İSRAİLİ elinde tüm medya ve dünya teknolojisi var.SADECE KENDİSİNİN SERVİS ETTİĞİ ve hayatın akışına uymayan haberler(saldırı anında tecavüz gibi akla ziyan..adamlar zamanla yarışıyor) nerde....
Tüm bağımsız kanalların ve
ÜLKEMİZ MEDYASININ DA BİZZAT GÖRDÜĞÜ O ZİNDANDAN GÖRÜNTÜLER nerede?
SEDNAYA daki tüm görüntüler: press makinesi-asitle eritilenler ve hala yerin altondali kişiler....
HALA ORADA VE GAZETECİLER RAHATLIKLA ULAŞABİLİYOR...
Olayı bizzat yaşayan ve olay yerinde olan yüzlerce tanık var...Adamların yaşadıkları bile hala üzerlerinde görünüyor.
Bu kadar net ve inkarı mümkün olmayan görüntülere inanmamak ,ancak ŞİDDETLİ TARAFGİRLİKLE mümkündür..
Çıkan ve hala zindanda olan(2 türkte var)ların beyanı-akıllarını kaybetmesi-organlarını yitirmesine inanılmıyorsa...B
EN BU HAYATIN SİMİLASYON OLDUĞUNA -TRUMAN SHOW olduğuna inanırım:bravo:
İlmen yakın değil(bilgi),aynel yakın değil(görmek)..HAKKEL YAKIN(HİSSEDEREK) bilgi ...
Ha 300.000 mahkum olmazda 50.000 olur...
veya 7 kat olmaz da 3 kat olur(çünkü daha kimse net bilmiyor..o kadar dehşetli).
ayrıntılarda farklılık olsa bile bu hiç bir şeyi değiştirmez.
BURADAKİLERİ KAST ETMİYORUM...Bir moda var ya:''ben haber-tv seyretmiyorum-OKUMUYORUM ...'' bunlara, iyi halt ediyorsun diyorum...Muhalif kanallar dahil-tüm sosyal alemde dehşet görüntüler var...Sonra ahkam kesiyorlar..Yahu tüm haberleri izle AMA MUHAKEMENLE TEK BAŞINA KARAR VER..
https://x.com/search?q=%23Sednaya&sr...ertical=trends