Alti cizili yeri soylerken de eli ile kesme isareti yaptigi rivayet olunur.. :)
Syg,
Printable View
Beyler reklam konusunda biraz daha anlayışlı olmalısınız bence.
Yönetime yaranmaya çalışıyor gibi görünmek istemem ama, her şeyin bir maliyeti olduğu gibi, sitenin de bir maliyetinin olduğunu unutmamalıyız.
Burası nette rastladığım en faydalı platform. Buradaki faydalı paylaşımlar çoğumuzu yüzbinlerce lira kaybetmekten kurtarmıştır.
Bazen özellikle reklamlara tıklıyorum ki bu site yayın hayatına devam edebilsin.
Aynısını sözcü'ye de yapıyorum.
Sorun değil, benim birkaç saniyem boşa gitsin, fakat bazı siteler yaşamına devam etsin.
Özellikle betonculara tıklayın. :)
Dün nişantaşı'nda
yeni Mercedes long s class araba gördüm, camında ADALET BAKANLIĞI kartı vardı,
dedim adalet bakanlığının arabasında bile adalet yok,
halk 1500cc motor mahkumu,
devlet erkanı s class'lar, maybach'lar.
Hadi o zaman hep beraber reklamlara tıklayalım devamlı...hisse.net te verilenlere...bazıları hariç tabii...
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kabine saat 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geliyor. Belediyelere kayyum atanması, orman yangınları, güvenli bölge gibi kritik konuların masaya yatırılması bekleniyor
21 Ağustos Çarşamba 12:33 ALMANYA 30 YILLIK TAHVİL İHRACINI -%0,11'LİK REKOR DÜŞÜK GETİRİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİ
Dün akşamki HABERTÜRK kanalında İçişleri Bakanının katıldığı Didem Arslanın programını netten bulup izlemenizi öneririm.
Bu işin sonu daha fazla Afgan, Irak ve Suriyelinin ülkemize gelmesi ve bunlara sonunda vatandaşlık verme ve seçim kazanma gibi bir düşünceleri var...Açıkça dün gece güzelleme yapıldı bu konuda bakan ve soru soran kişiler tarafından.
Ben çok ürküyorum artık ülkenin ve çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için...
Mutlaka izleyin ve önlemlerinizi alın kişisel/ailesel olarak...
deniz zeyrek güya muhalif gazeteci (sözcü gazetesi) kimliği ile oradaydı.. tavrı hiç yakışmadı.. eline fırsat geçmiş sorulacak binlerce farklı soru var.. ama hiç adam gibi soru sormadı.. didem hanım bile daha iyi bir duruş sergiledi.. o kadının demografik yapıdaki değişme konusunu ciddi bir problem olarak gördüğünü bir kaç programdır görüyorum..takdir ettim.. ancak konuk gazeteciler tam anlamıyla sıfır..
dün akşam "neden batıya gitmek isteyenleri bırakmıyorsunuz" sorusuna "o zaman herkes TR ye gelmek ister ülke yol geçen hanına döner" dedi bakan :kahkah:
sanki çoktan yol geçen hanına dönmemiş gibi konuşuyor... komedi..elini kolunu sallayan ülkeye giriyor.. bunlar da "ensar-muhacir" muhabbeti yapıyor.. tipik siyasal islamcılar.. ülkedeki demografik yapıyı değiştirmek istiyorlar.. "mesaimin yarısını göç meselesine ayırıyorum" dedi.. ayırıyorsun ama sonuç yok , herkes geliyor, demek ki tamamen başarısızlık var ortada..
Çok korkunçtu çok...
Eğer demokratik yollardan bu yönetim önümüzdeki ilk seçimlerde değişmezse ülkenin geleceği bu olacak maalesef...Tam bir Ortadoğu ülkesi olacağız 10-15 yıl içinde...
Vergi levhası vermek demek, SGK kaydı altına almak demek vatandaşlık yolunu açmak demek ilerleyen zamanlarda...4 milyon insan ve daha da gelecekler/geliyorlar bunun yolunu yaptılar dün gece...
göç meselesinde sonuç alıcı hamle alman başbakanı Merkel tarafından yapıldı..
davutoğlu denilen zat zamanında ülkemize ardı ardına 3-4 defa gelerek anlaşmayı (iade ve göç anlaşması) imzalattı, para vererek bunları aldattı, ve büyük kazık attı Turk devletine..
ama diğer yandan büyük bir alman milliyetçisi.. o tartışma götürmez.. ülkesi için göç meselesini çok büyük problem olarak gördü.. ve problemi çözdü..
Girenleri engellemiyorlar, ülkeden kaçmak/gitmek isteyenleri yakalıyorlar...:he:
Babasından kalan mirası yiyenler dahi, bu kadar haince o mirası dağıtmaz. Yıllarca sürecek sorunların tohumları atılıyor.
Bazan düşünüyorum da, şu son 20 seneyi Yunan işgali altında geçirseydik, kurumlarımız (TSK, adalet, eğitim vs) , çevremiz, akarsu ve göllerimiz daha az zarar görürdü. Bundan eminim.
