Derimde olmasaydikk şuanda zararlar baş ağrısı yapardi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Derimde olmasaydikk şuanda zararlar baş ağrısı yapardi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birlesmeye bagli... birlesme olursa guzel primler yapar inancindayim..
iste vardi biraz ... biraz daha uzerine ekledik...
bundan sonrasi sirkete bagli.
bu halde topal ordek ve yatirimciya yaramaz...
lakin patron yabanci ortak alacaksa, sirketi satacaksa vb..
bu haliyle de bu islemler icin patrona yaramaz..
Akil derki iki sirketi birlestir ve guclu bir yabanci ortakla veya euqity fon ile sadece ayakkabida derimodda degil saat gozluk parfum hafif kozmetik vb... dunya moda markasi olma yolinda ilerle...!
iktisatta 20/80 kurali vardir... az cok tutar ..
kar satislarin %20 sinden gelir...
200 e yakin magaza var.. magazalarin ufak bir kosesini bu deriyi ve ayakkayi tamamlayacak urunlerle donatirsaniz karlilik artar...
bakalim insallah olaganustu genel kurul sonrasi guzel adimlar atarlar
Sevgilim lütfen affet!!!
https://www.youtube.com/watch?v=8FPVfdQrdng
Zeytinburnu sahildeki arsa şuan ki piyasa değeri kadar çok rahat eder dostum hatta fazlası eder.
Kasasında yılbaşında 23 milyon parası vardı bi ara baktığımda duruyor mu bilmiyorum duruyorsa süper.
Sermayesi çok düşük sermeye artırımı ve birleşme konusu olursa büyük ralli olur ama olur mu bilinmez.
Tahta çok sığ, düşen borsada iyi ayakta duruyor eğer düşerse destekler benden derimonda.
Bana özelden yataşı incele dostum dediğinde yataş 40 milyon piyasa değerinde idi 1.200.000 piyasa değerini gördü.
Tesadüf mü bu dostum derimond da 40 milyon piyasa değerinde ve ben hisseye yine acaba ile bakıyorum.:oleyo:
sn maharaj iste birlesme onemli
varlik olarakta zeytinburnu sahildeki gayrimenkul borsa ederinden 4-5 kat fazla edere sahip..
ancak gayrimenkul olayinda bir satis olmali ki borsada hareket olsun ..prim olsun ..lakin borsa ederinden kat ve kat gayrimenkule sahip olmasi su an rahat uyku sagliyor.
hocam 2 dönümlük yer 100 milyon dolar etmez.. burada bir şişirme vardır. daginin patronu borsada işlem yapan ve vaktiyle ceza almış biri.. merkez ofisi değerlidir ama o kadar etmez. derimodun da değerlidir ama patron satmayı düşünür mü? sanmıyorum. 70li yaşlardaki insanlar hiçbirşey satmak istemez. belki artık yavaş yavaş çekilmem gerekiyor. ben gidersem bunlar yapamaz diye düşünürse.. yoksa 70li yaşlardaki insanın canını almak malını (para karşılığı) almaktan daha kolay olsa gerek :)
birleşme, gayrimenkulleri yeniden değerleme, bilançonun makyajlanması ve yabancı ortkalık.. mesela katardan bir fon.. çok hoş olur..