Bende bunları şikayet etmek istiyorum. Nasıl yapmam gerektiği hakkında yol gösterirsen sevinirim. Madem aynı gemideyiz biz bireysel yatırımcılara izlememiz gereken yol hakkında gerekli bildirimleri yaparsanız bizde katkıda bulunmuş oluruz.
Printable View
Bende bunları şikayet etmek istiyorum. Nasıl yapmam gerektiği hakkında yol gösterirsen sevinirim. Madem aynı gemideyiz biz bireysel yatırımcılara izlememiz gereken yol hakkında gerekli bildirimleri yaparsanız bizde katkıda bulunmuş oluruz.
Vay vay vay diyorum SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizlerde; Bu Robotların oldugu Kurumları SPK ‘ ya ve CİMER’ e kişisel şikayetçi dilekçelerinizle başvurabilirsiniz. .Biz yatırımcıları soyup sogana ceviriyorlar diyebilirsiniz. Bu Robotlar ‘ la eşit şartlarda hisse senedi alım satımı yapamıyoruz diyebilirsiniz.Özelikle sizlerin kurumlardaki hisse senetlerinizin akibetini , gün içinde kullanılıp kullanılmadıgının incelenmesini belirtiniz.BİST & Nasdaq ortaklıgı zamanında önce 2 kurum bu Robotları getirmişti. Bu Ortaklık bitti izinleri o zaman bitmiş olmalıydı.
Bugun Robotlar çalkalama yapamadı. Sadece tek fiyat satış, ve alt fiyat veya üst fiyattan alış yaptılar. Bunları iki Bilişimci arkadaşlarıma izletiyorum. Şunu belirteyim bende bir Banka aracı kurumunun gn md, yüm.Hızlı hareketler yapamadı izletip delil topluyorum. Çünkü tüm emirler saniye&salise’ ine kadar kayıtta. Cidfi söylüyorum ; Bunların hakkından Rekabet Kurumu gelecek diye emin olmaya başladım. Bunlara ceza onmiyonlarca gibi rakam içerecek. SPK ve Bist yönetimi de Basına olay yansıyınca zor durumda kalacaklar. Bunlar Bankalarda acıga sattıklarından artık emin oldum. Bugun yapmadılar.Sanırım Takasbnk ta denetim basladı.
Bugünkü düşüş’ ün tek sebebi ; TRUMP