https://youtu.be/ros5HxYMtWA
Printable View
Ya bu gün düşündüm sabır güzel birşey de enayi olmak ayrı bir seyy Allah akıl verdi bekleyeceğiz birilerinin insafını ağzından bir kelime kelime edermi diye, meğer bizim aklımız yok diğer hisselerim artı yazarken burada ki nakit çöp olup gidiyor benden bu kadar arkadaşlar naktimi diğer hisselerime aktarıyorum hiç değilse oradan aklımla ekmek yerim.Hoşcakalın.yatırım tavsiyesi içermez kendi hür irademle aldığım karar.Beni bağlar.Umarım hayallerinize ulaşırsınız.
Oflu millete sattırıp almaya mı çalışıyorsun? Hadi cvp ver
O zaman cevap vereyim;Benim o kadar param olsa size selam bile vermem:).. Bayrağı aldık cephede kılıç kuşandık atladık in saflara yürüdük yürüdük yere düşene el verdik kaldırdık bir zaman sonra geriye döndük bir baktık arkada kimse yok.e tamam da enayi yoluna da koymayın bizi biz aldıkça verdiniz aşağı bizde artık aklımızı kullanalım dedik borsada piyasada fırsatlar hiç bitmez buradaki sermaye üçte bir gitti sağolasınız.Biz göremedik siz hayrını görürsünüz inşallah.. Hoşçakalın.
Ayrıca kim benim paraları yemişse helal hoş olsun, akıllı ve sabırlı adamları severim.
Aklını kullanamayanlar başkasının esiri olmaya mahkumdur.Sizin karar alamadığınız yerde başkaları sizin adınıza alır, O zamanda yalvarırsınız tahtacı ya ne olur çıkar hisseyi yada birileri size dipleri gösterir.. Şimdi söyle düşünelim biz ahmak mıyız para bizim kim benim cebimdeki parayı alırım diye tehdit edebilir ben ona nasıl müsade ederim.Artık vizyon u büyütüyoruz Dünya Türkiye den Borsa bir hisseden piyasalar sadece borsa dan ibaret değil.Tek bir fark var ama aklın olması lazım.Haa paran var aklın yok..O zaman investe takıl... Yatırım tavsiyesi değildir.Can sıkıntısından karalamalar..
Doğru yola yanlış adamlarla çıkılmaz.O zaman yol da kalmaz,adam da.Şükür farklı bir hissede rızkımız çıkıyor,aman sizin haberiniz olamasın orasınında içine edersiniz.Akıl sen ne büyük nimetsin..Ytd.Akıl oyunlarıdır.
Benim paraları kim çarptı yada kimler söyleyene bir sürprizim var.SÖZ
bende bugün elimde olan malı vermeye başladım oflu şükür ki zararda değilim kimsenin aklını değil kendi aklımı kullanacağım. ben giderim artık ytd. kim hayal peşinde koşacaksa koşsun
Btr de işlem yapan kendisine yatırımcı sananlara ben asalak keneler diyorum 😊 birilerinin sırtına yapışıp doymaya çalışan asalaklar.Aklınızı kullanın.Aklnınızı..ytd.
bugün işbir de yüzde 250 kar yapan bir arkadaş garanti bankası üzerinden 28 lot alış yapmıştır.
Demedi deme İbrahim bunlar adamın kanını emer...
Adam formasyon da hamile boğa formasyonu görüyormuş bol bol doğuracak mış 😊😊Bende sağdan bakınca kalkan alet formasyonu görüyorum.🤩🤩🤩
HayırSM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Coook alma dedik ama aldi. Aldi da ne oldu. Bak bugun eksi daha da duşecek sanki.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oflu offf dedirdin artik offf. Iyi ki satmissin burada ne dolaniyon :) kalkan alet kime gircek bakalim bu arada haklisinSM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ters manyer yapalar var burada dikkat edin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkes panikle satmaya başlamışsa güzel günler yakın demektir.(yt.değildir)
hisseden düşmeyenleri düşürme taktikleri.önümüzdeki günlerde kapa bizim hazırlığını tamamlamak üzere olduğumuz girişimimizle ilgili haber düşünce ne yapacaklar çok merak ediyorum.
Güncel rakamlarla isim yok.onemli olan elimde kaç lot var.sonuclanin ca alacağım tutara bakarım.
Satan benim sayın marslı yine algı yaratıyorsun leblebi sayıyordun bişeyler yapıyordun.Şimdi de hazırlığını tamamlamak üzere olduğun girişimi pazarlama derdindesin.Kaç yıl geçti sayın marslı ben de 3 yıldan fazladır bu hissedeyim doğru hisse doğru zaman da girdim senin gibi 2012 den beri paramı buraya bağlamadım. Önce şunu anlayın bu ülke de enflasyon var gerçek enflasyonun kaç olduğunu da kafası çalışan her insan farkındadır.Derdim siyaset yapmak değil.Ülkemizin gerçekleri bunlar.O yüzden burda paramın pul olmasını izlemeye devam etmek istemedim. Başka yatırımlarım da var satmayı tercih ettim ve daha iyi değerlendireceğimi düşünüyorum.Öyle tahtacı yapmış gibi o bu yapmış gibi algı yaratmayın.Satan benim kardeşim. İnvesting de ki komisyoncu olan arkadaşlar hakkım da saçma sapan konuşanlar hepinizin neler yaptığını ne haltlar yediğini biliyorum biliyoruz. (çoğunluğu tenzih ediyorum yarası olan gocunur.) Maliyetimin eksilerde olduğu bir hisseyi kaç paradan satacağımı da kimseye sormayacağım herkes kendi aklını bir kullansın ve şapkasını önüne koyup düşünsün kimsenin kötülüğünü istemem istemedim. Sayın marslı başta olmak üzere herkes hakkını helal etsin.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
TC Cumhurbaşkanı da mı algı yaptı o zaman.ekranlarda hazineye devrin den bahseden ben değildim heralde.
