Sessiz...Tııııpppp...:shh:
Printable View
Sessiz...Tııııpppp...:shh:
Eski tepeye 1 haftası var😂😂
Ytd
https://i.imgyukle.com/2019/11/06/EMAppp.png
AYNI resmi 5 dakkalıklarda çizen oyunucuya alkış.. :bravo:
404 stopla 425 ara direnç.. 460-465 ana direnç ilk hedef.. Geçersek zirve.. Geçersek yeni zirve.. inş..
3.82 bekleyenler 4.82 den alabilirler 😂😂
Ytd
Yarın ikinci direncin 4.40 zorlamanı bekliyoruz yaparsın😁 malum bilanço yaklaştı
Ytd
Iyi takip etmek lazim spegi.artik blanco ayagina kar realizasyonu yapabilir.hacim artiyor.
Oyak kime alıyor 3 gündür acaba iş yatırırmdan bugün çaktırmadan virman yaptılar seans sonunda😊
Ytd
Bilanço öncesi Abd telefon görüşmesi kağıda süper doping yapacak
ytd
Basiyorlar yine.4.17 geldi.
Endeks kağıtları giderken yancı kağıtların biraz beklemesi veya günsonuna doğru ani bir atak yapması normaldir.
4.16 eksiye gecti.blancoyumu ogrendiler acaba. Bu ara cok poluler twiturda zaten.
Bilançosu çok iyi gelen cola yı bile bilanço sonrası çaktılar artık bilançolar kale alınmıyor patron ne derse o
Ytd
Blancoya herkes umut bagladi ama blanco iyi gelmezse hatta 6 ayliktanda az fazla gelse bile ters kose yapip asagi basarlar gibi geliyor...gordugum kadariyla aceleleri yok.blanco muhabbetine yikseltelimde mali cikalim havalarida yok su anda.
Bunu yizde 20 yapsin diye beklerken onlarca kagidi kacirdim.coguda yuzde 20 den fazla prim yapti kisada.fk miz yuksek.cok ciddi farkli bir kar gelmezse fiyatimiz ucuz degil.belki seneye tekrar bir ortaklik gorusmesi felan yapmak isterse hareket olabilir.2 yildir blancolari duzeltti ve temettu verdi.
Haklısın sadece Vakko'da bekleyenler, bir çok kağıttaki yükselişi kaçırdı.
Ben de Vakko ile beraber sepette 6 hisse var. Çoğunda da son üç ayda iyi kardayım.
Sadece bir senette olmak riskli bir durum
4.11 dustu.hala basiyorlar.blancoda bu aksam gelecek.cok iyi bir blanco gelmezse darmadagan ederler bizi.surindururler.ancak iyi 6 ayliga gore 2 kat felan abartili bir kar gelirse gitmese bile mal kaptirmamak icin geri cekmezler normal sartlarda tabi.
4.08 oldu.icerden blancoyu ogrendiler demekki.ne talihsiz adamiz.birsa ucuyor.tum hisseler topladi.bu asagi iniyo
Diğer hisselerin uçtuğu seviyeden bu da uçtu sayılır...3.37-3.38 den mal alma fırsatı verdi borsanın o diğer kağıtlarının da dip yapıp uçtu dediğiniz zamanda...
Biraz sabır ve çelik gibi sinirlere hakimiyet istiyor...
4.06 bir seyler oluyor..tek tesellim hacim asiri degil...
Oyunun daniskası var bu tahtada alış 4.08 satış 4.10 üstler boş altlara yüzbinler yazılmış bekledikleri mal gelmiyor anlaşılan
Ytd
Bilanço ne oldu ? Bulup yapıştırsanıza...
Ben bugun saniyordum blanco icin son gun.megerse pazartesiymis.bize 3 gun daha iskence cektircek.3. Gunun sonunda ya idam edecek yada tahliye edecek...spek son 1 gun hakkin kaldi.pazartesi sov yap sali sabah mali verelim ky ciya tarihi zirveden :))
Ne meraklılar var satmaya😁😁
Ytd
Sonra arkasından ağlamayın😂😂
Sessuz...:shh::shh::shh:
Biz iyi bilanço ve değişen şirket profiline teknik analizinde onayıyla yatırım yaptık. Nasibinizden ne 1 eksik ne 1 fazla yiyemezsiniz. Bundan sonrası için tek gerçek bu benim babam. İnşaallah analizlerimiz doğru çıkar benim babam. Akşama az kaldı â³
Güzel kapadık
Haydin iyi bi bilanço yapıştırın buraya...
Net kar 45.929.138