kalleş adi işyatırım satmasa kesin tavan olurdu.işyatırım tekfenin baş belası oldu ALLAH belasını versin.önce 47 tl hedef ver gel gel yaptı sonra avcılığa başladı soysuz.
Printable View
kalleş adi işyatırım satmasa kesin tavan olurdu.işyatırım tekfenin baş belası oldu ALLAH belasını versin.önce 47 tl hedef ver gel gel yaptı sonra avcılığa başladı soysuz.
Neyse Bereket versin kotu kapatmadik Endeks alti olsa da buna da sukur
Yolun ve şansın açık olsun Sn Legolas. İnşallah Tkfen'in acısını başka yerde çıkarırsın. Türkiye'de her şeyle beraber borsanın da çivisi çıktı. Yapacak bir şey yok.
Teşekkürler
Sn Legolas
Sağlıcakla kalın.
Yolun açık olsun Sn Legolas bol kazançlar
Sn. Legolas sizin için hayırlısı olsun.. Küresel dalgalanma bekleniyor.. Malda kalanlar zaten muhtemelen azalacaktır.. Kendi adıma elliyi devirmiş ve 26 yılda bir çok şeyi kendi nazarımda başarmış biri olarak devam yönlü karar aldım.. Krizler kaoslar zaten ekonominin tuzu biberi.. Sağlıkla.
Olmus essek kurttan korkmaz demisler , benimki de ayni hesap . Isterse 1 dolara dussun ben burdayim bu haysiyetsizlere bu fiyatlardan bi lot bile yok
https://twitter.com/reegulator1/stat...ELkV8PsZn7SGKQ
Ortaklar gozunuzu dort acin , bakin dovizde piyasa degerine gore en cok getirecek 2. Firmayiz , gubre eylul ayi disinda ihracat yapti Gubre fiyatlari rekor seviyede stok kontrolu ozel sistemle takip ediliyor , limanlar tikirinda. Insaatta yaz sezonunda zarar yazarlarsa eger bilin ki buyuk dumen bizlerin malini tamamen ic etme plani var . Bu ortamda kagidi arttirmayan sirketi her platformda rezil edin , dava edin . Gozumuzun icine baka baka calmalarina izin vermeyin . 9 aylikta insaatta zarar yazarlarsa eger yazilacak zararlar bitti diyen Ali Pandir o koltukta artik oturamaz !! Su surecte bilancolar , haber akislari takipte olun cunku bu sirketin niyeti niyet degil !!
İşimiz fonlara kaldı
Ceo diye kuklayı başa getirmişler gorevini yapacağı yerde emir kulu olmuş yazık o koltukta biraz onuru gururu varsa oturmaz beceri kabiliyet vizyon olmayinca kukla olmak kaçınılmaz oluyor
Patronlar adam olsa CEO da ona gore hareket eder , damadi dul karisi mirasyedi kizlar arasinda CEO ya da bir sey diyemiyorum . Neresinden tutsan elinde kaliyor yonetim . YK baskani 19 aydir koltukta bir tane aciklamasi yok , 75 yas ustu adamlarin huzurevi ihtiyacini karsiliyoruz aksama kadar plazalarda bosa takilan yuzlerce adam var sirkette
Neyse Bilanco donemi kimseyi etkilememek icin forumda bir muddet yazmayacagim, ozelden mesaj atan arkadaslar bana harcayacagi zamani patronlarin uckagidi ile alakali sirkete yazsa hesap sorsa kagidj 3 e katlayacak . Neyse herkese bol kazancli bir bilanco donemi , burada kotu yazdigimi iddia edenler ben bu kagit neden hala 100-120 tl degil diye yaziyorum . Sirket icindeki hirsizlar yuzunden de zararina kagidimi satacak degilim . Herkese bol kazanclar diliyorum , umarim seffaf bi bilanco donemi olur ve guzel kazanclar elde edersiniz
Bunların şeffaf bilânço aciklayacaklarini sanmıyorum geçen dönemlerden farlı olacağının garantisi yok kesin yine içerden bilgi sızdı oysa şimdi bilançoyu satin almaya başlamalıydı
zaten küçük bir marja oynadığım için ve benzer marjı verebilecek alternatifler gördüğüm için şimdilik çıkış yapıyorum. bilanço öncesi aşağı bi fake atarsa sevinirim
Bilanco hangi tarih ?
