Dün akşam bloomberght de usdtry deki işlem hacmi eurusd nin yarısına yaklaştı demişlerdi.
Printable View
Geçen hafta 4,8 idi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
amaç çin olmak ise neden seçimden önce faiz artırımına gidildi çoktan çin olmuştuk şimdiye
Cevap basit, 6.5TL kur ile seçimi kazanamazlardı. Hatırlatmak gerekirse sadece %1.2 oy farkı ile başkanlık kazanıldı. %1.2 karşı tarafa geçse idi aradaki %2.4 lük fark kaybolurdu.
Ekleme: Ayrıca o 500 bazpuan faiz artışı yapılmasaydı kurun şimdi 8.5-9TL olması gayet mümkündü. %17.75'lik politika faizinin kuru bir nebze de olsa yine de frenlediğini unutmamak lazım.
benim geçen sene 7.80 den verdiğim sevgilim,
formasyon yapmış,
3.80 göz kırpıyor
4 altına sarkarsa ufak ufak toplarım....
geçen sene 100 birim desek
bu sene 260 birimden fazla
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...5432d838c8.png
Dudu nerdesin??
Yatırım tavsiyesi değildir...
Bloombergtekilerin bunu bilmediğini mi sanıyorsun bahri. Bunu herkes biliyor. Aslında bugünkü toplantıya katılan diğer tüm iş adamları da biliyor. Ama iş dünyasının gerektirdiği tiyatroyu oynamak zorundalar. Onların yerinde olmak istemezdim. Nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilmek kimseye nasip olmasın.
Gerilim başka, gerçekleşme başka. Millet cebine bakar. Çevremdeki AKP'liler burnundan soluyor. Tayyip Ağa ayıp ediyor diyor. Damadını ekonominin başına getirmesinden de hoşnut değiller. Benden söylemesi. Ben AKP düşmanı biri değilim , ama AKP'li de değilim. Görünen köy kılavuz istemez.
bugün öz abim gelse kapıma su istese,
git kime oy verdiysen ondan iste derim.
kimse kusura bakmasın
kimsenin göz yaşına bakmam
ömrümün 16 yılı geçti..
sanırım faiz artısı için 7.50 bekliyorlar ,6.80de dengelenmek için ayın 14 ruslar la olan gorusme cok onemli ,bu zaman kadar idare edilecek.
Şu anki kur krizinin istihdam oranlarına etkisi daha halk tarafından hissedilmedi. Sonbahar ve Kışa doğru geniş halk kitleleri daha önce görmedikleri bir durumla karşılaşacaklar. Veriler bu krizin 1994 ve 2001 krizlerine göre daha uzun süreli ve daha farklı şartlarda gerçekleşeceğini gösteriyor.
Çevremden gözlemlediğim durum abartısız ve bire bir doğrudur. Şu ana kadar alınan dış ve iç borç ile halkın cebine olabildiğince para pompalandı. Bunun sürmesi kolay değil.
Benden söylemesi.
Ayyynen öyle..
Şu an ABD başkanına posta koyan bir reis var..
Ötesi var mı ulan bunun..
Yılların ezik Anadolu insanı için bu ne demek biliyor musunuz..
Biraz dini motifler eklersen …
Sonuç malum..
Hiç takmayın reis in şu an oyu 48
Biraz daha essin gürlesin..
52 54..
Bakın şaka yapmıyorum..
dış güçler saldırıyor deyip daha çok oy verirler. bkz. venezuela https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-44193027...
Sağlığınıza dikkat edin lütfen, para herşey değildir, sevdiklerinizle oturun bir çay için, yazın keyfini çıkarın, 1 milyon doların da olsa 1 doların da olsa gideceğimiz yer belli. Bu hayatı belli kıstaslara endeksli yaşamamamız lazım. Biz birer bireyiz, batırdığımız kendimize, ülke batiranlar asıl sonlarını düşünsün.
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi bi kanalda zubukzade oynasada baksam...
Fibabanka internet bankacılığından dolar-alim satimi kaldırılmış gibi geldi bana.Teyit edebilir misiniz?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi