siz yazınca gördüm servet benim aklımda hep 20 tl civarındaydı 100 tl ve tavan oha deyecem ama ayıp olucak...
Printable View
artık bilemem kimi geçer ne eder. ama bi bedelsiz patlatırsa neden olmasın o rakamlar. servet 2,5 tl den bin lotum vardı. 2 sene önce ne biçim kağıt diye verdik. sonra 20 den aldık 40 dan verdik şimdi oldu 100...
borsanın ne dibi vardır ne tepesi.. yeterki istesinler inanılmaz rakamlara gidiyor kağıtlar..
İnşallah olur ayrı konu ama zor, ayrıca bedelsiz ihtimali en düşük firmalardan biridir nuhcm. İhtimalin düşük olması bir yana bizlere kısa vadede kazandırsada firmaya bir şey katmaz dolayısı ile uzun vadede yatırımcının zararına olur bedelsiz...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
taktacımız 3 dönem uyguladığı bayatlamış numaralara devam ediyor. hayırlısı bakalım agam
Artık yazacak bir şey kalmadığı için yazmıyoruz. Şimdi yazma sırası sen de NUHCM...
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Bedelsiz potansiyeli ve verimli temettü verileri ile örnek şirketlerden.
3-4 haneli çimento şirketlerini görünce dikkat çekiyor.
Hisse alımları ise diğer şirketlerden ziyade hisselerin değerlenmeden önce adet artırılması amaçlı olduğunu gösteriyor.
İhracat oranı ile dikkat çekiyor.
Piyasa değeri ile sektöründe ikinci. Lider olmaması için hiçbir neden görünmüyor.
Analiz ederek yatırım yapınız. YTD.
https://i.imgyukle.com/2021/01/13/a7uUUb.jpg
her gün düşürüyorlar aferim evladım düşürün de ekleme yapalım
Sabır bu elbette zorlanıyor. Ancak beklemekten başka çare yok :) düştükçe aldım; hepsini tek tek alacağım :)
tabiki ytd
20 günlük hareketli ortalamayı aşağı yönde kırdı. Kapanışa doğru bir sürpriz yapmazsa niyeti kötü gibi piyasada bozuk neyse canımız sağolsun,,,
4x4 lük aşağıda gap var, ona dokunsun geri gelecek, aynı gün çizip dönse... Artık haftaya göreceğiz... Sağlıklı günler..
Gap değil boşluk..
44.16-44.40 arasında boşluk var.
Takta yapıcı kağıdı aşağı salmadı son bir aydır. 45 üstü bölgede sanki bir sonraki yükseliş için güç topluyor. Ancak bu muhtemel yükseliş bir habere ihtiyaç duyuyor diye düşünüyorum, yani takta yapıcının böyle bir habere ihtiyacı var, habersiz yükselişler aynı şekilde geri gelmeyi de bilecektir.
Peki bu muhtemel haber sizce ne olabilir? Son üç ayda karlılık rakamında olası artış? Kanal İstanbul ihale sürecinin başlaması? Başka? Karabağ’a çimento satabilir miyiz mesela?
(Yazdıklarım olasılıklar üzerine sohbet amaçlı olup, “kesinlikle” yatırım tavsiyesi değildir.)
sanki 2 ayrı güç var tahtada.biri tacirler ve ekurisi biri de ak yatırım ve ekurisi
piyasa yukarı dönerse kimseye ucuz mal verme sevdalısı olduğunu zannetmiyorum adamların
50 den alan lar da 51-52 de dökülür en kralı bence .
hsbcde bunlardan 50 100 lotlarla 100 k ustu topladı aybaşından beri
tavana kadar 733 bin lot yazmıs danagül:)
Ben ver al yapıyorum, bir kaç defa yaptım şansım yaver gidiyor şimdilik diyelim.
Ama işin özünde Nuh gibi hisse bilanço tarafında bir bozulma olmadığı sürece tutulur. Bilmem katılırmısınız ama bence Nuh un en büyük avantajı çok ortaklı olması.
Bi baktım gerçekten nuh konya olmuş bile piyasa değerleri 970 milyon dolara 960 milyon dolar.[emoji2]
Tabi aramızda fark çok madem hayal kuruyoruz 2 konya rahat etmemiz lazım 2 milyar dolara fitim çarpın bölün paramızı verin
Selamlar,
Servet ve Egegubreden sonra buraya geldim..
Sirket guzel hisse diger cimentolara gore geride kalmis
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şöyle düşünün cüneyt bey aile şirketi olduğunda ve aile niyeti bozduysa karları cukkalamak için illaki bir yol bulunuyor. Veya kullanılan krediler veya şirket tarafından yaratılan nakit anlamsız yerlere harcanabiliyor. Ancak Nuhta bu saydıklarımızın olması için tüm bu ortakların aynı anda niyeti bozması gerek,,,
Şimdi Nuh bedelli sermaye artırımı yapsa bedelliye katılırken en ufak endişe duymam ama örneğin bedelliyi alışkanlık haline getiren katmerciler yaptığında akıllarda ister istemez soru işareti kalır.
[IMG]https://i.hizliresim.com/nBt0Yw.png[/IMG]
son iki aylık aracı dağılımı
adam malı dağıtmış biraz haliyle geri almadan da götürmem diyor sanki.
Şimdi bizim bu speğin hiç yoksa 1 milyon lotu vardır hani yazıyoya arada tavana kadar. Özetle şimdi 49 milyonu var hisse 51 olsa 51 milyonu 60 olsa 60 milyonu vay babam vay....
Adamın harbi büyük derdi var her bir TL de 1 milyon TL. Son gelen yatırımcılarda sözüm meclisten dışarı habeş maymunu gibi sarıldı lotlara onlarıda dökemiyo aşağı verse milyon milyon düşüyo yukarı gidecek toplayamadığı lotlar aklında aynı zamanda bilanço yaklaşıyor.
53 TL üzerinde kalıcı olsa süper olur.
Yahu tavana 370.000 lot yazmak nedir