Genel kurul beklentisini satın almaya başladı,hayırlı olsun.Bu sene Fener hissesi olmayan pişman yer.
Printable View
Genel kurul beklentisini satın almaya başladı,hayırlı olsun.Bu sene Fener hissesi olmayan pişman yer.
Tavan hayırlı olsun,,bugün 3 hissem de tavan.
Şirketimizin kurumsallığını artırmak ve Yönetim Kurulu oluşumunda daha fazla sayıda bağımsız yönetim kurulu üyesi bulundurma amacıyla, Türk Ticaret Kanunu ve sermaye piyasası mevzuatı hükümleri kapsamında, Şirket Esas Sözleşmesi'nin; "Paylar Türü ve Grubu" başlıklı 7. maddesi ile "Yönetim Kurulunun Oluşum Tarzı, Seçilme Ehliyeti Ve Yönetim Kurulunun Yapısı Ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri İle İlgili Hükümler" başlıklı 12. maddesinin, "Yönetim Kurulu Toplantıları, Nisaplar" başlıklı 15. maddesinin tadil edilmesine ilişkin ekli tadil tasarısı hakkında uygunluk görüşü almak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na 27.05.2024 tarihinde (bugün) başvuruda bulunulmuştur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Bunun arkasından bir sermaye artırımı gelir mi acaba?
Aynen öyle. 10 yıldır yapılabilen, anca GS'nin şampiyonluğunu 1 hafta ertelemek oldu.
TE de 130 tavan gösteriyor,,hayırlı olsun.
film daha yeni başladı, koltuklarınıza iyice yerleşip, patlamış mısır ve içeceğiniz elinizde izlemeye devam edin. bakalım şampiyonluk mu, başkanlık beklentileri mi prim yaptıracak hep birlikte göreceğiz. yatırım tavsiyesi değildir.
vaaayy devre kesti dökmeden gitmeyecek demek. hadi bakalım hayırlısı. yatırım tavsiyesi değildir.
bu hissenin fiyatı niye diğer spor hisselerine göre yüksek diyenlere cevap. başkanlık seçiminden sonra bedelli sermaye artışı için hazırlıklı olmak lazım. en son 2018 yılında % 250 yapmış. o bölünme sonrası fiyatı 7 lira civarındaydı. o günün 100 lirası bugünün yaklaşık 1500 lirası ediyor. yine yüksek bir bedelli açıklaması mümkün. yatırım tavsiyesi değildir.
Ali Koç,Cumhurbaşkanına,"devlete boynum kıldan ince,derdim fitnecilerle,,bir takım fitneciler,sizi bizimle karşı karşıya getirmek istiyorlar"dedi.
Hisse %7 prim yaptı.
Lig bitti,,,bundan sonra seçim,transfer haberleri,hissede volatil hareketlere sebeb olacak.
"Öyle bir kadro kuracağız ki,kimse önümüzde duramayacak" gibi iddialı sözler de hisseye canlılık getirecektir.
hissede beklenti yüksek. eğer seçilecek başkan çok büyük hatalar yapmazsa hisseye yansıması önümüzdeki günlerde çok daha hızlı olacaktır. yatırım tavsiyesi değildir.
Tavan hayırlı olsun.
hiçbir analize ve araştırmaya dayanmıyor ama benim beklentim çok kısa vadede 150 civarına çekecekler. sezona bu fiyatlardan girer diye düşünüyorum. eğer avrupa ön eleme maçlarında ve ligin ilk haftalarındaki performans iyi olursa 200 tl rakamlarını görmesi hayal değil. yatırım tavsiyesi değildir.
yüksek oranda bedelli sermaye artışı bekliyorum. en son 2018 yılında % 250 yapmıştı ve fiyatı 7 tl civarına gelmişti. yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen sene çıkışını mayısta başlatmış,,,1 geri 2 ileri yükselişi ile kasıma kadar 40 lardan 142 lere çıkmış,%255 ,,sonra 80 lere kadar gevşemiş.80 lerden başlamış çıkmaya,,,,gazamız mübarek olsun:)
eğer başkan ve yönetim çok hayati bir hata yapmazlarsa 2024-2025 sezonunun flaş spor hissesi bu olacaktır diyebiliriz rahatlıkla. yatırım tavsiyesi değildir.
Malum 3 Temmuz 2011 operasyonundan önce 50 lirayı görebilen, 2012ye kadar temettü veren bir Fenerbahçe vardı..
Yıllardır enflasyona dolara borsaya ezilen bir fener var evet borçlar çok fazla kulüp 10 senedir şampiyon olamıyor üstünde kara bulutlar var ancak..
Fenerbahçe'nin marka değeri, bir ulu çınar gibi heybeti ile duruşu vs. bunları fiyatlamanın zamanı gelmedi mi?
vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı:yahoo:
Aziz Yıldırım,,seçilirsem banka borçlarını kapatacağım dedi.
Neyle kapatacak,nasıl kapatacak,,mecbur yüksek tahsisli yapması lazım.
Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım işbaşına geldiğinde 100 milyon euro'luk kaynak yaratabileceğini söyledi. Yıldırım “İki sene içinde 3.5 milyar liralık banka borcunu kapatırım” dedi.
Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım kulübün bankalar olan 3.5 milyar liralık borcu iki yıl içinde kapatma sözü verdi. Yaklaşan seçimli kongrede mevcut Başkan Ali Koç'la yarışacak olan Yıldırım düzenlediği sohbet toplantısında "Başkanlık yapmaya değil, fedakarlık yapmaya geliyorum" dedi. İşbaşına geldiğinde 100 milyon euro'luk kaynak yaratabileceğini anlatan Yıldırım "O parayı hemen toparlarım ama ihtiyaç yok. İhtiyaç olursa cebimden bile koyarım. İki senede banka borçlarını kapatacağım. Bir dönem yöneteceğim sonra bırakacağım. Fenerbahçe raydan çıktı önce bunu raya sokalım" diye konuştu.
ÖDEME NASIL OLACAK?
Yıldırım banka borçlarını nasıl kapacağını ise şu formülle anlattı: "Ataşehir'deki kapalı salonu arazisi 58 dönüm. Bunun 20 dönümüne salon yaptık. Onun dışındaki arazi Ülker'e ait. Oraya Emlak Konut'la beraber konut, ofis, 50 yataklı otel ve kolej yapılacak ve Fenerbahçe'ye verilecekti. 6 yıldır bir şey yapılmadı. Üç yıl içerisinde yapılmazsa arsa Ülker'e iade edilecekti ama arsa teslim edilmedi. Ben Murat Ülker ile konuştum, 'ne istiyorsan yaparsın' dedi. Orası yapılırsa 70 milyon gelir olacak. Ayrıca Kayışdağı'nda devletten satın aldığım 26 dönüm araziyi yeniden değerleyeceğiz. O arsaya da 2 milyar lira fiyat biçmişlerdi. Onunla ve Ülker arazisinden gelen gelirle bankalara borcu kapatacağız."
vaatler vaatler vaatler
Sky Sports duyurdu: "Jose Mourinho, Fenerbahçe ile anlaştı"
Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Ali Koç ve Acun Ilıcalı'nın yürüttüğü görüşmeler olumlu sonuçlandı. Mourinho, Aziz Yıldırım'ın da hoca adayıydı.
Hayırlı olsun.
okan hoca V&S JOSE MOURİNHO ya karşı. derbi maçta okan hoca self çektirmek istiyormuş. hadi len oradan cücük:yahoo:
Morinho, serdar dursun gibi oyuncuları istemez,,mpape ayarında oyuncuların alınmasını ister.
Ünlü teknik direktörü getiren,bunu da düşünür herhalde.
Nerden baksak 2024-2025 Fener yılı olacak gibi.
Ali koç başkanlığı sağlama aldı.Yalnız Mourinho geliyorsa bedelli de geliyor demektir gibi…
Mourinho 3 yıl üst üste şampiyon yapar, okan hoca da ankara gücüne hoca olur artık. bence bu hoca dünyayı versen bile iyi bir kadro için söz verilmedi ise ismini riske atmak istemez. bundan sonra transfer bombaları patlar ardı ardına. başka bir seçenek düşünemiyorum. yatırım tavsiyesi değildir.
Ali Koç "Geçen sene Mario Branco ile iyi işlere imza attık. Branco, bu sene de bizimle devam edecek. Birkaç aydır o ve ekibi, önümüzdeki sezonun kadro mühendisliği için çalışmalar yapmış vaziyette. Aslında çok eksiğimiz yok. İrfan Can, Fred, Ferdi, Osayi... Bunların hepsi olağanüstü astronomik teklif gelmediği sürece takımda muhafaza edilecektir" dedi.
Bence çok eksik var,,bir kere 39 yaşına gelmiş dzeko morinho nun antremanlarına dayanamaz.Takımda 33 yaşın üstünde çok adam var.Yaş ortalamasını 27-28 lere çekmeli,,,,Taraftarları coşturmak istiyorsan adam eksilten yırtıcı santrafor almalı.
Defans da iyi değil,,yaşlı çok.
Çoğunluk sağlanamamış,,seçim 8-9 haziranda.
8-9 haziranda cümbüş var:yahoo:
Mourunho ile görüşmelere başlanmış,ön protokol imzalanır,imza işi seçimden sonraya kalır.
Jose Mourinho'nun imzayı atmaması ve kongrede başkanın seçimi vs. % 15 gibi bir marj var daha. Sonra asıl transfer haberleri prim yaptıracak. eğer avrupa çapında sükse yapmış ıskartaya çıkmamış transferler gelirse oradan da bir % 20 daha yazar. Sonra artık gerçeklerle baş başa kalırız. eğer sportif başarı da gelirse % 25 daha gelir en azından sezonun başında. şampiyonlar liginden elense bile ligde arayı açarsa + % 25 daha yazar. ondan sonra ufak ufak uzaklaşmak lazım, yoksa kayış atar, balata yanar diye düşünüyorum. bakalım hayırlısı. yatırım tavsiyesi değildir.
1 tane sembolik hissem vardı.
Bir fenerbahceli olarak yarın birazcık alacağım.
Yatırım amaçlı değil sembolik olarak.
Ytd
Fenerbahçemin umarım yüzü güler.
elini korkak alıştırma, Jose Mourinho gibi bir teknik direktör 100 yılda bir gelir. Yatırım tavsiyesi değildir.
I'm Jose Mourinho I think the special one , it will be special day on monday for fenerbahçe:)