Ama az kaldı şirketin %1 benim olacak😀
Printable View
Ama az kaldı şirketin %1 benim olacak😀
katılıyorun size eğerki bildiğin bişi yoksa benim görüşüm bankalar devrede olmasa şimdiye kot dışı olurdu bankalar almaz ise veya başkası şirketin kottan atılması an meselesi bende de yüklü var ama pul değerinde olduğu için kalan paramın batmasını sindirdim artık bir umut filmin sonunu izliyorum ve teçrübe edindim artık temeli olmayan hisse almıyorum
Eryikob ve ben Bi eksin en eskilerindendik ben 1 yıl önce çıktım o daha almaya devam ediyor bir şey bildiğinden almıyor eline para geçtikçe alım yapar bununda paylaşırdı. Siz yemi olduğunuz için onun niye böyle bir paylaşım yaptığını anlamamanız gayet normal. Bu arkadaş 2 liradan beri her düştüğünde alırdı bu şirkete çok güvenenlerden biriydi kötü niyetli bir niyetle yazmaz elinde yüklüce mal tutan bir arkadaş. Uzatmayalım bu arkadaş bir şey bildiğinden almıyor yüksek maliyeti var onu düşürmek için eline para geçtikçe alır. Eski arkadaşlara da benden yana selamlar saygılar dileğimi iletmiş olayım saygılar
Alical hocam hoş geldin. Biraz hisse alsaydın güzel olurdu 😁 dert sahibi olmak iyidir. Bu arada emlak konutta işler İstediğin gibi gitti umarın. Eryikob %1 e ulaşınca bari yazda tebrik edelim 😁😁
Bu arada pazartesi bakalım bilanco açıklayacak marka değeri felan hepsini görecez..
Bakalım bist yönetimi spk felan ne yapacak kritik nir hafta olacak tahminimce
Bugün bilânço günü değil mi hani hiç ses yok.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BMEKS Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -480339534 Ana Ortaklık Payları: -479880057
slm arkadaşlar gözümüz aydın bist işlem sırasını geçici kapattı diyor haberde sanırım bidahada açmaz eğerki şirket bişi yapmaz ise bakalım filim bitti an itibari ile paralarımız buhar oldu hırsız girdi ahıra inek minek kalmamış hepsini çalmış ula ineği çaldın madem küreği niye çaldın
Bilanço vs hiç bişey değişmeyince olan oldu. Sen ortak bulma şirketi satma acaba yönetim ne bekliyordu??
Kapda haber bu
BMEKS.E pay sırası geçici olarak işleme kapatılmıştır. Konuya ilişkin detaylı açıklama yapılacaktır.
Yazık oluyor hepimize
bu iş bitti demiştim adamlar marka değerini bile sıfır bildiriyor dah ne olacakki.
Bir bardak soğuk su mu içiyoruz şimdi. Hiç kurtuluş görünmüyor herhalde..
Secimden sonra resmen iflas ettigini aciklar saniyorum. Gerci son KAP haberini bunun icin yollamislar da. Sagliktan otesi yok. Gecmis olsun.
malesef siizn adınıza çok üzgünüm kotasyondan atılmış çok geçmiş olsun adiler bide bunlar bu memlekette spk başkanlığı yaptı varın gerisini siz düşünün üzgünüm adınıza..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/747495
F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlarım kardeşlerim çok geçmiş olsun bu adilerin yaptığı inşallah yanlarına kalmaz ne bu dünyada nede diğer dünyada bunun hesabını veremeyecekler. Bir çoğumuzun dişinden tırnağından arttırdığını bu hırsızlara kaptırdık. Maalesef hırsıza karşı bizi koruyan kanunlar çok yetersiz. Dostlarım her şeyin başı sağlık üzülmeyin naralarının nafile olduğu ir günde üzüntünüzü paylaştığımı bilmenizi isterim. Rabbim inşallah sizleri gani gani sağlık ve para nasip etsin sizleri eski dostlarımı çok sevdiğimi belirtmek istedim. Allah'a emanet olun
Allah razı olsun kardeşim inşallah bankalar devreye girerde tekrar bi ihtimal kota döner genede bir umudum var ben bu hissenin ky de olduğuna inanmıyorum yoksa burası bayram yerine dönerdi bu şeref yoksunu hırsız patron ların bir dümeni vardır bakalım genel kuruldan ne çıkacak
geçmiş olsun.
kimine göre beklenen sondu.
kimilerine göre değil.
bir şirket açık açık yıllarca ky ye devredildi.
