Güzel bir yorum katılıyorum, ama parası olana..
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Güzel bir yorum katılıyorum, ama parası olana..
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz de olmasanız.. Kanada cidden matah bir yer değil. Bence oraya sonradan göçen enayidir. Sonra onun bir büyük boyu var, Amerika Birleşik Devletleri ki oraya sonradan göçene ne desek boş! Sadece aklımızdan geçirebiliyoruz. Ne aile değerlerimiz ne de forum kuralları izin verir..
Eski forumda da amerikada yaşayan forumdaşlar vardı. Hatta Zagor adlı bir forumdaş Türkiye ile yatıp Türkiye ile kalkıyordu. Ben hakikaten tüm bu duygu ve düşüncelerin sıla hasretinden olduğunu ve türkiye'ye kesin dönüş yapma durumunda aynı psikoloji ile amerika özlemine evrileceğini düşünüyorum. Eski forumdaki Zagor ve benzeri forumdaşlarımızın içinde bulundukları bu psikolojik yanılsamadan bir an evvel kurtulmalarını dilerim.
Arapların buraları beğenmesi üzerinden yürüyerek buraları övebilmeyi de ancak bu arkadaş gibi ne dediğini bilmeyen biri yapabilirdi zaten.
Yahu Araplar zaten bok çukurunda yaşıyorlar. Araplara kendi ülkeleri dışında şeriatla yönetilmeyen her yer cennet. Tutunabilseler, kültürel birikimleri ve eğitimleri yetse bir tanesi gelmez Türkiye'ye.
Zaten dünya ile entegre olmuş olanlar da dediğim gibi yapıyorlar. Buraya gelenler ya kazma derecesinde eğitimsizler ya da karapara aklamak için gelenler.
Madem ülke çok süper, Avrupalılar niye apar topar kaçıyorlar? Burası Araplar için ara basamak. O kadar.
https://www.youtube.com/watch?v=S4K4okVa7dU
Bak nasıl yaldır yaldır girmek için kıvranıyorlar Hristiyan ülkeye. :cool:
İstanbul sokaklarında ki bilboardlarda 90.000 usd'ye Orlando'da ev diye ilanlar varsa durum yaş
alıntı
Kanada yada ABD'ye bir Türk niye gidiyor?
Ve Türkiye'ye gelmek isteyen Araplar genelde Avrupa/ABD'ye gidemeyenlerdir...
Şöyle düşünün Araplar amatör küme, TR 1. Lig. Avrupa-ABD Süper lig.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.