Tasvirleriniz güldürdü beni:)
Printable View
yemin ediyorum son cumleler ayni benim hayatim.esim benden once hayatinda dogru duzgun gezip tozmamisken ben senede 3 kere tatile gotururum,havuzlu evde yasar ,haftanin 2 gunu disarida yeriz her turlu imkani saglarim ancak 15 gunde bir bosanma asamasina gelecek sekilde kavga patirti.ve erkek olarak herseyi alttan alip susan ben.dun gece de aynisi oldu ama bu son dedim cunku yeter artik.evlenene dek hayatinda hastaneye gitmemis birisiyken artik ayda 2 kez farkli sebeplerden hastaneye gitmek beni cok yormaya basladi.daha yasim 38.Aynen dediginiz gibi dun gece artik allaha yalvarmaya basladim ne olur canimi alsin diye..
aramizda avukat varsa ve mesaj atarsa cok memnun olurum.
Ustad bayram gunu bu derece canin sikkinsa
Cok gecmis olsun
Tek tavsiyem avukat isi filan yakin cevrenden bul ya
Bence oylesi daha saglam is
Burda Kim kime dum duma
Ulen dolar gayme topiği deye daldık, meğer Covit 19 topigiymis.:oleyo:
Ne moral verdiniz emme, bir de bu ay Rakı Sofrası toplantımız var.:he:
Hocam kimse anlatmaz ama ben dahil dışarıda gördüğün evli erkeklerin çoğu böyledir. Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. Çünkü evlendikleri an Türk kadını sonsuz bir güce kavuşur. Sizinki kadar olmasa da ben de önceki standartlarının çok çok üstünde prestij ve maddi şartlar kazandırdım benim hanıma. Ya çocuk hatrına, ya çevreye rezil olmayalım diye ya da Allah rızası adına susar katlanırsın artık. Ya benim dediğimi yaparsın yada evde bağırır seni komşularına rezil ederim der durur yine haklı çıkar. Evlendiğimde saçımda beyaz yoktu, şimdi neredeyse siyah kalmadı. Maalesef Türk erkeği de böyle kadını da böyle. Eskiden de böyleymiş. Değişmez bu kader. Örneğin şu meşhur Ertuğrul gemimiz vardır ya, hani okyanus seyahatine uygun olmadığı için Japonya seyahatinden kesinlikle geri dönemeyeceği bilinen gemiye sadece tek bir gönüllü kaptan bulabilmişler. Ali kaptan. Evde eşinden illallah etmiş, bari sefere çıkayım da biraz kafamı dinler huzur bulurum diye geri dönemeyeceğini bildiği bu yolculuğa sadece o gönüllü olmuş. Zaten Japonya dönüşü de yolda gemisiyle kayalıklara çarpıp ölmüş.
Geçen yıl kayınbirader yeniden evlenmeye kalktı, yahu ilk karın seni de bütün aileni de perişan etti, boşanmana rağmen yıllarca tazminat, nafaka, çocuk diyerekten seni mahkemeden mahkemeye icradan icraya süründürüp anandan doğduğuna pişman etti, hala ne evleniyorsun, ille evleneceksen bari git Suriyeli ailesini kaybetmiş biriyle evlen, en azından senin ona vereceğin yuvanın ve imkanların değerini bilir, seni mutlu etmeye çalışır dedim, dinlemedi beni, gitti aynen bacısı (benim hanım olur) gibi bi kızla evlendi, şimdi duyuyorum, aynı evde yaşamalarına rağmen aylardır konuşmuyorlarmış. Velhasıl dostum, bu bizim milletin kaderi. Değişmez.
32 Senelik evliyim, meğersem cennetteymişim.:kahkah:
Allah yardımcın olsun.
Belki durum değerlendirmesinde yardımcı olabilecek bir link paylaşayım.
https://www.youtube.com/watch?v=qa_QvC9h7Wc
https://www.youtube.com/watch?v=wgIT-VzbnSw
Emin olun birçok kimseden daha iyi durumdasınız. Ancak mevcut durumda denemeniz gereken şey öncelikle aile terapisi almaktır. Daha büyük zararlardan korunmak için mutlaka denenmeli. Zaten toplumun yarısı antidepresan diğer yarısı da alkol ile yaşam desteğine bağlı yaşıyor.Durumu daha kötü olanlar ise ikisini birden kullanıyor. Bu duruma ve belli bir yaşa gelmemişseniz birçok çıkar yolunuz olduğuna emin olun.
