Israrla 25 Şubat öncesi alanların malını satmalarını istiyor. Ben sattım hacı rahat ol. Ama sattığımın iki katını almak zorunda kaldım zararı çıkartmak için. Değerlemeye kadar burdayım artık.
Printable View
Israrla 25 Şubat öncesi alanların malını satmalarını istiyor. Ben sattım hacı rahat ol. Ama sattığımın iki katını almak zorunda kaldım zararı çıkartmak için. Değerlemeye kadar burdayım artık.
Ne kadar o c bu is grubu. Ser.fs.z hays.iyets.izler. asagi basarken hacimsiz bastilar herkesten once. Size yar.rak veririm hisseleri. Iyice sinirimi bozdu adiler.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerleme raporu bu hafta son değil miydi arkadaşlar, nişan ayına sarkma durumu var mıydı?
https://i.hizliresim.com/IvTSke.jpg
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk tebligini bekliyorlarmis. Teblig 31 marttan sonra cikacak.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkacak tebliğ için görüş yazmayı unutmayalım.. 5 dk nizi ayırın.. bu serefsizlerin isteği şekilde çıkmaz umarım..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel bir metin olursa bir çok arkadaş görüş bildirir diye düşünüyorum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu metni gondermistim. Degerlendirip sizlerde gonderiniz. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.