Şunu anlamam yaa yazmayın bu hissenin bir şey olacağı yok hazır unutmuşken yaralarımızı tekrar kanatmayalım...allah allah ne demek ya psikolonik olarak etkileniyorsan yazma okuma .okuyorsun demekki aklından hiç çıkmıyor sürekli takiptesin.bence hayata bu taraftan bakmak asıl rahatsızlık verendir.ben umudumu yitirmeyeceğim yazacağımda rahatsız olan çokda umurumda.haa bir beklentiniz yok onu anlarım.konuya gelince ;bazen bende zıvanadan çıkıp saydırmak istiyorum yönetime ama sonra düşünüyorum bunlar arsayı üfleselerdi işleme açıkken genel kurul vasıtasıyla hallederlerdi.ben ne borsa şirketleri biliyorum ederi beş kuruş olan bir mala yada emlağa yada herhangi mala mülke genel kurul kararıyla binler verip daha sonrada iflas edip borsadan atılan.belki bunlarda yapmak isterler ama treni kaçırdılar yada çok zor.çünkü ellerindeki en değerli kaynak arsa icralı ve ipotekli markada rehinli.eğri oturup doğru konuşalım bu kişilerin bu kadar kötü yönetimine rağmen ÇBS hala değerli bir marka.akant seninde dediğin gibi son bir vurgun için hazırlık yapıyor olabilirlerde.