Besiktasta baska bi olay varda cozemedim. Normal sartta oda guzel giderdi.
Printable View
Heveslen meyin sabah veya yarın akşam düşer imkanı olan satsın kendini kurtarsın derim almak isteyene de bol şans diliyorum
İnanmayın arkadaşlar bunlara bulaşmayın
Tmm hocam [emoji120]YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşama bi ufak kımıldama belki yeni kurbanlar pazartesi devam düşmeye ona göre düşünüp hareket edin sadece elinizdekinlerden olursunuz bulaş mamak lazım herkese kolay gelsin
Hocam ileri görüşlü birisin. Dün almayın dedin, bugün %3 küsür düştüYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bank of America ne istiyor spor hisselerinden.biktirdi
Oguz24 Hoca uyarmıştı bizleriYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kartalımıza nazar değmesin.
engelleri tek tek aşıyor.
ligde kolay maç yok.
kağıt üstünde favoride bence yok.
lig başlarken en iyi transferleri fb ve gs yaptılar.
ara transferdede gene en çok transferi fb ve gs ts yaptılar.
bjk de sezon başı az transfer yaptı.oynadığı oyun umut vermiyordu.
sonradan sergen hoca takımı topladı.takım oyunu oynar hale geldi.
başarılı sonuçlar almaya başladı.bu güne geldi.
şampiyonluk için umutlandık.iyi oyun güzel neticeler alınıyor.
sergen hocanın başarısı katkısı çok.
mücadele etmeyen takım maç kazanamıyor.
12 maç daha çok maç var.hiç bir şey bitmiş belli değil kesinlikle.
3 puanlık sistemde ne olacağı belli olmaz.
kesinlikle bu yarış sonuna kadar devam edecektir.
3 puanlı sistemde 12 maç ve 36 puan var.
en fazla puan alacak takım ipi göğüsler.
takımların hepsi birbirinden puan alabilir.
az hata yapan her maça iyi hazırlanan iyi oynayan iyi konsantre olan avantaj sağlayacaktır.
takımların hepsi denk sayılır.rakibi önemsemeyen takım maç kazanamaz.
sakin oynayan iyi oynayan kartalımız engelleri tek tek aşmaya devam ediyor.
şu anki görüntüye göre bjk gs fb birisinde biri şampiyon olacaktır.
tabiki bjk li olarak bende bjk nin şampiyon olmasını bekliyorum.
bakalım sonuç nasıl olacak hep birlikte göreceğiz.
hissede buna göre yön buluyor.bulur...ytd
Yarın sabah açılışta yeni kurbanlar bulur kendine ertesi gün eksi de sonra çıkar gibi yapar biraz daha kurban sonra yine hüsran ne bekliyorsunuz önemli olan sizde olanları almak bu kadar basit kolay gelsin
Bjk tavan acabilirde Fener de taban olursa Bjk de cok zikzak olur
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beşiktaş çok büyük avantajı yakaladı. Şu an en iyi futbolu oynayan takım.
Fenerbahçe müthiş kadrosuyla resmen şampiyonluğu ikram ediyor..gs de çok umut vermiyor.
Beşiktaşa, Fenerbahçe beraberliği bile büyük avantaj getirir
galibiyet zaten yolu epey kısaltır
lig maç makası bu kadar daralmışken
şampiyonluk gelirleri, şampiyonlar ligi gelirleri
bu yoklukta çok büyük şifa kaynağı klupler için,
asla yatırım tavsiyesi olamaz
Bugün alacak olanlar acele etmeyin yarın sabah düşük açar kendi şahsi fikrim ama dikkatli olun hiç bir şey yokken bir anda geri gelir dikkat edin bulaşmayın fazla
Tavan yapıyor sonra kendisi bozuyor.yuzde üç aşağı sonra tekrar tavan yapıyor gene bozuyor ve tavana yakın işlem yapıyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım..bugün burdan aldırıp yarın - şu yaptıracak ne tuhaf kağıt ya.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşama yada yarın sabaha dikkat edin her an aşşağıya gidebilir karar kendiniz kar cebe yakışır üzülmeyin derim
aynen dostuğ doğru söylüyorsun .fener olsaydı piyasa degeri iki kat daha yukarı olurdu.burdada 3.80 den beri 4 00 ve 4 10 dan beri satın diye yaygara yapanlar var .madem tahta hoşuna gitmiyor .yazma arkadas .bak kolay kolay yazan biri degilim 2 80 den beri 3 20 artırarak girdim tutuyorum satmamda .trabzonun piyasa degeri bile beşiktastan fazla .tahta yapıcı malı elde edemedi eze eze götürücek öyle gözüküyor 4 lerden beri satın kurtulun diyenler .bir iki hafta sonra 7 lerde veya 9 larda görünce ne diyecek ler
Nevzat iki durum var. ya bedelli yada 6,5 7 gorulecek mal toplayamadi dedigin gibi.
