Hala sıkılmadan bigborsa diyenler varya! Bir kişi var mı bigborsadan duyup aldım zarar ettim diyebilecek birisi!
Printable View
Hala sıkılmadan bigborsa diyenler varya! Bir kişi var mı bigborsadan duyup aldım zarar ettim diyebilecek birisi!
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Kararında Bağımsız Üyelerin Çoğunluğunun Onayı Var mı?
Evet
Toplam Satış Bedeli
7.275.000 EURO
İşlem Bedelinin Ortaklığın Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altı Aylık Günlük Düzeltilmiş Ağırlıklı Ortalama Fiyatların Aritmetik Ortalaması Baz Alınarak Hesaplanacak Şirket Değerine Olan Oranı (%)
170,24
Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%)
268,97
Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%)
75,81
Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%)
202,36
Satılan Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Kayıtlı Değerinin Aktif Toplamına Oranı (%)
36,09
İşlem Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Oluşan Hasılat Tutarına Oranı (%)
-
Satış Koşulları
Vadeli (Timed)
İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih
18.08.2017
Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
Olumlu
Elde Edilen Maddi Duran Varlık Satış Karının/Zararının Tutarı
Tahmini Kar: 22.863.000,00 TL
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceği
-
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceğine İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
-
Karşı Taraf
Konak Evleri İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti.
Karşı Taraf SPK Düzenlemelerine Göre İlişkili Taraf mıdır?
Hayır (No)
Herşey yalan'da bu satış gerçek... bu para şirketin kasasına girecek,piyasa değerinden fazla kar!? çıkmış düş v.s. bu şirket yöneticileri aptal değilya,hisse alımıda yaptılar vardır yeni girişim ve işleri.bunları gelip burda yazmazlar veya kahvede millete anlatmazlar.3.çeyrek bilançolar açıklanmaya başlayacak yakında o zaman bu değer artışı net görülecek,arsa zaten bedava fiyatta görünüyordu eski bildirimlerde.kimin ne dediğinden ziyade varolan gerçekler üzerinden hisseye bakılmalı,pazartesi salı tekrar hisse alım haberi düşse kap a boş ve gerçek kaynaksız yazan çizenler kanalizasyona bulanmış gibi olmazmı? bu piyasada çamur atılmayan hisse olmaz,kimi şu yazdı bu böyle kimi şirket şunun bişey olmaz der durur...thy-ttkom-nugyo ve spor hisseleri eski borçlarına bakılırsa 1tl olmalıydı!? şimdi burda insanları hisseden uzaklaştırmak için herşey yapılıyordur belkide kişiler üzerinden karalamalar ama gerçek olan unutturuluyor! o da en baştaki kap haberinde yazanlar.teşfiğin en çok olduğu sektörlerden bir tanesi turizm.bazı şirketler ve fonlama gücü olanlar bu şirketlerin borçlarını ödeyerek ortak olma girişiminde bulunuyorlar,yakında bu gibi haberlerde düşer turizimle ilgili şirketlere.hisseye fiyat-yabancı para bazında ve endeks bazında baktığımızda zaten çok geride eski zirvelerini bahsetmeye dahi gerek yok.teknik verilerden grafikci ustalar anlar,bu işi otomatik yapan sitelere bakıldığında o da güzelleşmiş durumda.ben ümitliyim ümitli olmayana hisse çok boşuna kötüledikleri hissenin sayfasında nöbet tutmasınlar...
Ayrıca;Bu üye dikkatimi çekti son kap haberinde!
belirtilen fiyat arsa maliyet fiyatı çıktıktan sonraki edilen kar:22.863.000,00 TL. normalde kasaya giren 30 milyon üzeri + kdv... zaten 3.çeyrekte görülür :) hesap basit 7.275.000 EURO
4.125 TL * :30.009375 TL
Buda diğer otelle ilgili bu yılın ilk aylarında yapılan açıklama!Her halde bu otelinde bir değeri var!?Arsa+bina olarak
Ulaşlar Turizm tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Viva UlaşlarHotel'in 5 yıllık süre için Uçsa Turizm Otelcilik İnşaat San. Ve Tic.İth.İhr.Ltd.Şti.'ne kiralanmasına karar verildiği bildirildi.
Şirketten gelen açıklama şöyle;
Şirketimiz Yönetim Kurulu Şirket merkezimizde 09.01.2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:
Şirketimiz turizm tesisi Viva Ulaşlar Hotel'in kiralanması işlemi Sermaye Piyasası Kurulu'nun "II.23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği"nin 5.maddesinin birinci fıkrasının b bendine göre önemli nitelikte işlem olarak değerlendirildiğinden, 15.02.2016 tarihinde mevzuata uygun olarak ayrılma hakkı fiyatı 1,83 olarak belirlenmiş ve kamuya duyurulmuştur. Viva Ulaşlar Hotel'in 5 yıl süre ile kiralanması işlemi 29.03.2016 tarihinde yapılan Olağan Genel Toplantısında oybirliği ile kabul edilmiştir. Bu işlemle ilgili ayrılma hakkı kullanımı olmamıştır.
