Yyapi da çok değişik hareketler oluyor bir yandan döküyor bir yandan dolduruyor ,kağıt bir anda yeşilden kırmızı ,kırmızıdan yeşil olabiliyor yapabilene iyi al sat imkanı veriyor 😊
Printable View
Yyapi da çok değişik hareketler oluyor bir yandan döküyor bir yandan dolduruyor ,kağıt bir anda yeşilden kırmızı ,kırmızıdan yeşil olabiliyor yapabilene iyi al sat imkanı veriyor 😊
INVEO,
Hedefine ulaştığını biliyorum.Bir süredir tutuyorum. Sanki duygusal bir bağ oldu :). Dünki tabanından almıştım. Hocalarımın fikirlerini yorumlayarak bugün sabah tavandan satmıstım. Bugün tekrar alım imkanı verdi 97,75TL'den aldım. Çok büyük miktarlarda olmasada bu kağıdı sevdim sanırım. YTD
CEMTS ve KORDS pes ettim. 2 gündür yediğim tokat bir hayli yol oldu :D
Menderes Enerji yavaştan toparlanıyor...
2020 yılında işlem hacminde %200 artış olmuş. Bist te . Yeni yatırımcı sayısı 745 bin artmış. Maşaallah.....
Selamlar herkese.Sizlere günlük rapor vereyim.DOAS ve PARSN yolladık.Bazen tamahkar olmak gerekiyor.SARKy 10.30 dan sattık. 10.20 üzeri kapanış görürsek tekraradan yanaşırız hedef 11.00 olur .CEMTS ve PAPIL güç topluyorlar yolları uzun malum.GYO sektörü canlı gitmeyenlere bakmak gerekiyor.DGGYO,IHLGM,HLGYO,TRGYO vb.Yeni takibime girenler DYOB ,,MAKTK ,MEPET. IPEKE benim sabrımı sınıyor trede ettiğim ise KLMSN. Kesinlikle kimseyi etkilemek gibi bir niyetimiz yok .YTD.