ben de böyle biliyorum teşekkürler. yeni açtığım viob hesabında bunu %125 yapmışlar yani 1655 liralık endeks sözleşmesi için 2000 küsür lira teminat istiyor hesapta bununla ilgili ne yapabilirim acaba?
Printable View
ben de böyle biliyorum teşekkürler. yeni açtığım viob hesabında bunu %125 yapmışlar yani 1655 liralık endeks sözleşmesi için 2000 küsür lira teminat istiyor hesapta bununla ilgili ne yapabilirim acaba?
Bu hafta yine TÜİK Başkanı değişti, etkisini görürüz muhtemelen bugünkü verilerde.
Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık %27,09, aylık %1,22 arttı
Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %15,61, aylık %0,91 arttı
derenin kenarına indik ceylanların geçmesini bekliyorum.
Endeks hangi kağıtla gidiyor??? Havacılar değil, bariz bir fark da yok, çözemedim
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusura bakmayın da siz gerçekte sürekli artan fiyatlardan, hakettiğiniz zam oranını alamamaktan, her geçen gün azalan alım gücünüzü izlemekten keyif alıyorsanız diyecek bir şeyim yok, ama ben bunlardan keyif almıyorum maalesef, 8 ay içerisinde 3 defa değişen TÜİK başkanlığını savunuyorsanız ben verdiğiniz cevabın objektif olmadığını ve tamamen siyasi görüşünüzden kaynaklandığını düşünürüm.
selocan gözüme hoş gözüktü biraz deniyelim...
bu atı bugün satacağımda biraz yukarı yapıp değerlensinde öyle satayım. THYAO şort.
163050 short .....
şuraya dikkat edin derim...
oranın hatrına bir 10 kontrat shortladım...
https://i.hizliresim.com/g6XCQo.jpg
longları 1630 dan sattım. benim kumarım biter :) 26 kademe hiç fena değil.
1631 short, 1640 e kadar alabilirler ordan da ek yapacağım.
Bizde ilk siftahımızı yapalım bari
1638 den bi dene şort da benden
Ereğli-İsdemir 😍😍
Isbank da nisanda temettü varmış yabancı alttan toplar mi bunu acaba..
geçen hafta aklımca çıkardığım GARAN grafiğini artık oyun al sata döndü diye yırtmıştım şimdi boşlukta kaldım onun için hisse yazmıştım kalınından..şimdi ne oluyor ne bitiyor hiç bilmiyorum. dedimya bu işte bir kademe bile insana takla attırır. amaan olsun hem sizinde kafanız garan, garan, diye ütülenmemiş olur...
caaartttt diye deldi 1,630 u...
https://i.hizliresim.com/ovFKLj.jpg
baktı ki millet short short diyor.....
hemen makası devreye soktu..
burada oluşan eğilimin tersi oluyor...nasıl oluyor buna mantıklı izah getiremiyorum ama hep böyle
Belli tahtalarda grafikler çok güzel çalışıyor.
850 p yerlestırdı ama yukarı gıdecegını zannetmıyorum......giderse karsı vadeye long gırecem
1630 ları zararına kusarken bunun olacağını tahmin etmiştim ama..:(
1641 de..
breh breh breh ...
xbankta fena obo fake atmadılar mı müthiş...
https://i.hizliresim.com/fJWvw4.jpg
1637 cort gel de *****...
11 kontrat short, anlık vereyim. 1640
1740 a kadar 11 daha satarım.
1840 ta 11 daha, ve son.
Yani sayım başlamıştır:
Short 11.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bist 100 1550'de direnç varmış. Tam
oradan döndü,kırarsa dikkat edilmeli
Pala ne yapıyor
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1630 pozları kaparken kongre de 1.9 un oylaması var bunlar fışkırtımı acaba diye düşünmedim değildi ama..
Hakkaten hem uzun süre LONG pozları taşıtması (bu arada yan kağıtlarda yükseliş sürdü) sonrasında sert daldırıp...hiçç bişi olmamış gibi aynen geri sarması..
Canımı çok sıktı..
SHORT da kaybetsem anlardım boğa piyasasındayız..SHORT la işin ne derler adama ama..ulen LONG da kaybettik.:(