İyimser Derken 1135-1300 üstü biraz postaladık ama oda biraz,TETMT 14600 Üstünde :evil:,bu kadarada olmazki mondalez :he:
Printable View
İyimser Derken 1135-1300 üstü biraz postaladık ama oda biraz,TETMT 14600 Üstünde :evil:,bu kadarada olmazki mondalez :he:
Dün borsa sert düşerken taban çekti 1000 sınırında,dahada düşmesini beklemeden yine ilave ettik,ilk hedef 1300 üstü,çok zorlanıyor.TETMT %7 yaptı 14.000 üstünde,daha ne yazayımki 14 kat fark var aralarında :notr:
Cuma günleri genellikle hep pirimlidir,şimdilik öyle bir gayreti yok 1000 sınırında 1014 :notr:
Yükselişle açtı. Önceden aldıklarımı postaladım. Şimdi düşüyor, hemen ilave ettim. Yarın onları da yüksekten postalarım.:kahkah:
İyice uyuzlaştı,1000 sınırına demir attı,tahtacının bir planı var gibi bekleyelim bakalım.
Tavan kapattı,olan kayıplara oldu tavan kapatsa ne olur,bofanın elinde hisse oyuncak oldu karşısında güçlü alıcıda yok,50 dolar bazından çok uzak,bilançosu gelmek üzere bakalım nasıl gelecek,pazartesine bakmak lazım tavanın devamı açısından.
950 yaptıktan sonra 1024 oldu orada duraksadı,havadisler fena değil,yani olumlu,bu hissenin buralarda oyalanması biraz düşünceli,tahtacısı çok firavun kafasından neler geçiyor bilemiyoruz,zaten her an bilanço açıklanır.
Geçen 950 yapmıştı şimdi %6 düşüşlen 925-bi düşüş daha yap eski yaptığın gibi 850 yap bari,bunun tahtacısı aç gözlü,korku salarak kaçırtmaya çalışıyor,çünkü biliyorki rekor bir bilanço gelecek tahminen bu ayın sonunda,kıçını yırtsada beceremeyecek tahtacı,yaptığı bu hareketlerden anca bizden kardan zarar yaptırır :bravo:...ytd.
Düştü, önemli değil ben zaten yüksekten satmıştım. Şimdi dipten alıyorum. Onları da yüksekten okuturum. :kahkah:
Tahtacı firavunluk peşinde,ulen topladığın yetmedimi hala, laga luga yapıp hisseyi asansör benzeri misali yaptırıyorsun,bir aşağıya bir yukarıya,ay sonu gürürüm halini :seyt:
Haftaya cumaya kadar bilanço açıklaması gelebilir diyorlar,ben yüksek bekliyorum,çünkü çok bekletti,son bilançoda düşüş yaşanmıştı,ondan önce çok yüksekti 500 milyon üstüydü,şimdi 850 milyon diyenler var gerçekmi bilmiyoruz,olsa neye yazar,devamlı bilançodan yiyorlar guya yatırımda kullanıyorlarmış,ulen çokmu düştünüzde bilançoyu kırpıyorsunuz,artık ne kadarını açıklıyorlar oda muamma...neyse bekleyelim bakalım hisse zaten asansör olmuş,1000 üzerinde bile kalamıyor.
Bugün 1000 üstü bekliyorum,zaten benden başkada yazan yok,ulen hisse 150 oldu yoksunuz 1000 üstüne attı yine yoksunuz,bizde ne yapalım kendimiz çalıyor kendimiz oynuyoruz,bilanço iyi gelirse yine hedef 50 dolar hisse başına,zaten bilançoya anında tepki vermiyor sebep tahtacı,eskiden olsa 1000 er lotluk alırdık,şimdi parama kıyamıyorum,çünkü 4 daire sattım bedavaya gitti,eskiden 250-300 arasıydı şimdi 1 daire 5 milyon,neyse cumayı bir görelim bakalım...ytd.
