İsctr vadeli haziran toplam pozisyon durumu ne oldu bu haftaki işlemlerle paylaşebilecek var mı?
Printable View
İsctr vadeli haziran toplam pozisyon durumu ne oldu bu haftaki işlemlerle paylaşebilecek var mı?
Morgan Stanley , ISCTR-İş Bankası C için tavsiyesini 23,70 TL hedef fiyat ile "eşit ağırlık" olarak başlattı
J.P. MORGAN senin yatacak yerin yok.
Garan a 164 hedef ver.
İsctr yi 19 a düşür. Kafan mı iyi ,başka bir derdin mi var?
Bunlar pozisyon gereği yaparlar itibar etmem ben,daha önce isc için 5 TL.demislerdi birde bölünmeden önce öyle ahlaksızlar.
Ereğli gibi tepki gösterecek kurum olmali.
Hatırlarsanız Ereğli degerlemesine tepki gelince özür dilediler ve rapor yazanı işten attilar
İsc trene bakar gibi bakıyor.onceki degerlemeyede itiraz edip tepki vermemişti.
Be şeref yoksunu iş c fiyatı Şişecam etmiyor utanmazlar.
Ama haklılar karşılarında süt dökmüş kedi gibi bir is bankası yönetimi var.
Yt.tv.degildir
Sağlıklar
https://i.ibb.co/zSnzRNm/Screenshot-...ingviewapp.jpg
2011 - 2013 zirvelerine yaklaşık yüzde 10 kalmış. alınan temettüler dahil değil.
bu açıdan diğerlerini değerlendirirsek aynı yerlere gelebilmeleri için,
garanti bankasının halen yüzde 30
akbank ve ykb nin yaklaşık yüzde 100 ü var
hedefe (buradaki hedef tamamen grafik hedeftir) diğerlerinden çabuk geldi hantallaşması doğal. bu süreçte başlığa gelip hisseyi kötüleyenleri not edin.🙂⛵🙂
bu tabloların bir de dili olsa da konuşsa
Takasa bakmak zorunda değilsiniz.
bu kağıt bende yok imkanı olmayan bir arkadaş rica ediyor takasları koyuyorum.
1- takaslaeın çok büyük bir bölümü yalandır.
diğer yalanlar:
1- falanca kağıdın indikatörleri al vermiş - iyi alalım,
satan adam indikatörlerinin al verdiğini bilmiyormu tabiki biliyor o zaman niye satıyor (yalan)
2- falanca kağıdın inrikatörleri sat vermiş - iyi satalım ozaman,
alan adam indikatörlerin sat verdiğini görmüyormu tabiki görüyor o zaman niye alıyor ? (tabiki yalan)
3- falanca kağıdı yabancılar deli gibi alıyor,
satan yerli milyonlarca lotun yabancılar tarafından alındığını görmüyormu - tabiki görüyor o halde niye satıyor (yalan)
4- tersi - falanca kağıdı yabancılar deli gibi satıyor yeri yatırımcı görmüyormu - görüyor,
o zaman niye alıyor - almassın (yalan)
daha çok yalan varda bu kadar yeter başınızı ağrıttın affola.
Günlük pasta ve takas paylaşımını Sayın Cefakstan ben istiyorum. Sağolsun kendisi beni kırmadan zahmet edip paylaşıyor. Çok teşekkürler Sayın Cefaks.