https://i.hizliresim.com/ZAuWd9.jpg
Printable View
Bu arada Amerika ve Avrupa da borsalar coşmuş. Haziran ayı endeks 108 - 110 bin bandina gelebilir belki.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
400bınj tavanla kapatan kagıt eksı acacak nerdeyse eslesme oyle o yuzden kagıt ters ney apcagı bellı deıl maalesef
18.52 acti.
17.72 kadar bastilar.soyle adam gibib2 gun ust uste tavan yapan hisseye denk gelmiyoz.
yuzde 3 eksı ıste boyle karekter sahıbı alamadık dıye uzlen oluyordu
17.67 kadar gordu.eksi 4 pazartesi is mal cikmis.hissede para cikisi carken tavan yapmasi supheliydi.demekki tradeyi pazartesi yaptilar.
bas bas bas . bu kadar adi , basit bir hisse görmedim. sözde A sınıfı .
rezalet diz boyu .
Pazartesi alan a1 mali cikiyor.acilista 44 bin satmis.100 bini bulmus.toplam 150 bin civariydi sanirsam.o cikinca fiyat denegelenir insallah.
Adamlar bir günde dünyanın parasını vuruyor sonra da isimleri gömlekçi oluyor ...
Hala yatırım yaptığını düşünen var mı ?
Ben her gün zar atıyor gibi hissediyorum
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7 dakikada 12.5 milyon hacim oldu.
ne dümenler dönüyor kimbilir
adranalin hissesi
aşağı ve yukarı , sonra tekrar aşağı ve sonra tekrar yukarı ...
3 kuruşluk sermayesi olan şirketler bile böyle değil..
Pasta paylaşabilcek varmı?
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
trade etmek gerekli herhalde. tavan olduğu günün sonrasındaki gün ciddi satış yiyor.
kimbilir onu da yapamayız , adamlar dan dan aşağı çakıyor yüzde 4-5 aşağı geliyor sonra çıkıyor saçma sapan hareketler.
Alan satani goremiyorum ama twitirda yazan birine istisnaden
A1 kapital 127 bin lot satmis
Ak 77 bin lot almis ve is 65 bin lot almis.
Belki de o psikolojiyi yerleştirmeye çalışıyorlar. Bir tavan sonrası nasılsa yine düşecek diye trade yapmak isteyenlerin malını alacak, olası tavan serisi öncesi. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son durumhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1ebba166b4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ea7fe53d39.jpg
A1 e rağmen fena bir kapanış olmadığını düşünüyorum.. yatırım tavsiyesi değildir...
Hayret bir sey yaa.takibimdeki tum hisseler hedeflerine geldi.bu 1 gun tavan cekti.nerdeyse verdigini geri alacak.
Hacim düşük...
Adam [emoji250] [emoji242] oynar gibi oynuyor. Birgün A1 capitalden alıyor. Birgün iş yatırımdan alıyor satıyor vs vs. Dua edinde borsa artıda. Yoksa başladığımız yere gelirdi.
Bizde patinaj devam..
Neyse bırakalım da istediğini yapsın..
ego meselede...
:kahkah: :kahkah: :kahkah:
Gelenlerin çoğu 5 6 gün üst üste tavan isteyerek geliyorlar
Yatırım yapmayı ya da yatırımcı olmanın ne demek olduğunu bizim insanlarımıza anlatamayacağız galiba :(
Sonra nerede topuk :)
Saldım çayıra modunda ..
Öyle siz uzun zamandır söylüyorsunuz aslında
Biz güveniyorduk şirkete, meğer yanlış yapıyormuşuz
Bu hisse için bir daha yazmiyacağim. Yazmayip izlediğim o kadar güzel hisseler varken boşuna yazıp zaman kaybetmeye ve gerilmeye gerek yok...
Cümlemizin bayramını kutlar.
Bol kazançlar dilerim.
Allah'a emanet olun.
Taban olacak heralde
Asil problem karin 1 yil yuksek gelmesi.karda sureklilik onemli.gecen yil 110 milyon kar.bu yil 3 at zarar.ucuz dedigin fk bir anda 5 iken belki 30 atacak.artik yillik 100 milyon civari karlar gelmezise bu fiyatlar pahali kalir.