974 yaptı 1000 yapamadan kapanışı 947 kapattı,resmen dalga geçiyor,zaten 1000 buna haram oldu,geçsin dalgasını bakalım tahtacı nereye kadar basacak,cuma ne yapacak bakalım tahtacının halini düşünmek bile istemiyorum,hacim çok düşük,4000 cıvarında,anlaşılan çoğu hisse kayın elindeki tahtacı onları kapmak istiyor,bakalım elmi yaman beymi göreceğiz,bundan önceki bilanço 500 üstüydü,1 çeyrek 57 geldi,bu kadar karlı hissede bu bilanço çok düşük gelmesi ilginç,10 kat aşağıda sayılır,ülkede ne fırıldaklar dönüyor bilemiyoruz,onu iktidara sormak lazım !!!,2 sezon çok iyi geçti,çoğu gıdalar katladı gitti,tahminim bilançonun 800 üstü gelmesi,patron bakalım ne kadar kırpacak,ülke zaten hırsız kaynıyor:he:
1000 yaptı duraksadı,bunun duraksadığı yerde genellikle aşağıya basıyor,dünya kadar geliri var devamlı yatırım yapıyor yani para içinde yüzüyor,böyle şirketde sürünüyor hala,TETMT'nın tırnağı olamaz ondan neredeyse 10 kat aşağıda fiatı,yarın cuma ne mok yapacak bakalım,tahtacı emi sen en iyisi taban çektir,zaten alıştık senin abuk sabuk işlerine,zamanı geldiğinde çırpınırsın malı elimizden almak için,hani 150 iken 250 yapıp peşinden arkasından 5 tavan çektiren sen değilmiydin :plc:
114.881.203 milyon zarar açıkladı :evil:,şaka gibi yahu,nereeyse iflas bayrağını çekecek,o kadar satış gelirleri nereye gittiki bunun,zaten önceden açıkladığı karlardan devamlı kırptılar yatırım yaptıklarımız hizmetlere aktardık diye,ülke tek adamın emrinde olursa sistemide böyle olur kürt çalar çingende oynar,tepedekiler hırsızlık peşindeyken böyle şirketlerde mecbur onlara uyacak. PKENT zararıda -62.918.594,oda 274 yapıp 230 sınırına indi,buralardan destek arıyor,bakalım bu nerelerden destek bulacak :notr:
900 altına sarktı :evil:,zaten önceden 1100 üstüne atmadan 850 oimuştu,yine aynisi oldu :kmk:
Kapta ihsanın açıklaması var,sadece yatırım yaptık diyor yani elde edilen kardan,ama nereye harcadığı belirtilmiyor,mondelez bunu biliyormu acep ?,ihsan ne dolap çeviriyor acaba,konuşurken mangalda kül bırakmıyor,olan kent yatırımcısına oluyor,mondeleze mail attım ihsan için bakalım cevap gelecekmi :notr:
20 eylül kapı,isteyen incelesin :one:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1336530
800 altına indi ilaveleri bıraktım,al tahtacı meydan senin artık,ne mok yaparsan yap,800 son durak dedik 782 kapattı namuzsuz,ne yapmaya çalışıyor tahtacı,maliyeti neki bunun zararına hissede satılmazki,biz 150-200 arası geldik 1500 cıvarına,kademeli boşalttık,1000-1400 arası iyi trade yaptık,sen ne mok yaptın tahtacı,kardan devamlı zarar yazacak değilim,bu iş tahtacı işine benzemiyor,mondalez ve ihsanın işine benziyor,zaten bir lokma hisseleri var onuda satıyorlarsa yuh olsun,en son 810 aldık altı yok benden,stoploss uygulamıyorum sadece hisse almıyorum 800 altından :seyt:...ytd.
750 tl,50 dolar beklerken 25 dolar altına indi :evil:...100 kağıt kazandırdı 50 kaat zarar yazdı,800 altı bana yaramaz orada bıraktım,artık nereye düşerse düşsün elimdeki dursun 800 üstüne çıkmadan ilave yok,tetematın tırnağı olamaz.
Göstermelik 787 yaptı,esasında yazmaya değmez.
En sonunda 750 görüldü,bakalım daha nereler görülecek,1500 seviyesine göre tam onun yarısında sayılır,borsa zirvedeyken patron bozuntusu ve uşakları hep kardan tırtıklıyordu,guya neymiş şirketi güçlendirmek için yapıyorlarmış,cin kadar hisseylen bunun içinmi borsaya kote oldunuzda milletin yatırımını zarara soktunuz,biz neyse kardan zarar yazarız,peki 1000 üstünden alanların hali ne olacak:seyt:
770-750 kafasına göre takılıyor...valla aklımın ucundan geçmezdi buralara geleceğini,50 dolar beklerken 25 dolara razı edildik döt heriflerin yüzünden,tetemat yani 3 adı LYDYE oldu,oda devamlı ad değiştiriyor 9000 idi tavan oldu 9965 oldu,cük kadar hissede mangal kadar yürek var fiatı 300 dolar neredeyse,sizin kent ailesi olarak...
