Borsanin altin kurali ''parayi satarken değil alirken kazanirsin''...Ve bu hisseyi uzun vade değil vur kaç kağidi olarak dusunuyorum kendime adima...
Printable View
Borsanin altin kurali ''parayi satarken değil alirken kazanirsin''...Ve bu hisseyi uzun vade değil vur kaç kağidi olarak dusunuyorum kendime adima...
pasta varmi arkadaslar, acikta yakalanan felan
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kağıt tavan tavan yapmış kimse yok açılışta kademeleri gören bi kardeş varsa atabilirmi
.....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8951ce8368.jpg
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BackqRound hocadan izin alınarak paylaşılmıştır.....
http://i68.tinypic.com/2po2vdf.jpg
GEÇTİĞİMİZ SÜREÇLE BİRLİKTE BEKLENTİMİZE UYGUN OLARAK AŞAĞI YÖNDE HAREKET EDEN HİSSE , BELİRLEDİĞİMİZ DESTEK NOKTALARINI BİR BİR KIRARAK 9.82 SEVİYESİNE KADAR GERİLEMİŞTİ.BU SEVİYE SONRASI GELEN TEPKİ ALIMLARI İLE YUKARI YÖNELEN PARİTE 20.07.2018 TARİHİ İLE BUGÜN 14.94 SEVİYESİNE KADAR YÜKSELMEYİ BAŞARMIŞ GÖRÜNÜYOR.
28.68 SEVİYESİNDEN 9.82 SEVİYESİNE KADAR GERÇEKLEŞEN 18.86 KADEMELİK DÜŞÜŞÜN BUGÜN 14.94 SEVİYESİNE ULAŞILMASIYLA 0.276 FİBO ORANINDA BİR GERİ ALIMI YAPILMIŞ OLDU.GELİNEN BU SEVİYE KRİTİK DİRENÇ NOKTASI OLDUĞUNDAN DİKKAT EDİLMELİDİR.
SON DURUM İLE KADEME ANALİZİ...
http://i65.tinypic.com/jrr0r7.jpg
Hacim çok yüksek. Ytd.
Iyi mal çktı şebek.
Bütün KY döküldü mü? Sayfa sakin. Biz cüzzi bir kaznaçla ayrıldık. Şu kap a attıkları migros haberi hesabplarımı alt üst etti. Bilanço öncesi yapacağı hareketi erkene aldılar. Şimdi girmeye cesaret edemiyorum. 17-18 ler mi var 12-13 ler mi? Spek efendi ne yapacak bakalım..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BANVİT kadar Spek'in varlığının belirgin olduğu kağıt azdır. Diyelim ki 100 000 adet BANVİT'iniz var ve satmanız gerekiyor. Doğal olarak yüksek fiyattan satmak istersiniz, değil mi? Dün bu kağıttaki hareketleri izledim. Kağıt ne zaman yükselişe geçse 10000 adet satışa koyuyor. Belli ki düşürüp sonra da herkes çıktığında yükseltecek...
banvitte az takılmadım zamanında 2.40 dan hissem vardı 12 liralarda satmıstım sonra nerelere cıkmıstı vay be .
Bi süre aranızdayım kısa vadede neler olur
Ustat gecmiste ne kagitdi hic unutmadim.sadece onda olsak zengindik.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili dostum, 2017 ekiminden itibaren hareketleri incelemeni öneririm. 28,60 dan başlayan düşüş trendinde 9 lar bile görüldü. Dikkat edin haber geliyor çıkıyor etkisi bitince yine düşüyor. Talep geldikçe maliyetine gelenler verip çıkıyor. Ya da düşer deyip açığa veriyor. Hacim geçen yıla kıyasla yerlerde, zaten 100 endeksten de çıktı, en önemlisi bir beklenti yok. Geçen yıl satış haberleri ve bunun gerçekleşmesiyle uçurdular kağıdı. Yok dünya firması aldı, yok süper olacak, karlılık katlanacak, 30-40-50 lerin görüleceğini iddia eden bir sürü tellal çıktı. Temelsiz pembe tablolar çizdiler. Ama gördük ki şirketi alanlar satanları aratır hale geldi. Geçen yılki karı da onlar yapmadı zaten. Sektörel iyi bir yıldı. Şimdi hiçbir önemli beklenti yok. Olmadığından bu sayfalar, etiket fiyatlarını takip edenlerle doldu. Beklentisiz kağıdı kimseye pazarlayamazsınız, olacak ki topladığınızı çıkasınız. Ha siz illa bir spek var diyorsanız saygı duyarım.
Mrb...6 aylık bilanço tarihi ne zaman?
Hissenin yükselmesini istemeyen,ısararla baskı yapan olmasa,bu hisse şuan 15.00 rahat görürdü...YTD
http://m.borsagundem.com/amp/haber/i...mpression=true
Rusyadan kırmızı et ithal edilmiş. Beyaz et ithalatı da gündemdeymiş. Şaka gibi..
Banvitciler nereye gitti?kimse kalmamış...
Gel gelllerle geçiyor ömrün...
vay banvit bugunde yapmıs hareketini helal olsun
Takas paylaşım olmuyor. Paylaşan yok
Nasıl Bi program kullanıyorsa tahta sahipleri resmen öğütüyor girenleri.
Balık isteme, balık tutmayı öğren.
Kağıtta spekülasyon olduğu ortada.. Bu kağıdı 28 e çıkaranlar bile bile 9lara kadar düşürdüler. Oralardan mal topladılar bir fırsat bulduğunda yükseltip satacaklar...
Klasik oyun.. kurgu ne zaman olur , kimse bilmez, ipler ellerinde...
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zübükler 30 'lara gidecek diye 20' lerden ky.malı yıktılar. Şimdide buralardan geri toplamaya çalışıyorlar. .Durum bence bu...
Sayfa mı kapandı diye baktım hala açık. Banvitte KY kalmadı mı yoksa? Kalmadıysa götürürler diyeceğim ama millet ölü taklidi yapıyor sanırım [emoji3]
Bilançosunu merak ediyorum. Geçen yılki rakamı yakalar mı? Yakalamazsa yön ne olur? Kurdan nasıl erkilenir? Bilgisi yorumu ve fikri olan?
Götürecek kimse yok ki, ısrarla diyorum tahtanın sahibi yok diye, ama illa var diye düşünenler çıkıyor. Sektör geçen seneki gibi değil. Kurdan ve diğer giderlerin artışlarından dolayı maliyet çok yukarıda bence. Tahminim en fazla 50 milyon TL kar. Zaten geçen seneki gibi veya daha fazla kar olsaydı, bu satın alınır ve daha yukarıda olurduk...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f9ad851634.png
Bilanço geldi geçen yılın aynı döenmine göre karda %58 azalma var. Beklenenden iyi ni kötü mü? Ne dersiniz arkadaşlar?