2 yıl oncesinin değil 5 yıl oncesinin fiyatına gelmedi kasım 2017 de 3,78 fiyat görmüş kağıda pahallı diyorlar.100 f/k ile işlem gören hisselere deli gibi saldırıyorlar 5 yıl oncesının fiyatına gelmemiş kağıt pahallı
Printable View
Farkındaysanız uzun süredir bofa zararına işlem yapıyor ve kağıt yukarı gidiyor😂
Aynı şekilde doğandada
Sayın GP o konu benim de aklımı karıştırıyor.Trade edenlere de baya para kazanma imkanı veriyor.Bu kağıtda spek halan tek kuruş kazanmış değil.İlginç cidden.Ha işgyo gibi olacaksa ondan üçe beşe bakmıyorsa bilemem tabi.
Bugün resmen 35 bin Tl koydular cebime. İnanılmaz bir şey...Alıntı:
üçe beşe bakmıyorsa bilemem tabi.
Burası zıt fikirler medeni bir ortamda tartışılabildiği için güzel. PD/DD si KLGYO nun yarısı kadar olan F/K sı daha düşük birden fazla GYO şirketi varken KLGYO benim için pahalıdır. Ucuz diyene saygı duyarım. ISGYO gibi gidecek olabilir o işler zaten temel ya da teknikle ilgili konular değil. YTD
Evet aynen katılıyorum.
Oyak yatırımın teknik analiz önerisinde vardı.2.90 hedef diye.
Oraya yazdıydım bende:))
Kap düştü 400 milyon kredi aldık ilk yılı ödemesiz diye.
Baba oğluna vermez bu devirde nerden aldılarsa😂
Kapla birlikte millet saldırdı ise katliam oldu😂😂
Ben pek göremedim daha uygun başka GYO . Bir OZAK var bir de biraz TORUNLAR var. OZAK da iki yılda 2 liradan 12 liraya çıkmış. Başka sizin gördüğünüz var mıdır?
Bu 2.90 süpermiş.Oyak a ikinci kez teşekkürler.
Bakalım yarın üçüncü kez teşekkür edecekmiyim😂🧿
Vay bizim topik gene kerbelaya dönmüş :))))))))))
2.90 candır.Mayınlı alandır😂
2.64 de girip 2.76 da indik trenden bayağı yanlış seçim yaptım oysa faiz indirim beklentisinin tüm gyo lara yarayacağını bildgimiz halde kısmet .... sağlık olsun :) ihlgm ve akfen de devam cemaş ve adese de al sat yaparak gitmeye çalışıyoruz :)
MB nin faizleri yüzde 9 a düşürmesi ve bankalar üzerinde kurulması muhtemel baskı konut kredi faizlerini aşağıya çekebilir bu nedenle GAYRİMENKUL sektörüne bir atak daha yapma şansı yarattı. KLGYO da 1 lotum olsa da ADESE, IHLGM ile çıkıştan faydalanıyorum. KLGYO da olan arkadaşlara bol kazançlar dilerim. YTD
İyi akşamlar dostlar; buradan kazandığım paralar kripto da verdim 2 haftalık zarar 45k, çıkaracağım diye canım çıkıyor. O nedenle forumu boşladım, aslında hala klgyo da alsat yapmıyor değilim elimde 1k var ve iz olsun diye. Ayrıca 65k da toplam hissem var çakılı. Borsadan kar almasam bayağı bir perişan olmuştum, karlar beni teselli etti. Ayrıca nakitte olmayıp hissede olsaydım son iki haftadır gözü kapalı kriptodaki zarar çıkmıştı ancak ne diyelim nasipten öte köy yok, sağlımıza şükrediyorum. Kalanlara, borsada hissesi olanlara dolaysı ile kazananları canı gönülden alkışlıyorum. bol kazançlarınız olsun:wave:
Valla bu kagitda hedef büyük.baya kar ettik ama sanki daha olun basindaymisiz gibime geliyor
Bu kagitdan çıkınca ilerde dohol alırım diyordum.o tren kaçtı.su anda bu daha avantajlı.
Bu arada a takımı olarak buradayız sanırım.sn hissedar dışında çekirdek kadro burada.herkese iyi haftasonlari dilerim
Demin en çok ar tan lara baktım egeendustri 4760 ile tavan olmuş.2010 da iki maaşımdan birikenle 14 den 1000 lot almıştım uc ay sonra 20 den sattım.siki para kazandım diye sevinmiştim.borsa ne değişik bir mecra
Bu arada trgyo sessiz ve derinden 16,39 oldu
Trgyo da zamanında bolunmeden kalan 0,4 lot var ekranda kar %600 civarı gözüküyor oda %100 bi daha bölünmüştü %1200 lük kar olacaktı artı fazla olmasada temettüleri de katarsak bayağı kar elde edecektim
Borsada gerçek kazanç uzun vadeden geçiyor doğru kagıtta olma şartıyla
bizimde 16 olmamamız için bir neden yok
Ben zaten 11 yıldır hep buradayım sayın hkm. Sayın STA 'nın dediği gibi doğru kağıtta olmak şartıyla uzun vadede kazanmak mümkün. Ben çok yakın arkadaşımın ısrarlı tavsiyesiyle THY bütün hisselerimi 2 TL den satıp bütün sermayemle bu kul hakkı yemez kurtların sofrasına düştüm. Eğer THY nı satmasaydım şu an 12 milyonum olacaktı. Veya o zamanlar Sasa alıp satıyordum. Sasaları satmasaymışım 480 milyon param oluyordu. KLGYO lotlarımı 11 yıldır hiç satmadığım halde bugun bir araba dahi alamıyorum. Bu Kul hakkı yemeyeceğiz diye insanları kandiranlari Allaha havale ediyorum. O ne güzel vekildir.