çoğu görmedi..
görmemek suç değil.
fakat başkalarına kendi yalanlarına inandırmak sorumluluk taşır.
borsa da olan tün insanların bu topikte yazılanları okursa umarım içinde bulundukları dünyayı ve insanları daha iyi anlarlar.
Hepimize geçmiş olsun. Demiştim kritik bir haftaya giriyoruz diye. Hiç iyi bir haber gelmedi ve olan oldu. Şirket yönetenler kadar borsada kyyi korumayanlarda suçlular. Allah belalarını versin hepsinin. Kendimce kumar oynadım kaybettim ama belli bir fiyattan yeni kurbanlar yarattılar en azından onu engelleyebilirlerdi ama çanak tuttular. Zaten borsa soygun yeri olmuş her yerde görüyoruz bunu. Başka yatırım araçlarına yönlencem ben. Herkese geçmiş olsun tekrar.
yazık.. ama zaten 2 yıl önce batmıştı,, duyurusu yeni yapıldı. Geçmiş olsun.
Çok yalvardık sana
He seferinde hakaret ettin...
Zamanında bizim dediklerimizi kendi akıl süzgecinden geçirip doğru aksiyonları alabilmiş olsaydın TONLA PARANI KURTARACAKTIN...
Ama sende beyin olmadığı ve/veya speğin adamı olduğun için bize hep hakaret ettin...
Ama sana bile geçmiş olsun...
Arkadaşlar
Hepinize geçmiş olsun...
Bu başlık da verdiğimiz mücadele ile baya bir arkadaşı kurtardığımı/kurtardığımızı düşünüyorum
Hayırlısı.....
saygılar/başarılar
Hissesi elinde olan tüm arkadaşlarıma çok geçmiş olsun. Bu Hisseyi alarak en büyük hatayı bizler yaptık. Buda tecrübesizliğimizden kaynaklandığını düşünüyorum... Fakat bu sistemi kuran Devletin çalışanlarını ve bu şirket sahiplerinin bu yaptıklarından dolayı kendi kanlarından boğulmaları en büyük temennim...Adalet bir gün yerini bulacaktır. Şunu unutmamak lazım bu şirket sahipleri en büyük vurgunu tedarikçilere, bankalara ve çalışanlarına yaptılar.
tekrar hepimize geçmiş olsun dostlar bu dünya bir illüzyondur kanmamak gerek hiç bir canlı ilahi adaletten kaçamaz asıl olan budur.
sağlıcakla kalın dostlar...
Adam 2 yıldır biz battık dedi millet inanmadı, borsa şirket batıyor gözaltı pazarına alıyorum eyyyy küçük yatırımcı kaçın dedi millet yine inanmadı üstüne daha da mal alarak maliyetini düşürmeyi seçti şimdi sitelerde yorumlara bakıyorum çoğu Allah,kitap, devlet kurumları vs. diye feryat ediyor. Kimse kimsede suç aramasın kendi düşen ağlamaz. Bu ülke devletin bakanı çıkıp Asya Bankı satıyoruz yarın son görüşmesi yapılacak dedi o günün akşamı tahtasını kapattılar, ertesi gün teklif veren olmadığı ortaya çıktı ve kottan attılar. Para kaybedenler için çok üzgünüm ben tr.investing sayfasında millete sakın almayın diyerek 15 tane hesap açtım hepsi engellendi edilen küfürlerde cabası. Contraslim diye bir kullanıcı vardı ve ekürüleri mutlaka burayı okuyorsunuzdur. Vijdanınız rahat mı?