Tüm bu olanlardan sonra en büyük üzüntüm tek çocukla yetinecek olmam. Hayalim 4-5 çocuk yapıp hepsini iyi okullarda okutup ardından şirketimi güzelce ileriye taşımalarını sağlamaktı. Fakat şu an oğlumu liseden sonra yurt dışına yollayıp gerekirse mc donaldsta çalışmasını sağlayacağım.şu an ki ülke yönetimi ve gelecek kaygımla asla 2. Çocuk yapmam.
Ben mobilden play storedeki hisse.net uygulamasından giriyorum. Ne reklam var ne de başka bir şey.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar'da 5,78 önemli bir seviyedir. Bu noktaya kadar yükseliş devam edebilir. Ardından kar realizasyonu ile 5,65 seviyelerine geri çekilip, ilk asıl hedef olan 5,92 ye yöneliş başlayacaktır.
Dolar Güçlenmeye Devam Edecek İlk Hedef 5,92
https://youtu.be/w13_vZE02GU
----------------------------------------------------------
Yatırım Tavsiyesi Değildir. Sadece şahsi görüşümdür.
Sitenin reklamları da bir alem. Geçenlerde boxer short siparişi verdim, online. Günlerce kıllı erkek bacağı seyrettirdiler bana. Sonunda uyanıp google'dan bir "lingerie" sorgusu yaptım. Şimdi halimden memnunum. :)
Başka bir başlığa yazmayacağıma söz verdim...:)
O nedenle özür...
Bunların hep ilgili başlıkları vardı...
https://scontent.fbtz1-7.fna.fbcdn.n...56&oe=5DCFE24A
Eger arastirirsaniz oglunuz iyi bir gelecek yakalayabilir ve bunun icin cok paraya, dil okukuna vs gondermenize gerek yok.
Eger bilgisayar ile alakali bir birey bilgisayar muhendisligi okuyabilir. Bir kac yil Turkiye de calisip pistikten sonra yurtdisina gider.
Buyuk aile guzeldir. Biz 5 kardesiz. Ben en kucuguyum ama artik cok zor. Cunku en basta egitimin icine ettiler. Eskiden devlet okullari iyiydi, biz bilmezdik ozel okul falan.
Bir de herseyin degeri vardi, sahip olduklarimiza deger verirdik ama simdi hicbirseyin degeri kalmadi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer sitelerde gözünün yaşına bakmadan reklamları engelliyorum. Ama hisse.net'e kıyamıyorum. Biraz para kazansınlar da hizmet devam etsin diye sineye çekiyoruz.
Bu arada hisse.net'te reklamları engellemeyi beceren forumdaşlara da önerimdir. Lütfen günde 3-5 reklam tıklamaya özen göstersinler. Maksat amme hizmeti.
Hisse net in reklam geliri vb ihtiyacı olduğu belli. Fakat bir site 5 senedir yerinde mi sayar allah aşkına? Misal yorumunuzu birisi alıntılayıp size yazsa o yazıyı goremıyorsunuz. Forum hatalarından dolayı kimin kime cevap verdiği bile belli değil.. biraz daha forumu geliştirmeleri şart.adam 2 saatini ayırıp bi yorum yazıyor sonra 1 sayfa geriye düştümü gitti o yorum.
dolar düşüyeaahhh :oleyo::oleyo:
twitter'dan alıntı (aslı: https://twitter.com/mrarslanoglu)
https://pbs.twimg.com/media/ECcZt-1XkAAKE_u.png
9 Mayıstan çekilen FİBO 5.75 direncinden,
sert yukarı yönlü hareketinin düzeltmesini yapıyor,
Yukarı hareketini ilerleyen günlerde devam ettirecek ise, boyalı kanalın dışına çıkmadan önce,
bir alt destek (5.64) civarına çekilerek
güç toplamak isteyebilecektir.
https://twitter.com/switrabel/status...99200449204224
Geçen yıl yaptığı açıklamada "Yangın söndürme uçakları Yunanistan'a yardım için bekliyor" diyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'deki yangınla ilgili yaptığı açıklamada "6 uçağın 3'ünün motoru yok. Binmek isteyen buyursun binsin" ifadelerini kullandı.
Zaytung haberi sandım ama gerçek habermiş.
ülkelerin çöküşü böyle oluyor.. ülke başkanı milyar tl lik jumbo uçakta uçuyor ama çok daha ucuz üstelik ülke milli değerlerini korumak için kullanılacak bir yangın söndürme uçağı tamir edilemiyor.. üstelik bu problemleri çözmesi gereken adamlar hiç oralı değilller.. utanılması gereken bir şey bu..
ayrıca.. kasada beş kuruş para kalmadığının da göstergesi.. sorarsan "almanya bizi kıskanıyor" diyecekler muhakkak.. ülke resmen kurumları ve ekonomisi ile dibe çökmüş durumda.. yazık.. göz göre göre.. onca uyarıya rağmen..
21 Ağustos Çarşamba 14:30 TCMB: KONUT FİYATLARI HAZİRAN'DA %1,72 ARTTI, ÖNCEKİ %1,57
21 Ağustos Çarşamba 14:31 HAZİRAN'DA İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI %2,3, ANKARA'DA %0,7 GERİLEDİ, İZMİR'DE %0,3 ARTTI