sayın garipyolcu öyle düşünürsek benimde aynı durumum var thy 2.65 den sattım sasa yı 0.70 den bile aldım o zamanlar sasa nın satış hikayesi vardı satış oldu yabancı bi firmaya sonra iptal dediler şimdiki gruba satıldı benim maliyetim 1.32 ye düşürdüm hepssini 1.75 civarı sattım 73 bin adet ... bölünmeler bedelsizleri filan hesaplarsak 500-600 tl ye denk geliyor .... 40 milyonu geçiyor eski para ile 40 trilyon :):) uzuncu olmak lazım ama doğru zamanda doğru hissede
Gene bizim topik kerbelaya dönmüş:)))))))) Yeniden değerlenmeler geliyor.Şimdi fiyatımız 3 ya bunun 1.1 i sadece esenyurt lojistik merkezindeki 12 dükkanın değeri.12 dükkana 1.6 küsur milyar değer biçilmiş.Bizim sermayenin üstüne 150 milyon koyunca lojistikle helalleşiyorsunuz yani.
Sn GP zaten mukayeseli örneklere dayanarak analiz yapıp bu fiyatı bulmuşlar.Zaten mukayese edilebilecek yerler de değerleme raporunda oluyor.Siz rapora baktınız mı
Raporun 37. sayfasında emsallerle karşılaştırması yapılmış.
kiler holdingten ne zaman devralındı bu ofisler ,tarihi hatırlıyormusunuz sn GP
Çalıştığım firmada onların kiracısıyız. Ayda 90 bın tl ödüyoruz kocaman yer sadece arsa olarak bakarsak bile dünyanın parası yapar karşısında prestij park evleri var orda 150 metre kare evler bile en az 3 milyon TL istiyorlar sadece bizim kiraladığımız yer 3000 metrekare 50 dönüm üzerine kurulu
Valla bence hiç de uçuk bir rakam değil.O lojistik merkezi bence o fiyatı hakeder.Ha satmaya kalksan veren olur mu elbet muaallak,ama bu fiyatlardan hangi emlak kolay kolay satılabiliyor ki.Buranın güzel yönü net bir nakit akışı sağlaması,kiracıları var ve düzenli kira alınabiliyor.Bu zamanda bu çok iyi bir şey.
Bu arada sn tahminci ve şekerli sürekli devamsızlık yapıyor,gözümden kaçtığı sanılmasın.:)))))))))
İyi akşamlar sn hkm, Evet farkındayım ama inanki klgyo hep takibimde sadece kriptodan boynumu çevirecek durumum yok gecem gündüzüme karıştı inat ettim zararı çıkarıcam diye ama çıkmayacak herhalde 1 ay daha sevişirim onlarla olmadı zarar kol bacak gövde keser atar giderim. yada zarar kadar bir miktarı unuturum 1-2 yıl için zarar şuan 48k oldu. hem de 1 ay bir süre dahi olmadı, 250k koymuştum içeriye zararda bir anda oldu. 110k geri çektim 92k kripto var, zarar 48k, herkesi içeri çektiler ftx yüzünden oldu. bendeki şansın içine edeyim daha önce sadece 10-15k ile deniyordum ne güzel..Herneyse şuan elimde 2k klgyo var, bugün 3-5 kez alsat yaptım ama hep terse düştüm. Hisse hala sahipli dağıtılmış birşey yok hatta sanırım bizim sattıklarımızı da aldılar. Oyuncu değişmediyse kurucu olarak sizin dediğiniz rakamları da görür sanırım. Bu kadar kararlı biri olarak sizin adınıza da son derece sevinirim. Bol kazançlar herkese:wave:
Sayın hkm aslında ben de hep buralardayım ama nedense biraz yazma özürlüyüm. Kimseyi etkileyip hedef fiyat vermek istemem ama; görünen ben daha uzun süre buralarda olacağım gibi. Çünkü ben 11 yıllık beklememin enflasyonu da katarsak 10 - 12 leri görürsem kayıpsız ayrilacagimi dusunuyorum. Ha oralara belki de hiç gelmeyecek ya da acil bir ihtiyacım olacak fiyata bakmadan satacagim. Ama cok ta ucuk rakamlar olmadigini dusunuyorum. Patronlari ne zaman hep bana Rab bana dusuncesini birakir yatirimcisinin kanını emmeyi birakirsa cok daha guzel fiyatlari gorecegini umit ediyorum. Hakkimizda hayirlisi insaallah
Sn garip yolcu benden eski kilerci olduğunuz yazdıklarınızdan elbette anlaşılıyor.Gidişat umarım hakkımızda hayırlı olur.
Sn şekerli kriptodan hiç anlamam,o nedenle aklımın ermediği konuda yorum yapmak istemem,sizin zararınıza çok üzüldüm.Samimi olarak size bir tavsiye vermek isterim. yıllık bilanço öncesi mutlaka kağıda bir yerlerden girin.9 aylığın psikolojik olayı bitti,12 aylık bilanço sonrası bu kağıtda ayrı bir dünya olur.Ha elbette dünyada acaip bir şeyler olur tüm borsalar çakılır o zaman olay başka tabi.
Yıl sonu değerlemelere bakıyorum,bu kediyse ciğer nerede,ciğerse kedi nerde olayı oluyor.Bu değerlemelerle bu fiyat burda kalmaz.