Cumhurbaşkanının algı yaptığını düşünmüyorum lakin temettü gelirini hazineye alarak sözünü yerine getirdiğini düşünüyorum.Şu an daha fazlasını da yapmak elinden gelmiyor.Fikrim böyle olduğu için de sattım zaten neyse ben 3 tane farklı hukukçu arkadaşıma sordum araştırdım ki birisi raportör onlar da yapabilecek bişey bulamadılar inşallah sizler bulursunuz hayırlısı olsun herkes için hayırlı akşamlar.
Temettü gelirlerini hazineye aktarmak Atatürk hisselerinin hazineye devri anlamına gelmiyor.turkiyede bankacılık ve imtiyazlı hisselerle ilgili uzmanlık alanı ve bilirkişi olan iki üç kişi var .onlarla da zaten görüşüyoruz.ayin yirmisinde birisi 20 lota yakın tavandan alış yapıyor.sonrasinda birisi tabana yirmi lota yakın satış veriyor.bu hareketler silkeleme hareketi olarak değerlendirilir.ama siz ben sattım diyorsanız eyvallah.alanada satana da hayırlar getirsin.ky arkadaşların kafası karışmasın
İnanmıyorsanız atayım gerçekleşen işlemleri özelden yazın numaramıda vereyim hiç problem yok özellikle küçük yatırımcının kafasını karıştırmak istemem silkeleme falan yok canım sıkıldı sattım yine satarım istersem.
Sizin satmadiginizi iddia etmiyorum.tahtadaki hareket ten bahsediyorum.bu kadar adetli ve tek emirdeki satışlar ve alislar kafa karıştırıcı oluyor.sizin açıklamanız konuya açıklık getirmiştir.siz satarsınız birileri alır.siz sattınız diye beklenti de bir değişiklik olmaz.
sayın ali kütahya, ben de şüpheye düştüm.sattığınıza inanmadım. lakin öyle diyorsanız doğrudur. önceki yazılarınıza göre en son satacaklardan biri olarak düşünmüştüm, iki yıldır tahtayı tanıyorsunuz ve 33 000 e vermeniz çok abes olmuş inanamayaşımızın sebebi de budur.bir haftada %20 - 25 zarar çok para.
Ekran görüntüsü atmazsanız inanmam 64gördük 50 leri gördü kaç kere satmadın bugün 33 lerden verdin hiç mantıklı değil
Sayın arda602. 64 de satmadım 50 de satmadım belki de aldım sattım beklentim bitti burdan tamamını sattım.İnanmıyormuş çocuk musun? Laf ağızdan çıkar.Ben sattım.Madem inanmıyorsun yaz özelden vereyim numaramı atayım whatsapdan ne diyeyim.Gecenin üçünde buraya fotoğraf yüklemekle uğraşıyorum nasıl oluyor onu da bilmiyorum.Ya da biri anlatsın nasıl yükleniyor?
Sayın Susurluklu ben de satmak istemedim bugüne kadar hep bardağın dolu tarafını görmeye çalıştım.Lakin bu işin tadının kaçtığını düşünüyorum.İşin özü bu kadar temiz safi küçük yatırımcının olması beni çok ürkütüyordu.İlk zamanlar bu hisse de bu kadar küçük yatırımcı yoktu çoğaldıkça ve ülkenin geldiği konjonktürde bu işten ümidimi kestim ve kendime bu tarih de satacağıma dair söz verdim.Son tarih buydu benim için çünkü siyasi olsun banka kanadından olsun sürekli aslı çıkmayan haberler geliyordu.Enflasyon baskısı diğer yatırımlarım da ettiğim kârlarla gözden çıkardım açıkçası satma sebebim bu oldu.Benden alan benden çok kazansın.
Sayın Bankers;Önce cephede savaşırken, düşene el atarken bizi arkadan hançerlereyen leri tespit etmek ve nakitimi diğer yerlerde toparlarken beklemeye ve suhulet e çekildim.Biz hücum derken uyanık geçinen bazı zevatlar ganimet peşine düştü düşenlerden ne toplarsak kârdır misali.Şahsi düşüncelerim beni bağlar ama ben yokum artık.ytd
Borsada işlem gören imtiyazlı ve kurucu hisselerle ilgili yeni düzenleme olursa işbank hisselerine nasıl yansir acaba diye düşünüyorum.olumlu olur heralde
:hi:...................