çok eğlendik çok mutluluktan havalara zıpladık. para kaybetmek keyif veriyor artık :halay:
acımadıki :kahkah:
Printable View
emniyete geydirmiş yine- süslü sülüye istinaden- lakin teşkilata selam çakmış, namuslular varmış teşkilatın içinde ve bu dosyalar sümen altı edilemeyecekmiş..
peker bi türlü cumhurbaşkanına gelemedi, helalleşemedi.. kitle sıkılmaya başlıyo, acil bi bomba patlatması lazım
Şahsen ben artık takip etmiyorum...
Bana büyük oranda bir mizansen gibi geliyor...
Yukarıya zaten hiç bir zaman gelmeyecekti, bilakis üsttekini daha fazla kutsama amaçlı bir tiyatro...
"Söke söke alırlar.." Bu çok önemli, bir ülkenin Cumhurbaşkanı bile kendi ülkesindeki adalet sistemine güvenmeyip bütün büyük ihalelerdeki davaları ve hak aramaları başka bir ülkedeki mahkemelere devretmiş...
Ben olsam çok ama çok utanırdım bunu söylerken....
Aslında bana kalırsa tam yüce divanlık mesele...
Ama forumun şipşakçıları sağolsun, bu yazdığımdan dolayı muhtemelen ben yargılanırım...
Bu tarz ihalelere girerken, iş Türkiye'de ise ve giren şirket %51 yerli ise, anlaşmazlık halinde İngiliz mahkemeleri / uluslararası tahkim / o şu bu geçerlidir tarzi maddeleri kesinlikle koymamak gerekir.
İşine gelirse yalnızca ülkemizin garantisi altında ihaleye girsin Türk firması. Devletine guvenmiyorsa, işine guvenmiyorsa da girmeyiversin.
Yerli milli diyoruz ya, esas yerli milli bu işte.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydin arkadaşlar
bakalım düşüş bittimi
devammi
vade sonu klasik git-gel işleri mi
yanı carpılmaya musait bir durum
son iki gün