29.03.2016 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında onaylanan bu karar ile Şirketimiz çıkarları açısından Viva Ulaşlar Hotel'in en uygun şekilde değerlendirilmesi amacıyla Viva Ulaşlar Hotel'in 5 yıllık süre için Uçsa Turizm Otelcilik İnşaat San. Ve Tic.İth.İhr.Ltd.Şti.'ne kiralanmasına ve bu amaçla kira sözleşmesi imzalanmasına katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.
18.08.2017 17:05:35
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Açıklamalar
Şirketimiz yönetim kurulu 18/07/2017 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:
19.08.2015 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Club Hotel Ulaşlar'ın tek başına şirketimiz tarafından yahut başka bir gerçek/tüzel kişi ile birlikte lüks konut ve/veya lüks ticari mülke dönüştürülmesi ve/veya satılması kabul edilmiştir. Bu konu sermaye piyasası mevzuatına göre önemli nitelikte işlem olarak nitelendirildiğinden 21.07.2015 tarihinde ayrılma hakkı fiyatı 0,66 TL olarak belirlenerek ayrılma hakkı süreci başlatılmış , konunun görüşüldüğü 19.08.2015 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında ayrılma hakkı kullanımı için başvuran pay sahibi olmamıştır. 28.12.2015 tarihinde Konak Evleri İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında Antalya/Alanya/Mahmutlar, 787 ada, 12 parsel numaralı arsa (Club Hotel Ulaşlar'ın üzerinde bulunduğu arsa) üzerinde inşaat projesi başlamıştır ve devam etmektedir. 17.05.2017 tarihinde inşaat sözleşmesi kapsamında yapılan taşınmazlarda kat irtifakı gerçekleştirilmesi için alınan yönetim kurulu kararı kamuya duyurulmuştur. Akabinde Konak Evleri İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti. inşaata konu arsayı tamamen vadeli satın almak suretiyle söz konusu kat karşılığı inşaat sözleşmesini feshetmek amacıyla teklif mektubu göndermiştir. Bu teklif mektubu hukuki açıdan danışmanımız Halit Kıratlı ve mali açıdan danışmanımız Garip Ayaz tarafından incelenmiştir. Danışmanımız Garip Ayaz hazırlamış olduğu raporda özetle; bahse konu arsanın satışı durumunda vergisel avantajların olduğu ve sonuç olarak bu işlemin şirket lehine sonuçlar doğurduğundan bahsetmiştir. Bahse konu arsa ve üzerindeki proje ile ilgili değerleme raporu projenin şuandaki değeri ile bittiğinde ki değerinin karşılaştırmasını içerecek şekilde Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmıştır.
Konak Evleri İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti.'nin inşaata konu arsayı tamamen vadeli satın almak suretiyle Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesini feshetmek amacıyla verdiği teklif mektubu değerleme raporuna ve danışmanlarımızın görüşlerine göre değerlendirilmiş ve
1.Şirketimiz ile Konak Evleri İnş.Tur.San.Tic.Ltd. Şti. arasında imzalanmış olan 28.12.2015 tarih, 42223 yevmiye numaralı "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" kapsamında yapılan taşınmazlarda kat irtifakının gerçekleştirilmesi için 17.05.2017 tarihinde alınmış olan yönetim kurulu kararının iptaline,
2. Alanya 4. Noterliğince düzenlenen 28.12.2015 tarih ve 42223 yevmiye no.lu "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi"nin noter huzurunda Ulaşlar Tur.Yat. ve Day.Tük.Mal.Tic.Paz.A.Ş., ile Konak Evleri İnş.Tur.San.Tic.Ltd.Şti. karşılıklı olarak feshedilmesine ,
3. Aynı şekilde Ulaşlar Tur.Yat. ve Day.Tük.Mal.Tic.Paz.A.Ş., ile Konak Evleri İnş.Tur.San.Tic.Ltd.Şti. arasında düzenlenen 24.10.2016 tarihli "Alanya 4. Noterliği 42223 Yevmiye Numaralı 28.12.2015 Tarihli Sözleşmenin Tadiline İlişkin Ek Protokol" ‘ün de karşılıklı olarak feshedilmesine,
4. Ulaşlar Tur.Yat. ve Day.Tük.Mal.Tic.Paz.A.Ş., ile Konak Evleri İnş.Tur.San.Tic.Ltd.Şti.'nin tevhit sonucunda müştereken maliki oldukları "Antalya İli, Alanya İlçesi, Mahmutlar Mahallesi 170-ID pafta 787 ada 12 parselde kayıtlı 6.464,14 m2 arsanın, Ulaşlar Tur. Yat. ve Day.Tük.Mal.Tic.Paz.A.Ş.'ye ait olan 6.025,50 m2'sinin Konak Evleri İnş. Turz. San. Tic. Ltd. Şti.'ne 7.275.000- € (yedimilyonikiyüzyetmişbeşbin Euro)(KDV hariç) net satış bedeli ile imzalanacak protokolde belirlenen vadelere uygun olarak satışının gerçekleştirilmesine ve satış ile ilgili protokol imzalanmasına,
Katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
Karar bağımsız yönetim kurulu üyelerinin tamamının onayı ile alınmıştır.
ulaşı 2 lerden pazarlayan panda bizim paraları yutuyor
Ek 8916
Bilanço ya kadar 3 leri bekliyoruz