Hatta 270 olmamız gerek aynı pirimi yakalarsak Eupwr çok önden koştu
Printable View
Ziraat deniz yapı sata sata bitiremedi yahu bofa geleni geçeni topladı durdu gene
Haftaya çok güzel olacak
Tarık baba fabrikayı geziyor ya şunun gibi bir patron bistte yok ciddi ciddi yok, vizyoner olmak çok zor bu ülkede.
Asansörle üretim hattına çıkacak o inşaatın olduğu yer iki katlı 1 alt bodrum depo ve üst kat olacak üst katı üretime dahil edecektir diye düşünüyorum zaten Antalya da zemin bile kazmıyorlar bodrumu olmayacaksa çünkü don olmuyor artı zemin çok sağlam şu an mühendis Bi tanıdığım yaptığı binaları zemin üstüne radye yapıyor hiç kazı işi yok sadece zemin tesviyesi yapıp radye temel yapıyor kısaca bayağı Bi alan yaratılacak hatta o yeni alınan yerle ana binanın olduğu yerleride kapalı otoparka çevirsin üst kısım komple ges yapsın gerçi bizde laf konuşuyoruz patron boşuna patron olmamıştır heralde yapacağı işi esaslıca biliyor adam
Öğleden sonra bu yorumu yapmıştım ..saat 16;00 civarlarında birden bire ta 167 e kadar bir hareket geldi..enerji hisseleri sürprizlere açıktır demiştim...belki de bir çok kişi gerileyecegini sandı ama tam tersi oldu..bence endekste bir sıkıntı olmaz ise 160 lardan kurtulacağız..