Başvurulduktan sonra bir ay süreden önce çıkmadığı için yazdım 26 sinda başvuran çıktı diyorsunuz bu çelişki
Printable View
Başvurulduktan sonra bir ay süreden önce çıkmadığı için yazdım 26 sinda başvuran çıktı diyorsunuz bu çelişki
Az önce ufak bir araştırma yaptım, başvurusu sonuçlanan şirketlerden daha önceki bültenlerde yeni başvurularda ismi olmayan var mı diye. 2017/15 te "Alkhair Portföy Yönetimi A.Ş.nin 10.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin 7.000.000 TL den 2.000.000 TL ye azaltılması ve eş zamanlı olarak 2.000.000 TL den 3.500.000 TL ye artırılmasına izin verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir." şeklindeki kararın başvurusunu bulamadım. Ekime kadar da geri gittim. 2016/29 da başka bir işlem için başvuru sonucu yayınlanmış, fakat bu yeni işlem için başvuru yapıldığına dair bilgi yok. belki başka örnekler de vardır bilemiyorum ama SPK nın da şu an kendi derdinde olduğu aşikar.
Trnsk da bu 2. Asama hala gerceklesmedi. Spk gorev gecikmesi diyelim hadi.. son 1 seneye bakiyorum. 1.asamadan sonra en gec 10 gunde 2. Asama oluyor. Sizcde bakin. Eskilere de bakin. 2. Asamasi bukadar uzun suren var mi. Calisin az
3. Asama ise sermaye artirim azaltiminon nihai kabulu. Ansadan dolayi bunlari hep inceledom. Simdi yeniden inceledim. 2. Asama 3. Asama arasi da ortalam 33 gun. Ve 2. Asama gerceklestiyse daha once dedigim gibi 3. Asamanin gerceklesmedigi bir ornek yok
Bu ne demek biliomusunuz. Takip edip emin olamayan akbabalar 2. Asama getceklesir gerceklesmez salisesinde kagida atlamayi beklio. Bence 2.asama sonrasi tavsn tavan..
Simdi sorun du ki trnsk ya da spk yada ikisi birden anlasmali olarak bu 2.asamayi surumcenede birakio olabilir. Millet iice dokulsun akbabalar dagilsin diye ya da baska sebeplerle.. belki de boyle bi cakallik yok biz iskillenioz. Ama bu kagidin gecmidinin dolu cakalliklari malum bu 1. Ikinci asamanin bujadar uzun surdugu benim son 1 senelik omcelemwmde baska ornek yok bu 2
Iste isac in dedigini gecende konustuk
Arastiru biraz da siz dedim. Varsa super dedum. Az cabalayun arkadaslar herseye 3 5 kisi yetisemez ki