Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Melegim mulegim de denmeye başlanmış, demek ki is ciddî, araba kredisi bulun acil!:kahkah: Belki ismi melektir :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Reha bey alemci bir tarziniz var Forumda 15 yıldır, rakı sofrası nasil işletilir başka türlü?:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Forumda 15 yıldır, rakı sofrası nasil işletilir başka türlü?:he: Bir de kesin deniz kenaridir?
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Belki ismi melektir :) Melek hanıma kiran mi girdi "im" eki girdiyse, o başka ise girer, ne olduğunu yazmayayim!:oleyo:
Neyse gençleri biraz aydınlattık, yemek saati.:yes:
Başkan can verdiniz cafeye tam selasi okundu diyordunuz. [emoji3] Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yahu her işe maydanoz olmayın, tecrübe neyim konuşuyor burada, çıta yükseldi bile arabaya kadar vardı iş!:he: Ben de evliyim, evlenince takımları kestirmedik ya, olduğu gibi duruyor lâzım oldukça kullaniyoruz!:dvr: Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Batman Kuzene okadar para ayiran mudureye ne alır bilemedim emmi ye sormalı Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Ben ne vereceeni biliyom...Ayıptır sölemesi...
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ben ne vereceeni biliyom...Ayıptır sölemesi... Tecrübe baska şey yahu, hemen bildi ne vereceğini.:he: