Bera kombassan gurubu bunlar hep aynı
Printable View
Bera kombassan gurubu bunlar hep aynı
zarar kar demeyip tüm ortaklar versın malı dıcemde olan hep bizlere oluyor,hisse 0 a düşse bunlar sevinçten takla atar iyimi, o yüzden yıllardır ,ihlas ,doğan gurupları ,ciner , bır baltaya sap olamadılar,kul hakkı yemişler daha bunlar iflah olmaz, şimdi nasıl onay verecek spk, buna vermicek bence millet satınca kağıt ıyıce ucuza gelince bunlara kalacak meydan yalan rüzgarı bunlar kabul olmaz sankı bu bedelli
Bu nasıl bir hissedir düşşede sövüyorlar çıksada sövüyorlar.Hiç bir teknik paylaşım veya bilgi paylaşımı yok bolca küfür alanda küfrediyor satanda bence bu işte bir kasıt var.Bana göre ise Selva gıdanın halka arz sonucu spk dan yakın zamanda çıkacak,tahsisli sermaye artışı ve borç ötelemeleri 9 aylık bilançoları olumlu etkiliyecek,IP INTERCAPITAL MARKETS A.D.nin satışları karşılanıp mal toplanacak ve bedelli sermaye artışı yapılacaksa bu fiyatlarla olmayacak hissesi olan varsa sahip çıksın diyebilirim
Bu durumdaki ittifağı 1.5a bölmek hayaldir sabredin derim.
Hayırlı olsun
Birkaç gündür iyiydi fakat zayıfladı.adeseyle uğraşıyor spek orda isi bitmeden burası pek adam olmazsa benzer.
Bir düzeltme yapsada alsak, bu gidişle arkasından bakacağız.
tavan olmuş boş güven yok
%300 bedelli onayı eli kulagında
aşağıya yazdıklarım tamamiyle bir hayal ürünü, eğitim amaçlı bir senaryonun parçasıdır.
kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir.
30.09.2020 tarihinde Toplanan yönetim kurulumuzca:
19.08.2020 tarihinde alınmış olan %300 bedelli sermaye artırımı kararının iptal edilmesine, kararın SPK ve ilgili kurumlara bildirilmesine;
tamamı iç kaynaklardan (yeniden değerlenme oranlarından) karşılanmak üzere şirket sermayesinin 600 milyon kayıtlı sermaye tavanı içerinde 100 milyon TL den 300 Milyon TL ye (Yüzde 200 bedelsiz) çıkarılmasına, SPK ve ilgili kuruluşlara ilgili tüm başvuruların yapılmasına;
oybirliği ile karar verilmiştir.
:cool::cool:
Bedelli açıklaması ile onca insanın kanına giren yönetimi nanetliyorum Allah ondan bulsunlar 4100 maliyeti ile bekliyordum 3250 vermek zorunda kaldım
kendilerine verip alıyorlar ne salakça birşey klavye şovmenleri başka birşeyle oynasanız daha iyi yatırım tavsiyesi değildir
Bedelli demek, ortakların cebinden şirketin kasasına para aktarımı demek. Mevcut ortakların ve speklerin bu durumu isteyeceklerini hiç zannetmiyorum ben. Muhtemelen de tıpkı 2019 da yaptıkları gibi, aldıkları bedelli sermaye artırım kararını iptal edecekler. Küçük yatırımcıların bedelli aşkını da inanın anlamış değilim 🙂
(Tabi bu benim görüşüm. Yüzde 50 ihtimal veriyorum. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Bu bahsettiğim durumu gözardı etmeyin diye paylaşıyorum. Yarın sana uyduk kaybettim falan demeyin..dediğim gibi bu adamlar güvenilmez adamlar. Küçüklerin paralarını son kuruşuna kadar alma derdindeler. Ne yapacaklarını kestirmek çok zor)
oluyo mu oyle.spk'ya basvurduktan sonra onay asamasında vazgectık ıstemıyoruz dıyebılıyorlar mı
selva hıkayesı vardı bır de.selva spk uyumlulugu ıcın sozlesmeyı duzenlemıs su anda..duzenleyıp spkya basvurmus oldu mu dıye.
58 tl den halka arz edılmıs yıllarca o rakamın yarısına bıle ulasamamıs.
2019 yılında dediler. İttifakın kendisi dedi.
Geçen haftalarda BERA da dedi.
58 den halka arz edildikten sonra, yaptığı bedelsiz ve tahsisli artırımları, yani bölünmeleri dikkate almamışsın.
İttifak holding 2019 yılında, Bedelli kararı alıp, spk ya başvurup sonrada iptal eden vukuatlı bir holding. Borsaya parasını yatıran insanlar ne yazıkki hisselerin geçmişini bilmeden bu adamlara para emanet ediyorlar. Oysa pazardan 1 kilo domates alırken, sapına soluna bakıyorlar.
Buralar terk edilmiş kağıtta kimse kalmadı herhalde
Çalı arkasında bekliyoruz. Hem bedelli hem selva gıda halka arzı var, daha ne olsun. 300 milyon TL çok iyi para. Son aylarda borsaya 30-40 milyon TL sermaye ile halka açılıp bir iki ayda 5-6 katına çıkan bir sürü şirket var.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İttifak'ın gayri menkul şirketi de var. Binlerce konut inşaatı var. Bunu da dikkate alınmalı.
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=65
ITTFH bedelli başvurusu onaylandı
İmtiyazlı hisselerin bedellsi nasıl olur acaba. Çünkü borsada işlem görmüyor. O zaman rüçhan ı falan nasıl hesaplara geçecek bilmiyorum.
kimse kalmadı mı burda??
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes bedelliye bağlandı, kaldı.
Tr İnvesting forumuna bakıyorum arada. Dün ve bu sabah insanla resmen piskopatlaştırılmıştı. Malı 11 lerden almışlar, taban raban gidincede ellerine kitlenmişti. Kimse bedelli nedir, rüchan nedir bilmiyorken sırf tavan tavan gidiyor diye 11 lerden ittifaka girmişler. Sonrada doğal olarak ağlıyorlar.
Forumlarda kimsenin gazına gelmeyin. Sizi yönlendirmesinler. Hisseyi bilmiyorsan girmeyeceksin kardeşim!
Biz 6 yıldır takip ettiğimiz halde bu ********lerin kurnazlıklarını hala kestiremiyoruz. Bu adamlar küçüklere para yedirecek adamlar değil.
Aman dikkat edin. Hayallere dalmayın.
kısa vade perspektif çizeyim:
1) Bedelli sermaye artırımdan 300 milyon TL kasaya girecek bi kaç gün içinde. bu parayla kısa vadeli borçlar ödenecek.
2) 300 milyon TL lik bir paranın kasaya girmesiyle 276 milyon TL olan öz sermaye 576 milyon TL ye çıkacak. yani pd/dd oranı 3 den 1,5'a düşecek.
3)9 kasımda 9 aylık bilançosunu açıklayacak. mayıs-haziran ayında banka kredilerini yapılandırmıştı. 6 aylık ödemesiz süre yaptı çoğunda. 3. çeyrekte sıfır faiz gideri olduğundan 9 aylık bilançosunda rekor kar açıklayacaktır.
4) yirmi gün sonra tüm avrupada Covid önlemleri kapsamında yine önlemler alınmaya başlayacak. Gıda şirketleri yine revaçta olacak. ortalık gıda şirketleri haberleriyle çalkalanırken, SELVA GIDA nın halka arz takvimi açıklayacaktır holding. tahmini 800 milyon TL lik bir halka arz olacaktır. (ulusoy Un şirketinin borsadaki fiyatlamasına bakın)
5) holding, sermaye arırımından elde ettiği gelirin dörtte birini SEHA inşaatın Zermeram konutlarına harcayacağını duyuracaktır. izahnamede projenin yüzde 40 nın tamamlandığı yazılı. TV lerde zermeram a ait reklamlar oynayacaktır.
6) imaş makinenin afrikada aldığı işleri KAP olarak atacaklardır.
sonuç olarak önümüzdeki aylarda büyük KAP bombardımanlarına hazır olun.
cuma enaz 7 milyon lot dip açacak 4 milyon meksa 3 milyon philip capital.
Rüçhan la fiyatı neden farklı aynı yönde hareket etmiyor. İnsanlar bedelli katılmamak için satıyor mu nakit e mi dönüyor.
İhlasyayın bedellisini millet kulansın diye haber ajansını halka açacaz diye haber gönderdi bedelliyi yedirdi arz marz yok.Öteki iştiraklerinin bedellisinde de aynı yemeği ısıtıp millletin önüne getireceklerdir. İttifak da makarna yedircem dedi bedelli bitince arz marz hikaye olur adese de bedelli yapar, o zaman da aynı makarna ısıtılıp milletin önüne getirilir. Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın MMF 1 kardeşim bu aracı kurumlar salı ve çarşamba cari fiyatın % 40 altına gelen fiyattan rüçhanda mal aldılar. Sence 2 liraya gelen fiyattan rüçhan alan bir kişi bu malı bir gün sonra 2.97 ye satmazmı. Ben suç işlemiyorum bir realiteyi söyleyerek rüçhan sonuna kadar, dikkatli olun diyorum. İftira ve yalan haber suçtur. Bana kızacağınıza rüçhanları kullanıp hisseye satmayan cari fiyatın % 40 altına satan kıymetli hesap kitap bilmeyen ve tek işleri Meksa A1 ve Philipcapitalı zengin etmek olan kıymetli ortaklarınıza kızın Saygılarımla
Bedelliye katılmak için hisse başı ne kadar yatıracağız
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MMF 1 kardeşim. Benimkisi temenni değildi. gerçekleri göstermek ve ucuza kardeşlerimin rüçhan satarak meksa A1 ve philip gibi şirketleri zengin etmemelerini sağlamaktı. Çünkü bu aracı kurumlar katmerde zengin oldular . milyonları götürdüler. Biz ucuza rüçhan satmazsak bunlarda bizim sırtımızdan milyonları kazanamaz. İnannın ki içten söylüyorum inşallah ben yanılırım ve kendi harcamalarından ayırmış küçük yatırımcı kardeşlerim zarar etmez. inşallah ben yanılırım. saygılarımla
sn. m.kemal türk,
tamam, sizin dediğiniz gibi olsun.
saygılar/başarılar..
is the average of five people around the human..
selva gıda nın arzı spk tarafından onaylanmış...
ihlas ın arzı da onaylanmış mıydı?
bir arkadaş demiş ya, bedelli olunca arzı unuturlar diye, bu sebeple sordum, bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
ytd.