26 Ekim
#AKBNK
#tavhl
#TKFEN
küçük yatırımcı yok denecek kadar azaldı iyi mal topladılar .
Telegram gruplarındaki muhteremler sevabına milleti uyarmaya devam ediyor mu?
GÜNLÜK AKD yi topiğe bir arkadaş atsa hayrına merak ediyoruz
Almaya devam.. Hisse için kısa vade hiçbir hayal kurmuyorum..Ama değerine gideceğini bildiğim için tahta sahibinin veya çıkmak isteyenlerin her geri çekmesinde gücüm nispetinde alıyorum.. 2026 sonrası hayal kurarız.
Tekfen/Pandır: Biz inşaat ve taahhüt işleri yapıyoruz. Hangi ülkeye gitsek burada yatırım yapın teklifleri başladı. Türkiye için fırsat var. Uzun vadede Türkiye mutlaka katma değeri yüksek şeyler yapmalı. Otomotivde elektroniğe girmeliyiz
Uludağ Ekonomi Zirvesinde konuşuyor
https://www.uludagekonomizirvesi.org/live/
Tekfen de verimlilik ve inovasyon 'a odaklandım dedi, mükemmel fırtına dan yeni çıktık (rusya iklim problemli proje, kaşıkcı cinayeti,...nedeniyle) tarzında cümleleri oldu, geldiğimde verimlilik pek Tekfen'e (hem inşaat hemde tarım tarafı ) uğramamıştı dedi, geçen hafta suudi bakan ile görüştüğünü söyledi, gübre ve tohumda arge çalışmalarından bahsetti, inşaatın üretim kısmından bahsetti,
bir öncesinde Sütaş YKB tarımda Türkiye ye yatırım yapılmalı derken hayran hayran ona bakıyordu lakin sonrasında gelen pasa rağmen konuyu es geçtiği için, Tekfen'in bu konuda bir yatırım niyeti olmadığına kanaat getirdim. Baştaki ilk sıra konuşmasında Araba elektroniğine takmış gözüktü acaba buradan mı yürünecek anlayamadım.
Doğrusu telefon geldiği için fazlasını da dinleyemedim belki you tube koyarlar '' UEZ uludağ ekonomi zirvesi '' fazla bilmediğimiz bir şeyler yok ama sonrasında TKFEN 'e bir hareket geldi yani fırsat da bilinmiş olabilir konuşması.
Arkadaşlar
Dünden beri basında TANAP boru hattıyla ilgili olumlu haberler çıktı.Bilindiği gibi TANAP hattında Tekfen İnşaat olarak gazın çıkarılması için platform , terminal,boru hattı ve kompresör istasyonlarında işleri yapmıştık. Bu haber beni çok ümitlendirdi.İnşallah Türkiye'nin en büyük boru hattı müteahhiti olarak bu işleri kaçırmayız diye düşünüyorum.Haydi hayırlısı diyelim...
Yazmayacagim dedim ama Sayin Karaninin degerli katkilarini gordukten sonra yorumlamak istedim . Ben de canli izledim ve simdiye kadar insaat ve gubrede verimlilik hak getire devam etmis tabiri bu sirket icin soylenebilecek en dogru analiz olmus . Pandir gerceklerin farkinda ancak bir hayal aleminde yasiyor , soyledigi seyler dogru ancak bu dediklerini yapmasi icin ortam yaratilmasi gerek . Ancak derin Tekfen en kisa zamanda onu harcayacaktir. Insaat isini sevmiyorum ama ekmek parasi diyor acikca , buna sirket icinde ciddi muhalefet olacaktir. Soyledigi seyleri koc sirketleri yapar anca , tekfen gibi bi firmada dediklerinin 1/10 unu yapamaz . Su anda hayal satmaktan baska bir sey yapmiyor. Satir aralarinda gordugum baska bir konu da insaatin artik zarar yazmayacagina dair aldigim izlenim . Suudi bakanla gorusme de muhtemelen alacaklarla alakali bi durum . Cunku orasi alinmasi en muhtemel tazminin oldugu yer . Onun disinda katarda bahsettigi islerin bir anda baslayacak olmasi yeni is firsatlari yaratacaktir enerji sektorunde . Benim de duyumunu aldigim Dunya kupasi sonrasina alinmis kupanin bitmesi beklenen bir yol isi var . Her sey aslinda sirketin sektorleri yonunde esiyor ama bir Sikinti var , sirket icinde bir grup ( muhtemelen Gigin denen hirsiz ) israrla kagidi 500-675 milyon dolar bandinda tutuyor. Bu pislik ailenin bu sirketten defedilmesi ivedilikle sart !!