LYDYE 2 günde %17 yaptı,buda düşeyimmi,düşmeyeyimmi hesaplarında, ayni oranda yükselse 900 olur,3 tavanda anca 1000 olur :(
Ikına sıkına 777 yaptı zorlan,800 üstüne atmadan ilave yok,esasında bugün cuma yani onun günü,ama bugünde borsa açısından sancılı gün bekleyelim bakalım :notr:
Bugün tek tük ilave yaptık 760 altından,oda baktım 800 üstüne atamıyor,sadece ufak alıyorum,yazıklar olsun,kar yazması gerekirken zarar açıkladı,öncesinde rekor kar açıkladığında şöyle dediler,arta kalan karları şirkete aktardık yatırımda kullanacağız dediler,yalan,peşinden 60 milyon kar açıkladı,onun peşinden 100 üstünde zarar,yahu 2 dini bayram geçirdiniz hiçmi kar etmediniz,bana kalırsa paraya çöktüler,arştırılması lazım devlet tarafından.
Çıktığı yerde duramadığından tekrar indiği yere demir atıyor,işlem hacmi yok alanda yok.
828 tavan çekmiş hayret,hiç olmazsa kötünün iyisi sayılır.
Ayni taktik devam,çıktığı yerde duramayan bir hisse,yinemi zarar yazacak acep dünya devi :notr:
800 altına indirmiyorlar,var bir iş bilemiyoruz,1000 altına inmez dedik 750 yaktı namızsız maliyet 950,zarar olsa bile kardan zarar sayılır,tabiki oda zarar,2 tavana bakar sadece,çıkarsa düzlüğe çıkarız,hedef yine 1000 üstü.
Adamlar ettiği karlan borcunu kapatmış,guya önceki kar düşük geldiği için üstünü yatırıma yöneltmişlerdi,demekki hepsi yalan vede inceleyen yok,yargı siyasi olduğu için muhalefetlen ilgileniyor,hal böyle olunca sektörlerde her türlü hukuksuzluğa baş vuruyorlar.
İnsan utanır,2 bayram geçirmiş hiçmi bir insan kar etmez,etmesine etmişlerdirde parayı iç etmişlerdir bana öyle geliyor,zaten kaptada öyle diyorlar karları yatırımlara ve borçlara saydık diyorlar,ha sahi ne borcuymuş o ?aldığı kredininin borcumu,adamlar kredi borcunu bize ödetiyor,ha kasa ha biz ne fark eder,ihsan postalanmalı yabancı biri gelmesi lazım sektörün başına,zaten mondaleze mesaj çektim,ilgilenirmi göreceğiz,cimere yazmam onlar başı müşkülünde kellemizi nasıl kurtarırız bu yaptığımız pisliğin yüzünden diyorlar,halk muntlaka bizi cezalandırır telaşında,zaten uyduruk enflasyon açıklıyorlar yargıyıda halka kötek olarak kullanıyorlar...beni ancak 2 tavan kurtarır bu yeni aldığım hisselere göre,1000 altına inmez dedik 750 gösterdi,bu zararı eskiden ettiğim karlara sayıyoruz mecbur :notr:
Galiba mondaleze mesaj çektik diye kızıp 714 yaptırdılar :seyt::seyt::seyt:
Namızsızlar 731 yazdım ilave için vermediler,bugünkü kapanış 811 oldu,gerçekçi olmasını bekliyorum !!!
867 :notr:...800 üstünde kalması dileklerimlen,sanırım birşeyler oluyor şikayetler meyvesinimi veriyor acep,öyleya 2 bayram geçir zarar açıkla,oda yetmez gibi ben sizin paranızlan yatırım yapıp borç kapatıyorum de,üstelik sığ hisseylen,0.54 ne demekse halka açıklık oranı ?
890 kapattı %9 yaptı,sanırım tahtacı birşeyin kokusunu aldıki sine,sine,yavaş,yavaş götürüyor,buna en güzel tahsisli sermeye artışı yakışır,olma itimali var gibi,çünkü çok sığ hisse %1 bile değil halka açıklığı.
Borsa sert düştüğü halde aşağıya inmemesi garip,gerçi çoğu zaman endexsi diklemez öyle huyu vardır eğerki beklentiye girdiyse bekleyelim baakalım,700 cıvarı aldıklarımın çoğunu verdim zaten alan hayrını görsün,731 yazmıştım vermemişti 714 gösterdiği zaman,bizde lot bolluğu var nasıl olsa,tahtacı 1000 üstüne atarsa benden anca alır.ytd.
Zar zor 800 üstü yaptı 900 yapamadı 890 yaptı,buradan bocalama yaptı 855 kapattı borsanın sert düşmesiylen,bakalım bundan sonraki hedef ne göreceğiz.