Finans_mt cevap yazmış.
Biraz araştırın. Kuru kuru sosyal medya ile hareket etmeyin. Saha ile sosyal medya çok farklı bilginiz olsun.
Printable View
Doğru dahil olabilir, ancak bu sefer de artış çok düşük kalıyor ki bu olumsuz bir durum. Depremden sonraki 1 yıl içerisinde 319bin konut teslimi planlıyorlar. Teslim planlanıyorsa bunların büyük kısmının ruhsatının alınması gerekirdi. 3 ay sonra durum daha netleşir. Toplamda 650bin konut yapılacak deprem sebebiyle.
Favorime almıştım. 21 Ekim 2021' den öncesi de vardır mutlaka. O günden bugüne 4 kattan fazla artırmış evin fiyatını. Ne demeli bilemiyorum.Ek 29702
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle olmuştu, notlarımda var. Kredi faizleri 0,64% düştüğü anda fiyatlar birkaç gün içinde %50 artmıştı, sonrasında da artışlar devam etti.
Hatta Ahmet Büyükduman'a o günlerde bunu söylediğimde; yok o kadar artış, birkaç ilanda olabilir demişti, ama zaman beni haklı çıkarmıştı.
Sonuç olarak; 2020 de hem evler çok ucuzdu, hem de faizler çok düşüktü savı doğru değil. Faiz düşüşü alıcıdan çok müteahhite yaradı, elinde kalan stokları iyi fiyattan sattılar.
20 ekim 2021 2,5 milyon TL
21 Ağustos 2023 9 milyon TL
Bence bu adamın evi satmaya niyeti yok.
O zaman USD 9,60 mış. 260.000 USD istemiş.
Şimdi 333.000 USD istiyor.
Aslında, 2 senede, USD bazında bu istek normal gibi, ama belki de 2 sene önceki 260.000 USD normal değildir.
Ondan satamamıştır.
Ayrıca, tabiki evler, CASH değil.
Kolayca nakite çevrilemez.
Hiper enflasyon ortamında, 1.20 faiz falan da olmaz.
Boşuna hayal kurmayın.
Diyelim ki oldu, tamamen adrese teslim yandaşlara olur.
Geçti Bor'un pazarı, eşeği nereye sürüyorduk :)
İrdoğannnnnnnnnnnnnnn diye anıralım pls.
1 2 3 başla