Haklısınız ya enkaz devraldık, ya hükümete takıldık, yada küresel ısınmaya tarzında takıldı, zaten verimlilik de şirkete uğramamıştı tarzında bakanlarında katıldığı bir forum da kendi şirketindeki işleyişi şikayet edip bir nevi önceki yönetimi suçlayanı da ilk defa gördüm desem yeridir, o bilgileri verirken daha farklı olabilirdi ve ayrıca gerekte yoktu o cümleleri kurmasına. Şirkette kimseye güvenmediği belli ama ne yapacağını ya da ne yöne gidileceğini de biliyor değil diğer taraf dan .Genel itibariyle hala bende Pandır 'a güven oluşamadı maalesef..
Ortak
Beyfendi 3 yilini doldurma derdinde
Şirket ortaklari kendi kavgalarindan bunun nasil bir mahluk olduğunu göremiyorlar
Enkaz devraldık diyerek, “ ben çok şey yapıcam ama yaptırmıyorlar” mesajı vermeye çalışıyor
2 yıldır şirkette hala şirkette güvendiği kimse yoksa ya da güveneceği kimseyi dışardan getiremediyse ben beyefendi için “türbine oynuyor” derim
Ne yapmış ?
Onu somut olarak sormak gerek
Diğer gübre şirketleri, holdingler tur bindirdi
“oynamasını bilmeyen gelin yerim dar dermiş”
Sanırım hisseyi yükseltmek istemiyorlar. En ufak olumsuzluğu kat ve kat kullanıyorlar. Muhtemelen Halkbank da dahil hatta ülker de bile kazandıktan sonra dönecekler. Ben şahsen yedi kat saygılarımı sunarken alımlara devam ediyorum. Zararım öyle böyle değil. Örneğin smartg kaşla göz arası 4 tur bindirdi buna. Hisseyi elinde tutanlar, baskı kuruyor çünkü potansiyel öyle böyle değil.
YTD
sayın TRENDMAN sizce hissenin potansiyeli nedir?borcu olmayan önemli ölçüde döviz alacağı olan maalesef bu alacaklarını bir türlü alamayan her yükseliş trendinde patronun hisse sattığı bu şirkette uzun süredir dişe dokunur bir ihale bile alamayan küçük yatırımcının yok denecek kadar azaldığı bu şirkette ne potansiyel olabilir ki?bu şirketten hisse alan bir kişi neden bu hisseyi alsın ki?
güven denilen önemli yatırım unsurunu kaybetmiş tekfenden daha adi bir şirket hissesi olamaz nokta.intiharı göze alan bu şirkete gelsin bekleriz....
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...AXB3rmQOQ&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakan Göral: 3. ve 4. çeyrekte Toros Gübre'nin 2. çeyrek kârının üstüne 400-600 milyon TL kâr bekliyoruz. (Bloomberg HT röportajı)
Sahiplerinin niteliği konusunda her şey ortada. Mesele şu ki TKFEN markası sahiplerinin art niyetinden de büyük, aç gözlü oyuncu bozuntularından da. Bir hisse bunca yıl yerinde sayarken, bunca alacak, bunca menkul, bunca potansiyel varken baskıladıkları kadar baskılasınlar. KY satmadıkça kuduruyorlar o da belli. Ancak KY bu saatten sonra 30 kat giden Gübre yerine buna gelir. bir lot Tkfen bir kilo hıyardan ucuz. Fazla söze de gerek yok.
YTD