cehaletimi bağışlayın da kottan atılan ne oluyor, sonra nereden takip ediyorsunuz. elde kalanlar ne olacak, tamamen bitmiş mi oluyor. ytd
Bekara karı boşamak kolay olsa gerek ben şahsım adına bu hisseyi alırken yatırım için uzun vadeli aldım ve 1.30 dan başladım o dönem 100 civarı mağaza vardı sanırım 1.5 milyar TL ciro kar da vardı bir anda sihirli çük deydi bişeyleri bahane ederek bir anda herşey terse döndü fiyat da tabi ve satamadık ve alıma devam ettik buradaki suç yatırımcıda değil 100 milyonluk şirkete 800 milyon kıredi veren bankalar ve buna müsade eden SPK dadır ve hırsız ak Giray ailesi nin derdi şirket değil aldıkları kredi leri dolaylı yoldan zimmetine geçirdiler dolaylı yollardan soygun yaptılar başta VEDAT ve Murat akgiray denen şahıslara dolandırıcılıktan hapse atmak gerek benim şahsi fikrim ky deki hisse miktarı yüzde 10 geçmez diğer hisseler kimde bilinmiyor benim umut beslemem şundandır şirket kottan atıldı diye ortaklık bitmez nezaman iflas açıklar tasfiye başlar ozaman hersey biter yarın biri çıkar konkordato ilan edip ben şirketi aldım derse ne olacak ha BİST de ha dışarda faaliyet devam eder lütfen elinde hisse bulundurmayan birdaha buraya yazmasın moralimiz zaten bozuk elimde 250 bin lot var ama pul olur ama tekrar işleme. Açılır bunu iflas açıklanınca öğrenecez benden çıkacak para varsa çıkar mevlam ne eylerse güzel eyler yapılacak ve beni teselli edecek tek şey adalet tecelli etsin bu dünyada da ahirette de akgiraylar cezasını çeksin
Hak şerleri hayr eyler
Zan etme ki ğayr eyler
Ârif ânı seyr eyler
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler…
dükkanlar kiradı yani sahibi değilmiş o zaman bu bankalar o kadar krediyi nasıl verdi böyle bir şirkete demek burada sadece küçük yatırımcılar sorumlu değil o kadar krediyi veren bankalar da sorumlu kardeşim şirketin sattığı malları da tedarikçilerden veresiye yani kredili alıyormuş o zaman gerçekte şirketin malı yokmuş yani ederi 0 tl olan şirkete nasıl oldu da hem borsada halka açıldı hem bankalardan yüklü miktarda krediler aldı karşılığı yok bunların yüzde 20 karla sattığını düşün zaten o karı çalışanlarına gidiyordur eee mağaza kiralarını nasıl ödeyecek ödeyemez işte bir yerde böyle tıkanır bu dümen
Tıkanan bişey yok dümen buydu zaten bankaları ve yatırımcıyı dolandırmak dümen başarılı oldu iki tane şirket aldı borçlarıyla beraber peki yurt dışında el altından ne aldı muamma bilerek şirket yükün altına sokuldu ağabey SPK başkanı onay tamam bankalar herkesin babasının malı değil ikitane söz sahibi müdür onay da tamam batık kredi der geçer peki devlet ne yaptı ağabey görevden al Murat elini salla gez oh be ala ben devlete 100 tl vergimi ödemezsem torunumdan al ama büyükler işini bilir allah zamanı gelince hesabını tastamam görür bunda torpil yok
1)Sende utanma diye birşey de kalmamış
Benim aldığım hisse 2 yıllık bir sürecin ardından kottan atılacak ,başlık da değil yorum yapmak selam vermeye utanırdım..
Hiç bir öngörün tutmadı/tutmayacak...
Sonra gelip başlık da bik bik yapacaksın öyle mi?
Geçmiş de başarılı yorum yapanlara posta koyacaksın öyle mi?
Yok öyle yağma...
2)Sn Tengri Han adamın parası pul olmuş,batmış bir yatırımcı ile böyle konuşmanız doğru mu?diye soranlarınız çıkabilir
Arkadaşlar burası köy kahvehanesi değil...
Ben buraya para kazanmaya geliyorum
2 yıllık süreç içinde hiç bir öngörün tutmamışsa, kendi kendine otokontrol uygulayacaksın...
Yorum yapmakdan imtina edeceksin....
Acaba insanları yanıltırmıyım ? diye
Asıl bu arkadaşın bizlere/sizlere saygısı yok bence
saygılar/başarılar
Arkadaşlar başlık da bugün türemiş biri değilim
1 tl ve öncesinden beri olumsuz yorumlarımla buradaydım
Ben haklı çıktım
O zaman konuşmak benim hakkım onun değil
saygılar/başarılar
İlk halka arzı 2,70 tl ydi. Maddi olmayan duran varlıkları ve borçları aşırı yüksekti, buna rağmen halka arzda 7 kat talep gelmişti. ytd