Hocam bunlara inanma. Yok öyle birşey. Iwo Jima'dan Mektuplar filmini izlediniz mi bilmem, orada Amerikalılar saldırana kadar Japonlar biz üstünüz, çünkü bizim manevi değerlerimiz var vb.hikayelerle uyutuluyorlar, ama savaş başlayınca öyle olmadığı görülüyor. Siz heralde hiç mIRC vb.chat odalarına takılmadınız sanırım. Bizim erkek ve kadın insanımız çok üstün meziyetlerde sanıyorsunuz heralde. Her türlü hırsızlık, yolsuzluk, dolandırıcılık, ahlaksızlık, saygısızlık vb.kavramlarda level atlamış durumdayız.
Bence cogunluk, fabrika ayarlarina aykiri davrandigi icin bu durumlari yasiyor.
Eskiden, aş, iş , eş derlerdi.
Aslinda o, aş, iş , aşk olmaliydi.
Bunu erkek milleti 40 yasindan sonra idrak ediyor.
Ozetle, erkek tek esli yaratilmamistir.
O yuzden bizdeki erkeklerin cogu filozof. :)
Hayat Bilgisi dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Yıldız Asyalı, 29 Haziran'da bir süredir birlikte olduğu yönetmen Kerem Saka ile Bodrum'da bir düğün yaptı. Nikah kıymadan sadece düğün yapan Asyalı'nın mutluluğu kısa sürdü.
"Resmi nikahının olmadığını belirten oyuncu sözlerine "Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık" diyerek devam etti.
Nikah kıymadan yaşamak. Anlaşamadın mı?
Boşanma yok. Herkes kendi yoluna.
Bu bir çözüm olabilir belki.
Rusya ve Belarus arasında ki kriz ve restleşmeler ve, Virüs ün Dünyada tekrar son sürat artması , Doları , Ruble karşısında müthiş bi atağa kaldırdı,
Yine Virüs ün Dünyada tekrar son sürat artması, cds lerimizin sebepsiz artması ile Dolar tl de spekülatif bi atak oluştu. Bu virüs ortamında, Avrupa-Rusya-Ortadoğu üçgeninde, Ülkemizin tedarik, üretim ve Lojistik merkezi olması sebebiyle, ve gelebilecek aşı haberleri ile bu spekülatif atağın ve oluşan köpüğün azalmasını bekleyen uzman analist görüşleri artmakta...
Ayrıca, yine virüs sebebiyle, Sıfır otoda azalan üretim sebebiyle, 2. El oto fiyatlarında suni balon bi artış olduğu gözlemlenmekte.. Ekim-Kasım ayında otomotiv devlerinin sıfır araç üretiminde normale dönmesi ile 2. El de oluşan suni balon fiyatların sönmesi beklenmekte, mormal bedellere düşmesi uzmanlar tarafından öngörülmektedir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Yatırımlarınıza kendiniz karar verin.
Dr. Fahrettin Koca
@drfahrettinkoca
Son 3 günde yeni hasta sayılarımızın arttığı illerde zatürre oranı aynı kaldı. Ülke genelinde ağır hasta sayımız kontrol altında görünüyor. KURBAN BAYRAMI VE TATİLDE TEDBİR EKSİKLİĞİ ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak sonuçları açısından kaygı verici. http://covid19.saglik.gov.tr
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne güzel temenniler,hayır en çok ekim-kasım aylarında otomobil üretimi normale dönecek temennisi beni mutlu etti,keşke bu nasıl olacak onuda anlatsaydınız?
Dünya çapında uzmanlar ekim ayından sonra 2.ci dalgayı bekliyorken pandemi de,bazı araba üreticileri uzak doğudan tedarik sıkıntısı olduğu için bazı modellerde parça değişimi yaparken(bakınız reno clio) Avrupa da araç talebi %30 düşmüşken,Uzakdoğu menşeili sarf malzeme üreticileri sıkıntı yaşarken hangi normal nasıl?
Bu biraz şeye benzedi;nisan marttan,mayıs nisandan iyi olacak,göreceksiniz uçacağız herkeşler bizi kıskanacak,iyi ama nasıl?
Kalabalık bir caddede çok büyük kavga çıkıyor emniyet güçleri olaya müdahale için değil görev süresi dolduğu için toplu taşımaya binmek için oraya geliyor .
Hepside 20 lik delikanlı ve genç kızlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fransa'da daha iyisi yasallastirilmis.
