Dolari bu sefer milletin eline 5,4 ve 5,5ten verecekler anlasildi..
Printable View
Dolari bu sefer milletin eline 5,4 ve 5,5ten verecekler anlasildi..
Bugun tekrardan epey bazı konular hakkında düşündüm YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYACAK ŞEKİLDE
Bu sene sonuna kadar %35 minimum %45 maksimum faizi göreceğimizden şüphem yok, üzgünüm.
aynen süper teşvik nakit birikim yapanı kızılcık sopasıyla dövmek bundan ala teşvik mi olur madem birikim yapma şansı sıfır tl de negatif faiz var borsa desen sağlam şamarı yersin, dolar alan yaya kaldı eee nereye dönersen dön sağlam bir şemsiye fonu giriyor en iyisi yiyelim parayı-tüketelim.
Gundwane ustadan hemen güzel bir demeç verelim
:yes:Görüldüğü üzere mevduatçı(nakit birikimci) toplumun dışlananları. Nakitçimisin vurun kırbacı vayyyy hemide faizci nakitciymiş aha birde dth hesabı var vay zındık vay münafık vay vay vayyyy... şeytan(mevduatçı) taşlama başlasın :vk:
Bizim millet her şeyin farkında çıkarları doğrultusun oy veriyorlar. Bazı şeyleri bilseler de görmezden gelmek işlerine geliyor. Tıpkı futbol takımı taraftarlarının penaltı olmayan pozisyonu penaltı görmesi gibi.
Muhalefetin hiç bir şey yapmasına gerek yok evine peynir, yumurta, meyve , sebze , bebek bezi, şampuan alan herkes durumun farkında özel bir çabaya göstermeye gerek yok.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/steve_hanke/stat...84503819493376
Prof. Steve Hanke:
"# Erdoğan, artan gıda fiyatlarının üstesinden gelmek için fiyat kontrollerine başvurdu. # Türkiye hükümeti bunun enflasyonu % 20/yıl'a düşürdüğünü iddia ediyor. Kesin hesaplarıma göre, enflasyon aslında % 44/yıl'a yükseldi. Gerçek: Türkiye'nin istatistikleri çöp."
Yorumsuz.....
Fon büyüklüklerindeki artış:
https://s1.eksiup.com/bcac1199c523.jpg
Merak etme 31 mart yerel seçimi bitene kadar böyle. seçim bitince reis trump ile telefonda konuştu araları çok iyi diye yandaş medyanın başlıklarını görebiliriz. S 400 yalan olur..
Rahip olayı gibi. 24 haziran seçiminden önce bu can bu bedende durdukça rahip hapisten çıkamaz dedi. seçim bitti rahip ucağa bindi gitti.
Aman hocam dost var dusman var. Morito linki ve yazdiklarimi gorurse 1 m desem vermez sonra :)
Oyle ahim sahim bir haltta degil. Genel olarak 4+1 havuzlu elit bir site. Aidati 500 olmus sanirim. Bu beni deli ediyor. Kullanmadigim havuz icin aidat odeyecegim. Neden kullanmadigima gelirsek. Mikrop yuvasi. Ben otellerde dahi yani okadar cekici havuz yapmalarina ragmen denizi tercih ederim. Dogal antibiyotik olarak bakiyorum cilt icin...
O zaman havuzlu siteye taşınma...Sen taşıncaksın diye havuza beton döküp kapatsınlar mı ? :he:
Dolara ve euroya en iyi faizi hangi banka veriyor arkadaslar
3500 tllik Gedik portföy karma fon aldım. Aylık 5.56 getiri sağlamış. Kaybetmekten üzülmeyeceğim rakamlarla bu tarz fonları deneyeceğim bir süre
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o kadar laftan sonra s400 lerin alımından vazgeçilmez. abd ne tür adımlar atar ona bakmak lazım;
- f35 leri teslim etmez, etkisi: nötr
- ilave savunma yaptırımları gelir, etkisi: nötr
- halkbank davasıyla ilgili bir sonuç (burada halkbanka doğrudan açılmış bir dava yok bildiğim kadarıyla ama bir yaptırım gelebilir tabi), etkisi: olumsuz (bu arada hakan atilla temmuzda özgür)
- ilave ekonomik yaptırımlar, etkisi: sınırlı olumsuz
Dun bir suredir konustugum bir fon sirketi ile anlastim. Guzel bir doviz portfoyu olusturdar, icindd yok yok
Euro uzerinden ortalama yillik getirisi yuzde 5 6 olmasini bekliyoruz, daha uzeri de olabilir.
