11,000 dan ful şort......akşam satılmak üzere......
Printable View
11,000 dan ful şort......akşam satılmak üzere......
Emeği geçenlere teşekkürler. İyi akşamlar.
Endekis lönk devam, hisse alman batarsınız, herif endekis mühendisi
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
Emeği geçenlere teşekkürler 😎
Emeği geçenlere teşekkürler
petkim sordum cevap gelmedi. erdemire uğrayan oldu mu? veya şişe?
Bende benim grupla stada doğru yola çıkayım kolay gelsin .
FENERBAHÇEMİZE başarılar.
Canlı ve real tıme yazdım
Ondan sonra bombardıman anın da başladı 😊
Üfürdü diyen haksızlık eder ona göre
Benden demesi
Herkese iyi akşamlar ben kaçar ❤❤❤
BofA eşleşme ve sonrasında 700 mlyn daha alarak alışı 2 mlyr yaptı! yarında yükseltip yancıları ve karşı bacaklarıyla beraber bütün gün yedirmek isteyecektir!
https://i.hizliresim.com/td6w31k.PNG
capon avratların kredi almasına bu ülke bel bağladıysa hemen yarın batsın, kapatın gitsin. bissürü imamımız oldu hamd olsun. hepsi gelsin selamızı okusun.
ulan elin japon karısı bile dünyayı daha iyi okuyor :Sad: göz dediğin yerde de iki tane çizik var. nasıl daha iyi görüyor anlamadım ki :drunk:
neyse ben galatasaraylıyım. fenerbahçeye başarılar. sportiflere hiç girmemek lazım. alayı batık.
Fazla kapama olmamış. Hareket sadece bankalarla oldu. THY eksi ve BIM fazla artı değil.
Bugünkü hareket büyük ihtimalle fake. Yarın anlarız.
https://x.com/deli___yurek/status/1823387111480795259
temmuz sonu ve ağustos ilk haftası aldıklarımla devam etmeyi tercih ediyorum... beklentim endeksin bu yıl biraz yatay sonrasinda yukarı trende devam etmesi . adiklarimi 2025 hazirana kadar taşırım diye aldım (dalga analizi, gunluk sistem, belli ortalamalar vs) .. beklentim gerceklesmezsede . nemaproblemo kaldıraç yok kredi yok bende cümleten bol şans.. ytd..
iran ajansı yine tweet atmış..bu defa saat 04.00 demiş..
sabah namazı vakti..
Bi kere öpsem başarmış sayıcam da herif çok fena zalım oynuyor. Mimkin değil asla başaramıycaz.
Sürekli tradeye zorluyor, şüüüyle big big abi gibi dipten alıp yaslana yaslana bi elinde cigara bi elinde çay dikşın dikşın tar tar tar gelsin paralar diyemedik yaw :kahkah:
Akşam akşam herif yine çuvalı dolduruyor sanki 11020 den lönklerimi kapattım bunun gözleri fıldır fıldır bahriyeli abi hiç güven vermiyor
anladığım kadarıylan herkes yine parayı katlamış..
:drunk:
Gece seansı gün içi en yüksek değerden kapatacağını ön görüyorum
23.00 da gelirim 😉
Bu fener beni öldürecek arkadaş... Bıktım yaaa...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AK Parti'ye transfer olacak milletvekilleri arasında İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi'nden vekiller olduğu da konuşuluyor. Bugün YRP'li Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar partisinden istifa etti. Fatih Erbakan “Yeniden Refah Partisi'nden seçilen belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri, AK Parti iktidarının siyasi şantaj yöntemleriyle karşı karşıya kalmaktadırlar" diyerek sert bir çıkışa imza attı. Erbakan'ın 'şantaj'
İsrail Ordusunun Gazze'de Düzenlediği Saldırılarda 35 Filistinli Hayatını Kaybetti
Bir süredir AK Parti'ye geçeceği yönünde iddialara konu Ahmet Davutoğlu sessizliğini bozdu! AK Parti'nin yarınki kuruluş yıldönümü programında birçok milletvekili ile belediye başkanları partiye katılacak. Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ise bugün "AK Parti'yle ilişkimizi açıklayacağım" dedi,
Bigshort geri gelmiş nerelerdesin 1 yıldır
SON DAKİKA.....
Abd den israil e her an vurabilirsin....kaynak cnnTürk
akp - chp her ankette fark 7 puana çıkmış...
chp kaptırdı gidiyeh..
:drunk: