ş*siz adam kağıdın tek sahibi oldu , istediği gibi at koşturuyor , sıkılan çıkıp gidiyor
internetten alım satım yok , kredili işlem yok. Kendi çöplüğü oldu artık kağıt
Printable View
ş*siz adam kağıdın tek sahibi oldu , istediği gibi at koşturuyor , sıkılan çıkıp gidiyor
internetten alım satım yok , kredili işlem yok. Kendi çöplüğü oldu artık kağıt
beyler hisseye anlık bakmayın boşverin.her türlü numarayı çevirsinler.birleşme yakın beklemeye devam.hisse birleşince almaya fırsat bulamayız biz ky ler.o yüzden spk ve spek el ele istediği numarayı çevirsinler.satmıyoruz.ytd.
Desteğe devam ,
Dün aldık bugün bir miktar daha almaya niyetim var.Alışıda yazdım.Geri gelmeye devam ederse daha da almayı düşünüyorum.Nasıl düştü ise aynı şekilde geri dönecektir.Yasak gelmeden önce yapılan 20 milyon işlem hacminde bile satılan maksimum miktar 200 bin lottu.Kimse o hacimler yapılırken hisse satmadıysa demekki bir bildikleri vardır.
257 bin tl işlem hacmi ile bu kadar aşağı geliyorsa, bıktırma son malları alma çalışması devam ediyordur.Ama benimkini alamazlar.Hatta bu kadar geri salarsa millete malda kaptırırlar tabi spek satış yapmayıp küçük yatırımcılar bu baskıyı yapıyorsa yazık oluyor millete.Bence kendine güvenmeyenler yeni alım için tahtanın durulmasını bekleyebilirler.Ama haber geldiğinde nasıl düştü ise aynı şekilde hacimsiz yükseleceğini de iyi hesaplamalalılar.O zamanda satıcı olmayacağından elleri boş yakalanabilirler.
İmkanı olan arkadaşımız spk haberinden sonra kimler almış satmış bir de son 2 ayın alan satanlarını paylaşabilrise bir yorum yapabiliriz diye düşünüyorum.
Yarınki bültende inşallah birleşme onaylanırda bu adi heriflerin taklaları sona erer.
sabah 2,40 dan kaçırdık alımı , tekrar düşürürlerse yeniden alırız oralardan