İBB boş çıktı bu ayda
Printable View
İBB boş çıktı bu ayda
İBB gündem yaz google dan
Toplantı bugün ve saat 14.00 olsaydı eğer giderdi demekki gündemde yok
Eczyt artıda bizim uyuz essek. Eksidr
:whistling::whistling:
https://i.hizliresim.com/6q824d6.png
Bugün yapılacak olan ibb meclisi için sevk edilen komisyon raporları sitede açıklandı eğer yanlış bakmadıysam o kadar dosya içinde kartal bölgesi malesef yok.
Gözleri sağlam olan biri daha bakiversin.
Öte yandan 10 dolar altın da oluşan fiyatlardan spek sadece mal kaptırır öyle bir maliyet malesef ben dahil hiç kimse de yok istesen bile satamazsın modunda yatırımcılar.
Sizin gözlerde ve tespitlerdede sorun yok, bugünkü kısa süreli harektin sebebide bugünkü raporlarda olma olasılığıymış, demekki neymiş, pazartesi haricide yeni raporlar görüşülüyormuş, yarın ola hayrola...
İhtisas komisyonları
MADDE 15.- Büyükşehir belediye meclisi, her dönem başı toplantısında, üyeleri arasından seçilecek en az beş, en çok dokuz kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurabilir.
İhtisas komisyonları, her siyasî parti grubunun ve bağımsız üyelerin büyükşehir belediye meclisindeki üye sayısının meclis üye tam sayısına oranlanması suretiyle oluşur. İmar ve bayındırlık komisyonu, çevre ve sağlık komisyonu, plân ve bütçe komisyonu, eğitim, kültür, gençlik ve spor komisyonu ile ulaşım komisyonunun kurulması zorunludur.
Meclis toplantısını müteakip imar komisyonu en fazla on işgünü, diğer komisyonlar ise beş iş günü toplanarak kendisine havale edilen işleri sonuçlandırır. Komisyon bu sürenin sonunda raporunu meclise sunmadığı takdirde, konu meclis başkanlığı tarafından doğrudan meclis gündemine alınır.
Sitesinde yazan maddeye bakiniz...
Niye sonuçlanmıyor imar konusu, bu olmadı niye meclis doğrudan görüşmüyor? Bunu kime yazabiliriz kimden bilgi alınabilir ? Yasal olarak yapılacak birşey yok mu , oyuncak olduk tahtacilarin elinde.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ona bakarsanız ülkemiz Sosyal Hukuk devletidir. Evet fıkra bu kadar.
Gazeteci adam tvde hukuk profesörüne sen hukuku bilmiyorsun denilen ülkede ne beklemek gerek. Paşa gönlü ne zaman isterse karar alıcıların o zaman . Keyfiyetle yönetilince bu kadar .
Şu an 3.oturum devam ediyor. Bu saate kanal istanbul konuşuyorlar.
bugun sira gelirmi kartala
https://i.hizliresim.com/com5qgz.jpg
boyle bi haber var kuşlu sitede
Oturumu izliyorum. Kanal İstanbul bile bizimkinden önce çıkar. Katar lilar Kartal i satın alsaydı binaları bile bitmisti
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
atasrhir imar plani gecti
hadi kartal sira sdnde
125 nolu rapor kartal ilcesi onaylandi ams bizim arsanin yerinin oldugu yer degil galiba...kimseden ses yok
Bizi ilgilendiren bölge s1 s12 arası olan bölgeler ve kentsel dönüşüm alanı içersinde yer alan bölgeler. Şirket tarlası s9 s10 bölgelerinde yer almakta bu bölgeleri içeren imar planları komisyondan meclise sevk edilmemişti zaten.
Muhtemelen şubat ayına kaldık şubat ayı büyük ihtimal bu bölgeler komisyondan meclise sevkedilir yakın bölgeler tamamlandı imar komisyonunun yukude hafiflemiş umarım artık sıra bizim bölgeye gelmiştir.
Resmi bilgiyi ibb ve şirket yetkililerinden öğrenmek lazım benim bilgilerim de sadece ilan edilen gündem üzerinden.
İstanbul'da arsa ve ev fiyatları uçmuş gitmiş. Bizimki hala halka açıldığı USD fiyatının altında. sanırım 12.5 usd idi. Bugün fiyat 9.36 USD. O zaman fabrika arazisi idi. Şu an arsa olmaması için ayak diretiliyor. Neden olmuyor bu iş. Her şey oluyor bitiyor, Karta'a sıra gelmiyor. Burada siyasi çekişme desek imkansız. Çünkü AKP li müteahitlerin de arsaları var bölgede. Hem CHP ilçe hem de CHP li İBB bu işi istiyor. Bir çıkar çatışması yok, çıkar birliği var. Fakat bir türlü komisyon raporu İBB meclisine gelemiyor.O son adım atılamıyor. Malum İBB meclisinde çoğunluk AKP, MHP koalisyonunda. Onlar evet demeden o rapor İBB meclisinden geçmez. Sanırım imar komisyonunda da onlar çoğunluk. Fakat bu durum çıkarlar ortak olduğu için işbirliğine engel değil.
