0,70-0,71 arasında kalacaksa fazla kalmasın.
Al satçılar kaçsın...
Printable View
0,70-0,71 arasında kalacaksa fazla kalmasın.
Al satçılar kaçsın...
Bende vedalastim ama 72 den tekrar bulsstim. Hastalik bu
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon.. 0.71
Uzun vade 2,80 dedim.
Bekleyeceğim.
Bugün 0,75 kaparsa çok iyi olur...
Boşverin yükseleceği varsa zaten gider uzun süredir bekleyen bir kağıt. Potansiyeli var ama spek çok oynuyor kağıtla ben sıkıldım artık.Aşağı gelirse alırım yine. Hastalık bu diğer arkadaşın da dediği gibi.
Kardeşim sen bunun icersinden bir ozgyo çıkar diye bekliyorsun ama bu yesill kardesler ceptocep olayini acayip beceriyorlar. Yoksa haklisin 2.80 cok olasi. Ytd
Hisse daha 0,73+++ üstünde kalamadı biz uzun vade 2,80 diyoruz, Olmaz değiL ama hisse YGYO !!! Birde uzun vadeniz ne kadar 5 yıl, 10 yıl !!!
BIST'te gerçekten adam gibi yönetilen KY düşmanı çok az şirket kaldı, diğerleri hep manipilasyonlarla KY yolma peşindeler.
[emoji106]
Biz de al-sat yapabilsek iyi ama cuma 0,68 de satsaydık iyimi olacaktı.
Cesaret meselesi.
0,73 te elim gitti geldi satamadım.
Bu hisse agrasif ne yapacağı bilinmez 1,30 lu günlerdeki gibi birdenbire tavanlara gidebilir diye beklemedeyim.
İnşallah herkes kazanır...
İnşallah olmaz ama yine aynı taktik. Yukarıdan veriyorlar malı sonra kademe kademe aşağı.Sosyopatın da dediği gibi bi bok olmaz bu kağıttan. Milyon lotlarla günlük paranın anasını belliyorlar. Uzun vadeci arkadaşlara lafım yok bekleyen her şekil ekmeğini alır.
Aynen.
ADNAC de aynı durumu yaşadım.
0,65 lerdeyken hedefim 1,20 demiştim.
6 ayda 1,60 geçildi.
Belki bunda da olur...
iş kademe kaldırdı alıma devam ederse devamı gelırr.......
0.73 geçer ve kapatırsa arkasından bakarız.Yatırım tavsiyesi değildir.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satan tekrar alıyor dimi :) bağışıklık yaptı...nazlı sevgili gibi ne öldürüyor ne güldürüyor.ama hele bir nikah olsun verecem küsküyü alacam kırbacı...vuracam vuracam...pardon yaw .. :)
73 ü destek yaparsak iyi olacak....kötünün iyisi 0,71 olur destek....
Üstte belirtmiş olduğum grafikte üçgen sıkışması son durumu aşağıdaki gibi, şimdilik yukarı kırdı, 0,70 altına sarkmaz ise 0,71/0,73+++üstünde belirtilen dirençleri test etmesi olasılıktır.
https://i.hizliresim.com/BL76BL.png
Hayırlara vesile . Yatırım tavsiyesi değildir anlamam.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çalışmaların için teşekkürler eline saglık
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yavaşladı.
0,71 destek olacak gibi.
Yavaş yavaş yukarı çıksın.
Çaktırmadan.
Alımlar iyi.
Cacık olmaya başladı...
0,71 desteği hafta başı için iyi rakam....bu hafta sonunu 0,78 olarak kapatabilirsek salatalıkları ve sarımsağı rendelemeye başlayabiliriz.....
Grafiğe göre;
Kapanışa kadar soL dış kulvardan yukarı yönlü bir atak gelebilir...0,73+++üstünde kalırsa 0,77/0,78 test edilebilir.
Tabi biz yukarı dersek, malum onlar aşağı basarlar; YGYO bu tüm çakalların olduğu hisse olduğunu unutmayalım...!!!
Nasip...
Dökmeden gitmeyecek gibi bakalim nasip
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıttan harbi bi s...m olmaz sabaha bak akşama bak eksi kapat ******** kağıt
KAğıtları mı birleştirecekler acaba ygyo ve yyapı olarak.
Bu zamana kadar, sen haklı çıktın...!!!
***Ama şunu da unutmamak lazım! YYAPI'nın - % 20 taban olduğu bir günde 0,69/0,70 kapatması bence gayet olumlu eğer ki YGYO'ya ait bir fırıldak yok ise yarın YYAPI'nın muhtemel hareketli olma durumundan bizde olumlu etkileniriz diyebilirim.
Daha önce de belirtim bu tahta çakallar'ın master yaptığı tahta biz KY çok kolay ekmek yedirmezler.
İnşallah YYAPI'nın bu düşüşüsün arkasındna pis kokular yada YGYO'yu da olumsuz etkileyecek kötü/olumsuz haberler gelmez.
***OLumlu tarafına bakıyorum, Düşeni kırdı ve geldi onay aldı. ( Bu tamamen polyannacılık düşüncesi )
Yarın da ygyo %20 düşer merak etmeyin...
Çok uyardım. Kendi düşen ağlamaz.