AKENR'e ilk ilgim 12 sene önce oldu. AYEN'mi AKENR'mi ikileminde kalmıştım o zamanlar. AKENR henüz yenilenebilir yatırımlarına yeni başlamış, Erzin henüz şirketin rüyalarında bile yoktu... Kısmet kararımı AYEN'den yana kullanmıştım. Çünkü Çamlıca HES, Kısık HES, Yamula HES ve Büyükdüz HES vardı bünyesinde o zamanlar AYEN'de... Ucundanda olsa HES sahibi olacaktım.. 2008-2010 civarı bırakın işletmede HES'i olmasını, HES lisansı sahibi olmayana kız vermiyorlardı iş dünyasında... Şimdi GES'in moda olduğu gibi HES gündemdeydi o zamanlar...
İyi ki de öyle yapmışım...
3 civarı idi AKENR o zamanlar... Sonra 12 senedir o rakamı rüyasında bile görmedi yatırımcısı... :( Şirket batıktı.. Bırakın anapara ödemeyi faizi ödemekte zorlanıyordu..
Ara ara baktım bilançolarına IŞIK var mı diye.... Ama ne gezer... Borcu çevirmesi mümkün değildi...
Ta ki 2022 ikinci çeyrek bilançoya kadar... 2022-2Ç'te şahsen ben o IŞIĞI gördüm... Bilançonun geldiği gecenin ertesinde gözbebeğim GWIND'i, AYDEM'i, THY'yi sattım... İlk defa tek hisseye daldım...
KISMET... Şu ana kadar doğru yapmışım gibi gözüküyor... Ama ŞAHSİ KANAATİM daha yolun başındayız....
YTD...