Yalniz Besiktas in en son bedelli iptali oncesi 1.85 ten alip. Aksami bedelli aciklamasina yakalanmis biri olarak o gunleri animsatiyor. Fener ve keza gsrayda da yakalanmistik. O zamanki haraketlerini andiriyor.
Herkese bol kazanç umarım umduğunuzu bulursunuz bugün dikkatli olun derim geldiği yere gere döne bilir sabah tan yüksek açar gibi yapar siz alırsınız geriye doğru gitmeye başlar muhtemelen Fener bahçeye yenilebilir karar sizin dikkatli olun derim
5.50 emri I iptal mi etsem tavan mi sanki?
43 verdim.....
Analizcilere göre hedef fiyat 20-25 TL aralığı
Şimdiden hayırlı olsun...
Herkese bol bol kazançlar
Tüh yahu bjk stresi verdirdi
İnanmayın hepsi düzmece oyun satmak için bahaneye bakıyor lar karar sizin kolay gelsin
20/25 TL diyorlar neyimiz var koyalım 50 TL koysak 250 TL alırız varmı böyle bir dünya inanmayın stad açılırken bile olmadı yazık insanlara yapmayın bunu
Hele bi 6 ile çanak çömlek patlasın bakarız gerisine...fb maçını yenersek güzel yerlere gider fiyat....daha 10 maç var çok şeyler olur. .üç büyüklerin şansı eşit bence...gönül hem takım hem hisse olarak kartalımdan yana..umut olarak...çok kaptırmamak lazım bence hayallere...sporlar deli çıkar ama çakılması da deli olur...ts ve fb rakamsal hareketleri son bir yılda örnek anlayana...
Değerli arkadaşlar kimseye inanmayın kaybetmek kolay kazanmak zordur aklınızdan kalbinizden geçen göre hareket edin ama kaybetmeyi göze alın birden aşşağıya gelir ne olduğunu anlamazsınız sonra bekler durursunuz kendinizi iyi analiz edin benim fikrim buralardan almam yüksek daha çok çıkar çıksın önemli değil düşmeye başladığında Fener haline bakın görün iyi düşünmek lazım dikkatli olun derim
GÜRCAN BİLGİÇ'TEN MÜTHİŞ İDDİA !.... LİG ONAYLANMAYABİLİR | DERECE #1
https://www.youtube.com/watch?v=ne5aZ2FTO14&t=11s
Hocam çok tehlikeli yazılar yazıyorsunuz satın, kaçın gibi sözcüklerin kullanımı diğer insanları yanlış etkileyebilir sizi uzun süredir izliyorum her yorumunuz hisseyi kötülemekle alakalı iyiliğiniz için söylüyorum böyle şeyler yazmayın birisi gelip şikayet eder başınız yanar.
Kimseyi kötü izlenim vermek istemem kalbimden içimden geleni söyledim bundan da çekinmem ne biliyorsam asöylerim madem öyle 20 olacak 15 olacak ben hiç fiyat söyledim bugüne kadar kimsenin vebalinde girmem alan alır satan satar beni ilgilendirmez burası bir forum varsa bildiğiniz açık yüreklilik le söyleyin bilelim bizde kazanalım ama hep boş laf sadece öyle olacak böyle olacak gerçek neyse onu yazın kimseyide kandırmayın
Acaba yanlış bir şey mi oldu arkadaşlar bilmediğimiz gayet başarılı gidiyor du ne değişti iyi bilenler var ya hisseyi bizde mi bir hata oldu