıkarsa ekime kadardı çıkmazsa malum o bölgedeyiz :)))
Bu kadar çabuk bıkmayın,biraz daha katır kervanında taşıyıcı olun[emoji16][emoji23][emoji23]
Ne düşmeye ne de çıkmaya mecali yok aganın. Yat yat nereye kadar mr. KUTPO
Ne gelen var ne giden...
Sokakta ruzgarla savrulan yaprak gibi...
Sahipsiz ...yazik yatirimcisina
Hissede değişmeyen tek hareket, gün içi hareketlerinin çoğunu o günkü en yüksek değerinin 10 kademe altına yakın bir şekilde kapatması. Bunun tesadüf olduğunu hiç düşünmedim. Bir ritim şeklinde bir hareket 2 yıldan fazladır devam ediyor. Tabi her bilanço açıklamasının ardından göçüş ritimleri bunun dışında. Satmayanın bir güzel haşlandığı bilanço sonrası çakışlar. Kutponun vazgeçilmezleri arasında. Yine bir bilanço dönemine yaklaşıyoruz. Yine bilanço bahane edilerek korkarım ki bu sefer 3,5 TL leri yaktıracak bu dürzüler. Umarım böyle olmaz. Olurda zaten zor nefes alıyorduk, son nefesimizi verdirirler bu sefer.
Hayat bir ritimdir. Güneşin doğuşu, yeniden doğuşu, nabzın atışı, kalbin kan pompalaması hepsi birer ritimdir. Ritim ahenktir, uyumdur. Ritim olmazsa hareket olmaz, hareket olmazsa zaman olmaz. Zamanın durduğu yerdeyse hayat durur sonsuzluk başlar. Zaman zihindedir; bilinçse sonsuzluktur.[emoji16]. Eddi Anter demiş,ben demiyorum [emoji16]
350 Saatlik al mı vermiş anlamadım..
Bugün erdogan aciklamasi iskur hissesini tavan yaptı yani burdaki tüm sermayem kadar kar yazdı darısı bunun başına
Şuan tek olumlu gözüken %1.1 olan yabancı takası % 3 lerde. Dipten yabancı girişi az miktardada olsa var. Bir koku aldılarsa çıkar ortaya bilanço ile birlikte.
Günlük panorama (usd) #glbmd #ateks #dardl #ıheva #kutpo #aslan #ufuk #brksn #kent #aksgy #pınsu
beklemeye devam bakalım 5 i ne zaman kıracaksın da ufkun açılacak senin vermem de aşağıdan beklemeye devam
ytd degildir
Günlerdir hacimsizlikten geberdi resmen, kademelerde bin lotlarla daha nereye kadar, artık bir aksiyon yapması lazım.
Milli ve zengin porselenci, fakir fukara yatırımcılarına içecek su bile vermiyor.
4.16 daki gibi iki dip görüntüsü var hacım de düşuk tepki gelebilir
Kutpo’nun tüm hisleri yok olmuş durumda. Tepki verecek hali yok. Bildiğin bir ruh olmuş durumda. Ayağa kalkması için sağlam bir doping bulması lazım. Bunu da ancak ve ancak patron NAFİ halleder. Mamafi ondada ruh kalmamış😂😂😂😂
Isimiz çok zorlaştı ben bile hisseden umidimi kesmeye başladım 13 Şubat a az kaldı 14 şubatta boynuzlatmak istemiyorsa hisseyi yukarı çekecek yoksa üstüne kuma getireceğim kısır çıktı 😄😃😄😄
Yatırım bugün yatırıp yatırıp veriyor.. Biri daha qustu rezil patronların umrunda değil 39 a gelsin alıcam param artıda olursa biraz satmıştım :))))
Ölü değil artık bu kedi, leş durumda. Akbababaları bekliyoruz. 😂😂😂
promosyon geliyor hade gözünüz aydın 1 alana 1 bedava yapacaklarmış başka yol bulamamış haydutlar.....:kahkah:
Usak bile geçti bizi pd dd 0.62 hatta zamanında kutahya nin ilcesiydi😄😄😄😄
Acı çekmek Kutpo ise, hepimiz çekeceğiz bu acıyı. Yanlız bunlar fena , inim inim inletiyor dürzülar. Fakat bizdede bir mazoşistlik olduğu kesin. Halen bırakmıyoruz😂😂😂. Adamlarda diyordur vurun kırbaçı😂😂😂
Üstad, öpülmedik yer bırakmadı namussuz. Halen boşluk arıyor öpeyim diye😂
39 a alırım dedim 40 kadar vedi tesadüf mü hayır patron koltuğa oturmuş gülüyor okuyup okuyup... Bizde bir laf vardır çarşıda parayı sevenler için 1 dolar ver arkasına geç diye kendinden haberi yok maalesef