Bu kadar sessiz sedasızken büyük para bence 350 YTD
Printable View
Bu kadar sessiz sedasızken büyük para bence 350 YTD
Kurucular sermayeyi temsil etmedıgı gıbı belli haklar verılmıs temettu gıbı şirket ilk anasozlesmede bu hısseler satılırken temettu den %10 alır demişsin hisseleri satmıs sın
sözlesmeyı tek taraflı tegiştırıyorsun bundan kaynaklı karsı taraf hissenin gercek degeri uzerınden şirkete devretme ıcın dava sanirim ondan bahsediyor
Bu tip hisse de tek taraflı degısıklık yapılamaz her kurucu hissedar dan imza ile degişiklik yapılabilir o zamanlar malum parti yargı da istedigi kararlar cıkarıyordu.
Ytd.
Bir işte calısyorsun belli gelırın var patron gelıyor 10 bın olan masını 5 bın e indirdim diyor sozlesme de degısıklık yapıyor ıscı de olsa imza atmadan kazanılmış hak tek taraflı degıstırelemez. Sartlar sana uymaz ise imza atmazsın şirket tüm haklarını verir herkes kendi yoluna gider ımza atarsan sartları kabul eder calısmaya devam edersın en basit örnek herkesin anlayacağı
Ytd
Banka işe el atarsa atar.. gerisi hikaye. Ne zaman ki istedikleri toplamı elde ederler o zaman el atacaklardırr.....
Önceki senelerde işbank Cagrı yapar umudu ve hisselerin dıp olması ve işbank karsına almak istemiyordu. Erdogan ın acıklaması ile hakkı yenen hısseler degerlendi burda bir haksızlık olmasa ısctr gıbı düşerdi
500 bın e alan da 3 TL alıyor 7 bin e alanda
Davaların acılması normal 500 bın TL baglayıp işctr alan 25 30 bın temettu alıyor 500 bıntl ye kurucu alan 3 TL temettü alıyor.
Eskı gunler geride kaldı bir düzenleme bekleniyor ama yapmayınca dava yolu görünüyor
Ytd.
Efe kardeş çok güzel analizlerin var eyvallahta bunlar güçlü be usta teslim etmezler hakkımızı ben ümidi kestim
Hukuk işlediği an güçlü belli olacak .
Kaç dava açıldı daha birkaç ay önce reddedildi
açılan son davaların konusu farklı .bu davaları red ettim oldu bitti deme şansı yok.
Bildiğim kadarıyla son yıllarda bir tek Serhat Özer’in açtığı dava reddedildi, o da usûlden. Nitekim Özer bu yıl yeniden dava açtı. Esastan reddedilen bir dava olmadığı gibi, İş Bankası’nın KAP bildirimlerine göre hâlen iki derdest dava var. Sn. MARSLI’nın sözünü ettiği yeni davalar henüz tebliğ edilmemiş olmalı ki KAP’ta bu konuda bir bildirim yok. Banka’ya tebliğ edilince KAP’a da bildirim yapılır. Sizin sözünü ettiğiniz reddedilen davalar hangileri acaba?
Haklısın dostum kaç dava lafın gelişi ama işte uzun süren sessizlikte umudumuzu kırdı
doğru zamanda doğru yerde olamazsan.doğru yerde herzaman olacaksın.
yerinizin doğru olduğundan eminseniz bunu gösterin. merkezi kayıt kurumu üzerinden işbankası kurucu ve imtiyazlı hisselerinizi (İSATR-İSBTR -İSKUR) bloke edebilirsiniz.
https://eyatirimci.mkk.com.tr
olunca da ah lar vahlar dinle gari burlarda.
dün buralardan alinirmi dedik bugun 3 işlem olmuş.. kapanış 330.000
325 alana hayırlı olsun
satanında ihtiyacı vardı herhalde.satanada hayırlısı olsun.sabırla beklemeye devam
Eriyor be gündengüne eriyor 😡
Sayın Santoni bu yorumlarınızla sanki elinizde senet yokmuşta bu düşüşe çok seviniyormuşsunuz gibi geliyor... Gerçekten elinizde senet var mı çok merak ettim.. Sanki düşüşe destek algı oluşturuyorsunuz!:cool: Bizler bu senedi unutalı çok oldu. Sizde de varsa sizede öneririm. Yatırım tavsiyesi değildir.
Niye unutalım kardeş yorum yapmak suçmu niye sevineyim anlamadım elimde senet var aylardır olumlu olumsuz düşüncelerimizi yazıyoruz nolmuş yani
Evet hısse düşüyor olumlu yazacak bir durum da yok tek olumlu bugun hacım artısı dip i gördük mü daha düşer mi satıcı ya baglı burdan alanda sıkılırsa 300 lere rahat verir hic kimse satmıyorsa bu satanlar kim
Ytd.
sagır ismet ile birlikte Malum parti bu ülkenin başina musallat edilmiştir nerde devlet düşmanı var arkasında destekleyenler de bunlardır her başa gecen bir oncekı liderin tüm kadrolarını partiden atarak kendi koltuğunu saglamlaştırmiştır. bugun parti kendi degerleınden uzaklasmıstır.
Bu hisse 570 ken satmadık 300ken hiç satmam değeri belli ama gene söylüyorum bu işin olması çok zor artık hiçbir emare yok
Olursa davul zurna gündem ile olmaz ansızın olur.
Ytd.
Haklısın emare var işb 26000
1000 lira olsaki ne olur 100 bin lira olsaki ne olur.Bunlar her türlü pisliği yapacaklar zaten dökmek için.Bu emaremidir sizce...
Bu hisseler sonusuza kadar piyasada kalamaz çekecekler eninde sonunda işte o kadar. Nokta
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay arkadaş okoça gibi olduk iki kelam ettik neyse zaman gösterecek umarım haklı çıkarsınız
işb de işa da işkur da herşey yasal arkadaşlar. son açılan davalar reddedilince tekrar yazışırız. işb işa iki imtiyazlı hisse zaten e imtiyazı varsa ben göremedim hiçbir yerde. yinede işkurda kurucuydu temettüydü yazıyor bişeyler...
Suan 330 da mahkemeden gecmişe dönük 5 - 10 yıllık odenmeyen temettü ödeyin kararı cıkarsa ne olacak? şimdi bu hisse 100 e düşse yasantından birsey degişmez.?
Mahkeme miras hukuku ve anayasal güvence var iyi bir avukat bu işi bitirir
Davalar dan bir sonuc almadığını farz edelım en son anayasa mahkemesine gider bu iş ordan kesin karar cıkar
Ytd.
Marslı kardeş şok edecek davayı patlatsın hele bi
Davalar açıldı kanuni presodur işliyor.isbank düşünsün . Hukukcularimiz işin de uzman.elbet sonuç alacagiz.
Bende o sürece katılmak isterim hukuçular kim marslı irtibat kurabilirmiyiz