-
Özet , aşağıdaki maddelerde, rapor çok açık bir şekilde üreticilerin nasıl olumsuz etkilendiğini açıklıyor. Bu raporun üzerine vergi gelecektir düşüncesindeyim. Güzel bir rapor.
5.1 Dampingli ithalatın zarar üzerindeki etkisi
(1) Soruşturma konusu ülkelerden gerçekleşen ithalatın dampingli olduğu işbu raporun 3 üncü bölümünde tespit edilmiştir.
6. SONUÇ
(1) Yürütülen soruşturma sonucunda, yukarıdaki bilgiler ışığında hazırlanan nihai bildirim ilgili tarafların görüş ve değerlendirmesine sunulmaktadır.
(2) İlgili tarafların görüş ve iddialarının alınmasını müteakip yapılacak nihai tespit ve değerlendirmelerin yer alacağı soruşturma raporu kesin kararın alınması için İthalatta Haksız Rekabeti Değerlendirme Kurulu'na sunulacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
orta vadede gerçekten iyi bir rapor bence de. beklentim en başından gelecek seneydi zaten. bölünmeydi, tekrardan temettü alabilmemizdi ( umarım yani ahah), hrc fiyatlarının azar azar yükselişiydi ki normal şartlarda 2030a kadar artış bekleniyor, şimdi bu anti damping, 2026 madenin aktif olması, dünya borsalarına gelecek dopingler, bir de seneye muhtemelen kalan muamma altın işi, taşlar yerine oturuyor diye düşünüyorum ben.
-
EREGL günlük, BofA 1.2 mlyn lot alarak tahtayı yukarı sürdü ve oradan yedirmeye başladı, gerçi fazla alıcı gelmese de karşı tarafa geçecektir,
https://i.hizliresim.com/n0c2z75.PNG
-
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan son verilere göre, Haziran 2024 döneminde sanayi üretimi yıllık bazda %4,7 oranında azalma gösterdi.
Türkiye Yıllık Sanayi Üretimi: -4,7%
Beklenti: -0,4%
Önceki: -0,1%
Beklentiye bak sonuca bak. Tebrik ederim kim beklemişse.
-
EREGL günlük, öngörüm gerçekleşti, açılışta en iyi alıcı olan BofA karşı tarafa geçti, hatta kapanışa kadar en iyi satıcı olacaktır!
https://i.hizliresim.com/5zmlxet.PNG
-
Bugün kimsenin tadı tuzu yok.
-
Bilanço öncesi normal. İyi bir sonuç gelir umarım. Yoksa bir süre ben de bakmam buraya :)
-
Bilanço kötü gelirse patlat bi bedelsiz be yönetim. Arada da peletleme tesisi, altın maltın bir iki kap geldi mi işler toparlanana kadar gideriz