Portfoyde en ilgi cekici kisim greater china equity fund idi. Getiri potansiyeli yuksek, tabi her sey guzel giderse
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Euro üzerinden 5 6. Çok iyi oranlar
Bunu yapamam, buyuk portfoy. Cok fazla enstruman var, takibi zor.
Ornegin cikacak tahvilleri, bonolari takip etmek almak lazim, olay sadece dovize ve hisse senedine yatirim yapmak olsa kolay.
Risk cok az, portfoyun yuzde 45 i single premium yani risksiz, bu da ortalama yuzde 3, yine yuzde 15 lik kismi yerel bonolar, burada birincil ve ikincil marketler var. Yuzde 10 luk kisim emergency markets. Boyle devam ediyor, risk pek yok, bu yuzden getiri potansiyeli yillik yuzde 6 civari ama euro uzerinden. Bu da aslinda cok iyi bir getiri.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok havalı...O kadar büyük portföyüm var ki...Yönetici tuttum :he: Adını bile bilmediğimiz bir sürü enstrümanı da koydun mu oooovvv havası daha da katlanıyo...:he:
DOW bile çökmeye başladı hava bozuyo orda da sonunda...Çak VIOP ta BIST endeks short u arkana yaslan bekle işte...Bundan iyi poz mu var...:he:
Sayın Webster, mudahale icin daha neyi bekliyorsunuz, gidiyor yukarı dolar, izleyecek misiniz? 🙂
Adamın elini attığı kuruyor. İnşallah mevduata yatırmaz, fon almaz. Ev alıyor. Ev fiyatlarını takip edin [emoji95] [emoji95] [emoji95]
Ertugrul agabey
Bu konuda eksi sozlukte baslik acilmis okumanizi tavsiye ederim. Havuz adi altinda 500 tl daire basi topluyorlar ama arkada donen sektor ve oyunlar cok fazla. Resmen gecim kapisi olmus birileri icin. Banane havuzlarindan ama neden 500 dediginde havuz var diyorlar...200 daire olsa sitede ayda 10 k yilda 1.2 m
Zemzem suyuyla doldursan yine yeter bu para
Ben genelde dolar cikarken degil duserken mudahale ederim. Ornekle aciklayayim. Simdi dolar 5.37 ye geri cekilir. Ben girerim. Sabahinda dolar 5.10 olur. Yukselirken hic girip zarar etmisligim yoktur: )
Hocam dolardan ciktikta para ON da. Bak gor bu hafta 1 veya 2 puan duser bu faizler. Cok haklisin bu ay evi alirim ya krediler 0.98 e duser ya da ev fiyatlari cakilir. Sizde nasil bilmiyorum bazilari ekonomi konusunda cok sanslidir. 1 e alir 5 e satar ama bende genelde tersi oluyor 5 e alip 1 e zor satiyorum...nasipppppp
Hocam saydiklarinin hepsi var ama goz boyamalik. Cocuk parki demis bir kaydiral bi salincak var... spor salonu demis uc tane dambil koymus. Kapali otoparkin ne masrafi olacak o kumanda yilda 20 tl elektrik zor getirir. Hayir bozkirda yasiyoruz havuz kapali olsa icim yanmaz acik havuz yilda 1.5 aydan fazla kullanamazsin. Suan icinde bortubocek yapraklar yuzuyor. Anlasildi. Evi alinca ilk yapmam gereken yonetimi alip havuzu doldurup kapatmak. Meşajiniz alindi hocam :)
Bir arkadaş günlük bileşik faiz hesabı yapmıştı. 100 sayfa geriye gittim ama bulamadım. Tekrar paylaşabilirse çok memnun olurum.