Düşerken en önde, çıkarken en sonda. Sudan ucuz ama alan yok, bakan ise hiç yok.
Düştüğü yerden kalkmıyor, yığıldı kaldı oracıkta. Bir sıkımlık canı varmış. Endex düzeltmeye girince o da gitti.
Bir gün dikkat çeker mi acaba?
Printable View
Düşerken en önde, çıkarken en sonda. Sudan ucuz ama alan yok, bakan ise hiç yok.
Düştüğü yerden kalkmıyor, yığıldı kaldı oracıkta. Bir sıkımlık canı varmış. Endex düzeltmeye girince o da gitti.
Bir gün dikkat çeker mi acaba?
Özellikle dolarda yaşanan son 2 haftadaki yükseliş de biraz olumsuz etkiledi sanki.
Sonuçta hem dolardan hem de euro 'dan kur zararı yazan bir mali yapısı var.
Şahsen ben aldığım fiyata çıkış yaptım ve döviz pozisyonu artıda olan yada sıfır olan şirketlere yöneldim.
Belliki şuan daki konjonktürel durumda döviz artık gerileyemeyecek.
Tabi bunlar tamamen şahsi görüşlerimdir.
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doların bir önceki çeyreğe göre kapanış fiyatı sadece %1 artıda.
Eğer şu %1 için ise tüm bu çirkeflik başka bir şey diyemeyeceğim.
En fazla bir-bir buçuk ay daha beklerim. Bilanço iyi gelir de tepki vermezse bir daha selam vermem bu merede.
Sanki güzel alım oldu cuma günü kapanışa derinlik bakarken satıçı oranı yüksekti spek çok iyi formasyon bozmadı benim gördüğüm ... pazartesi takip devam mal taşıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısın üstad %1 dolar %4 euro artışı en fazla 200 bin tl lik bir zarar getirir bu da bu şirket için hiçbirşey.
Ayrıca 3. Çeyrek de otel 'den de zarar etmediği için daha iyi karlar gelebiliyor.
Bilançosu iyi gelecek hisseler yavaştan harekete başladılar. Blcyt da iyice ucuz kalmış oldu. Beni de tekrar cezbetti hareketli bir hissemi satıp yerine 1.68 den tekrar az bir giriş yaptım.
Yine geldik kürkçü dükkanına:))
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bundan cacık olmayacak anlaşılan.ytd
Kapanışta alırlarsa
Cambazlık bunlarada bulaştı salgın galiba