resmi yazı hala yok spk sitesine gelmemiş mahkeme kararı resmi olarak belirsiz hala
Printable View
resmi yazı hala yok spk sitesine gelmemiş mahkeme kararı resmi olarak belirsiz hala
http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari
hala resmi olarak bildirmemiş spk ya
fabrika hala çalışıyor diyo telefonla aramış arkadaşım hatta borsaya girmek için başvuru bile yapılmış spk ya
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Bide ben ulasabilsem su fabrikaya. Telefonla arıyorum açan yok. Email attım dönüş yapan yok. İşin açıkçası milleti oyalama taktiği gibi. Daha önce bir arkadasta yazmıştı. Aramış konuşmuş fabrika çalışıyor kota girmek için basvurmuslar falan falan. Bu şirket biseyi becerebilirmi. Bana çok inandırıcı gelmiyor. Umarım dediğiniz gibi olur.
Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=meteak;1132986]fabrika hala çalışıyor diyo telefonla aramış arkadaşım hatta borsaya girmek için başvuru bile yapılmış spk ya
1 yıl önce genpower holding kottan atılınca da arayan herkese 1-2 ay içinde borsaya döneceğiz yazdık uğraşıyoruz vs. Denmişti hatta spk sayfasındaki açıklamasında da yazmıştı borsaya dönme çabamız var diye. sonuç ortada alt tarafı faaliyete geçtik diyecekti. Umut iyidir bende arıyorum keşke olsa ama bunlar gerçeği bildikleri halde bizimle dalga geçmeye devam ediyorlar...
Aynen bende tamda bundan bahsediyorum. Umarım onların dediği gibi olur tekrar kota girer fabrikaları calisirda emegini yatırmış insanların parasını geri alması nasip olur
Muhakkak Murat Doğan bey. Paylasimlariniz tespitleriniz var ve insanlara bilgi de veriyorsunuz. Eğer ki göstermiş veya paylaşmış oldugunuz bilgilere ilave biseyler varsa buradan paylasirsaniz herkesin bilgisi olur.