Bu bilgilerin ışığında konuya bakarsak, niye bu işin uzadığına dair tahminlerde bulunabiliriz. Akla ilk gelen bu bölgede entegre bir proje olabileceği ve bu çerçevede herkesin razı olacağı bir anlaşma peşinde oldukları. İkinci olasılık bölgedeki arsa sahiplerinden bir şeyler istendiği. Yoksa mevcut durum basit bir siyasi çekişme olamaz. Burada çıkar brliği varken bu işi son aşamada bu güne kadar durduran güç nedir.
Sn bezgin bekir benim tahminim BE malum her taşın altından o çıkıyor vardır bir bildiği.
BAE mi?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BAE mi Bülent mi?
Ağam işini bilir. Ahtopot gibi kolları her yere ulaşır. Rant yüzünden imar çıkmıyorsa bu sesli düşünceyle ancak şöyle açıklanır benim şahsi fikrim imar rantı bir havuza akacaksa diyet olarak şu an ki seçim belirsizliği bütün tarafların iştahını daha çok kabartıyor olabilir her taraf suyu kendi havuzuna akıtmak için manevra yapıyor olabilir ağam da fırsat bu fırsat biraz daha bekleyelim en azından suyu doğru yere yollayayım diye düşünüyor olabilir ters havuzda yakalanmak istemez.
Özetle havuza su akana kadar kurbağanın gözü patlarmış.
Şubat olmadı mart daha olmadı nisan ....
Bir de bir kesim var ne aldığının farkında bile değil özetle bu bölge geniş bir fiyat diliminin içersinde yer alacak 3 - 10 bin $ arasında fiyatlamalar çok rahat oluşacaktır.
Detaylı bilgi almak için bölgeyi ve çevreyi gezin ciddi emlak uzmanlarından görüş alın.
Bildiğim duyduğum anladığım kadarıyla bizim paydaşların içersinde emlak sektöründen gelen bazı paydaşlar var di .Sn muratlı gibi hatta bölgeyi çok iyi bilen kişiler de vardı anladığım kadarıyla onlar malı alıp kenara cekilenlerden benim gibi tek farkımız benim arada sırada burada yazmam onlar aktif olarak foruma girmiyorlar sadece okuyucu olabilirler.
Bu sirketin teknik olarak bile dibi 10 dolar tepesi 30 dolar daha başka ne anlatabilirim.
Arazinin imarı çıkıp satılana kadar yada proje uretilene kadar çağrı gerçekleşinceye kadar buradayım yıllar geçmiş mutludan ayrıldığından beri taşıma maliyeti bile dünyaları tutmuş fırsat maliyeti zaten başka bir dünya onun için eskilerin isteseler bile ayrılma şansı yok.
Yeni girip çıkanlara sabırlı olmaları halinde çok güzel fırsatlar sunmakta şahsi fikrim.
Asla yatırım tavsiyesi olarak algılamayın . Zaten ıhtiyar bir bunaktan tavsiye alacak kadar da salak olamazsınız. Şirket hisselerini tutabildigim kadar affedersiniz çişimi tutabilsem büyük başarı benim için bilmem anlatabildimmi.
Sözün özü siz siz olun tanımadığınız sanal kişilerden tavsiye almayın bedava peynir fare kapanında olur.
Şimdi bakarken dikkatimi çekti burası önceden yoktu ilanlarda yada ben yeni fark ettim .
Bu ilanlarda feyk olabiliyor gidip bakmak lazım geçen sene mi yoksa bir Önce ki senemiydi bir tane ilan vardı 22bin tl olan ilanı koyanlar spekülasyon yapıp kactilardi.
Birde bizim tahtada operasyonu yönetenlerin için de kesin yahudi yada ermeni kökenli vatandaşlarımızdan var bunlar ticaretin piri olan kişilerdir. Adamlar doğuştan tüccar bizden daha donanımlı başka türlü bu baskılama anlam kazanmıyor.
Yine beni lafa tuttunuz iki kelam masal anlatana kadar yine donumuza işedik sonra diyorum hep ehtiyarlik başa bela çişini bile tutamayan adamdan ne umut bekliyorsunuz işte sanal ortamda rahatlama egzersizleri benimki bulmuşum okuyanı yaz gitsin hikayeyi . Hadi kalın sağlıcakla.
Teşekkürler gazmanbaba yorumların için merak ettim sorması ayıp ama yaş kaç benim 59 saygılar
Kısa periyotu düzeltmişsin :whistling:
https://i.hizliresim.com/hfshdeo.png
çookkk berbat bir kağıtmışsın,bukadar adice hareketlere "yeter"artık"yeter",bu kadar şere.siz.ik yeter.
basbasa bildiğin kadar
Sözde küresel ısınma tutmadı şimdi de iklim değişikliği.Tabii yersen.Bunlarin yatacak yeri yok.
Bu yalan bilgilerle medya , siyaset , politika satılmış profesörlerin algı oyunlarıyla toplumu daha da kötüye götürüyorlar.
Elektrik kesintisi ...Demoklesin kılıcı gibi duruyor.O tepede.Paris İklim AnlSmasi ile hepten yok olacagiz.Yazik .Günah.
Turgg 119
24 Ocak 2022
Günlüğü de düzelttin..Dibin dibini mi göstereceksin :whistling:
https://i.hizliresim.com/sixu94j.png
Arkadaşlar
İstanbul büyükşehir vatsap hattına mesaj attım.
13.09.2021 tarihli toplantıda imar komisyonuna havale edilen kartal alt bölgeleri neden meclis gündemine gelmiyor diye sizlerde atarsanız iyi olur.
552.1530034 telefonu