Noter'de anlasma yapiliyor ve hemen hemen evli bir cift gibi yasiyorsunuz. Sorumluluklar dahil. Vergi boyutunu unuttum, ama hatirladigim kadari ile devlet evli bir cifte verilen haklarin cogunu veriyordu. Ayrilmak istediginizde noter tarafindan anlasma iptal ediliyor ve her iki taraf yoluna devam ediyor.
Mahkeme, bosanma davalari falan yok.
Egedukun sistemi burda tutmaz
Bati dunyasi bakma delikanli
Kadin sevdim dogurdum diyo
Kilisede vaftiz ediyo cocugu
Bizimkiler beraber yasasada cucuk yerine sucuk yapiyo
Yani evlilik bi nevi sart burda
Bu ka basit ya
Gafa yormayin
Uzun sure partnership isi
bi yerden sonra sokmez burda
Ayrica bi sure beraber yasadin diyelim fransa da fransiz kadinla
Evli olmasanda
Ayrilirken
Sana dava acip
Malinin yarisina ortak olur
Avusturalya amerika hep ayni da
Bizimkiler bilgi sahibi olmadan uydurmayi sever
Yani kafana uymadi
Bas tekmeyi
Yok
Hic bi yerde
Cehaletin organize hali:)))
Malesef
Her ortamda
https://pbs.twimg.com/media/EecPUR-X...jpg&name=small
Crash tüm hızıyla yolda.!!!!
Naylon paralar havada uçuyor.!!!
Bu saçma değil mi ? Evlilik (resmi nikah) dediğiniz şey zaten hukuki bir anlaşma değil mi ?
Mesela çocuk olursa velayet konusuda sözleşmeye mi yazlıyor. Bunun yerine evlilik ve boşanmayı kolaylaştırsalar daha rasyonel değil mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biri yasa, digeri iki kisi arasinda olan bir anlasma.
Anlasmayi iptal etmek kolay.
Yasalari degistirmek (tüm ülkeler icin) kolay degil Cok cesitli düsüncelerin ortak zeminde bulusarak parlemontada karar cikarmalari lazim.
Özellikle evlilik konusunda kiliseler cok cazgirdir.
Fransa daha kolay bir yöntemle vatandaslarina alternatif sunmus.
Beraber yasama Avrupa'da zaten sorun degil. Ama ciftlerin birbirlerine finansal, sosyal destek saglamalarini yasa ile korumaya almis, evlenmemis olsalarda.
Örnegin GER'de evlenmeyen ciftlerin (cift olarak kayit ettirmislerse kendilerini) hastalik, issizlik vs. durumlarda finansal yükümlülükleri var, ama vergi verirken evli ciftlerin haklarina sahip degiller tam olarak (bir kac yil öncesine kadar hic bir hakka sahip degillerdi). Fransa, kesin emin degilim, bu haklarida veriyor ciftlere sanirim.
Bence Fransa cok akillica bir yol bulmus.
Ciftlerin karari ise bu, noter'deki anlasma yeterli bence.
Yoksa, ayaklarina pranga vur, anahtari da en ahlaksiza ver, bu is degil.
Hatirlarim, bir arkadasimin basina geldi, anlasmali bosanma, her sey tamam, heyecan icinde gitti durusmaya, Hakim Hanim gelmemis, dis randevusu varmis.:)
sebeb cahil olmaları...
Çaktırma hocamızı teselli ettim.
Gerçekler acı tabiki...
Ceketini iliklemeyi bilmeyen adamlar tonla para kaldırıyor.
Hocam iyisi mi güreş takımına yazılın diyecektim ama eğitim mesleği kutsaldır.
Hoş ne doktora ne öğretmene saygı kaldı...
Not aldım loner'a bulaşma diye...
Sık sık sahibinden sitesine takılırım.Öylesine ev araba bakarım.Öyle ilanlar oluyor ki.Sahibinden satılık DÜKYAN,Sahibinden satılık LÜKÜS DUBLEKİS ,satılık RESİSTANS VS fiyata bakıyorsun 1.5 milyon 2 milyon.Okuma yazması şüpheli adamın sattığı malın fiyatına bakıyorsun kendi eğitimine o malı almak için kaç yıllık emeğini harcaman gerektiğine bakıyorsun mal kim bazen kafan karışıyor:)))))))Eğitimli kesimin alım gücü benim 55 yıllık hayatımda hiç bu kadar düşmemişti.Onca kriz gördüm bu kadar alım gücünün yerlerde süründüğü dönemi ben hatırlamıyorum.Zaten asgari ücretliyi saymıyorum,korkarım bizde de yakında evsizleri sokaklarda görmeye başlarız,kartonu kapan yollarda yerlere oturmaya başlarsa şaşırmam.