über sert, hatta ivana sert tadında bi gün olabilir
Printable View
Benim duyduguma gore dizel ve benzine 6 ve lpg ye 4 lira zam gelecek
Battık aliminyum. Siz duyum muyum yapmayın. O ne la öyle.
dün elon musk 1-2 saat reisle takıldı bugün twitter paralı yapıcam dedi...
oy başımıza gelenler... :)
nasıl yani saklamadı mı ölü sayılarını hükümet, sen yoksa gizli reisçi miisn ?
aşıları hemen getirtmeli hükümet, gerekirse uğur şahinin ayağına gidip yalvarmalı sağlık bakanı.. ama yine yüzde 90 aşı olacak, lakin o aşı olmayan yüzde 10 yüzünden hiç biri sokağa çıkamayacak diye korkuyorum.. aşı olmayacaklar şimdiden derdest edilmeli
hayır salgın ayağına çakal çalışanlar da izin koparmaya başlamış, ben ona gülüyorum:)
yahu zaten grip mevsimi, üstelik okullar açıldı, virus ların dolaşım hızı arttı...dolayısıyla yayılma olacaktır..mevsimsel olarak.
ama hassas olanlara maske öneririm, pandemiden bağımsız, mevsim geçişlerinde, okullar açıldığında maske kullanmak mantıklı...illa covid e gerek yok, bünyesi zayıf olanı normal grip de ciddi yatırır.
841275 ten 846675 ten sattiklarimizi yerine koyduk. Erken daha aksam ucuzlugu gelmeden 3 tur daha atar diye dusunuyorum.
Ozan ATASOY
@OzanAtasoyTR
·
39d
Bir hisse var hazır görünüyor..
Bildirimler açık mı
Ytd.
memed nerdesin sabah akşam vıop yapmayın teknik analiz yok diyorsun , burada vıop la takılan çok az teknik analzide öyle nefesi tüketme burada kuş sitesine git bunlarla uğraş bak adam ne yazmış yukarda dolu orada bunlardan bu borsayı bunlardan temizle
gazan mübarek olsun tepeci memed:wave:
Bu sefer kararli gidiyor kiracak zincirlerini
an itibariyle .... 1 aylık ayılıktan sonra banka + enerji + yan tahta kısa vade* bir portfoy oluşturdum .. damarlarımda kalan ayı kanını temizlemeye çalışıyorum ...alıcı ayarlarım düzelmeye başladı.. kısmet .. ytd .. herkese bol şans ...
* : şimdilik kısa vade .. duruma göre orta vadeye dönüştürebilirim .. ytd
seni bilime saygı göstermeye davet ediyorum düzdünyacılıkla bi yere varamayız
aşağıdaki habere ne diyosun ? bir eyt uzmanı olarak 45 sene boyunca çalışmış olmak senin için ne anlama gelirdi mesela ??
https://t24.com.tr/haber/almanya-da-...rtiyor,1130504
"Almanya'da 1 milyon 123 bin kişi, emekli olmasına rağmen çalışmayı sürdürüyor. Sol Parti'ye göre bunun en önemli nedeni emekli maaşlarının geçinmeye yetmemesi..
Sol Parti'nin bir diğer soru önergesine Çalışma Bakanlığı'nın geçen hafta içinde verdiği yanıta göre, Almanya'da tam zamanlı olarak çalışan yaklaşık 22 milyon kişiden 9,3 milyonu yaşlandığında bin 500 eurodan daha az emekli maaşı alacak. Bir kişinin yaşlılıkta bin 500 euro maaş alabilmesi için haftada 40 saat olmak üzere 45 yıl boyunca çalışmış olması ve brüt olarak ayda yaklaşık 3 bin 602 euro kazanması gerekiyor. AFP"
Artan yakıt fiyatları, enerjiye gelmesi beklenen zamlar ilave vergi ve yükselen faiz bilançolara zerre faydası olmaz öyle bakarsan bilançolardan ötürü 5000 bile göre normal olur.
Hep ucuz yırtıyoruz, gıl payı kurtuluyoruz :he:
Doğru süülüyon herşey mümkün bu arenada, dün akşam pazarı ucuzluğunda lönklediydim real time online olarak sende çok güzel motivasyon verdiydin baa, ahanda real time kapattım cetunu makinadan aldım. Flat takılam eccük :)
Büyük para için faizin %50 olduğu bir yerde endeks 12000 olsa eşdeğerdir. Birde böyle bakmak lazım. Eğer buna rağmen borsayı alırlarsa borsanın yükselmesini isteyen ekonomi yönetimidir alanlarda onlardır
https://i.hizliresim.com/s24d1wh.jpg
VOB yapmayın
Otogar da bile yatirmazlar.
Karton kutu bile lüks dayı...
Rte değişti hidayete erdi dersek ekonomi yönetimi haricinde herşey eskisi gibi liyakat yok isteyen istediği atı oynatıyor.
TR cok pahalandi gercekten
Devir malini mulkunu sat Avrupaya yerles devri bubba
birde şikayet ediyorlar...kazıklayamıyoruz diye...
adamlar o paraya 10 gün tatil alıyor lidl den...
https://i.hizliresim.com/tcr2mqz.png
Valla oyle. Burada buyuk bir market Peymanin kuruyemislerin getiriyor
Findik 2 Antep Fistigi 4 EUR, sanirsam TR de eur ile carpsan ayni fiyattir
Yeme icme de cok pahali Turkiye de
Gecen sunu dusundum. Mesela 100 bin eur ya malta da guzel bir sey acabilirsin
100 bin eur bugun TR de bir sifir passat parasi herhalde.
Durum fena
Rte diyor ki şuan ekonomi doğru yönetiliyor doğru adımlar atıyor. O zaman daha önceki yanlış yapan adımlar atan adamı niye BDDK başkanı yaptın diğerini kadın botu kadar boyu olanı milletvekili yaptın.
https://i.hizliresim.com/1jyyube.png
bulut abi thy grafi yokmu diyenler var arkadaşlar yorumlarım arka sayfalarda 245-250 de thy vedalaştığımı yazmıştım burada nedeni hem teknik hem temel hikayelerden dolayı son durum bu 218 bandı tepki bölgesi kırmızı çizgide göstediğim burası kırldığında formasyon devam eder