Arkadslar haber filan yok bugun twtrda yazan bir ekip hisseye tavan yaptirdi . Yarin dikkat esin elinize vermesinler yukselisin sebebi bu...iyi aksamlar
Printable View
Arkadslar haber filan yok bugun twtrda yazan bir ekip hisseye tavan yaptirdi . Yarin dikkat esin elinize vermesinler yukselisin sebebi bu...iyi aksamlar
A1 in hakkından galip öztürk gelir. Dikkat edin elinde olmayan atlamasın
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 ve gedik tahtacının en çok kullandığı 2 kurum.
Daha sonra yapı kredi,iş ve garanti ve ak yatırım.
Size altın değerinde tiyo,ky atlarsa mala tahtacı basıyor,kimse atlamazsa tavana gider gene,alımları ve satımları küçük parçalar halinde yapın.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Hissenin yeni bir banda oturması gerek.Her geçen gün bu seviyeler çok ama çok ucuz kalıyor.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşme nedir
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zamanki hareketini yapacak gibi yine.
Asıl soru şu başladığı yere dönecekmi..kuşmu civcivmi:)
Bu salak spekten para kazanmak o kadar kolay ki.Sabah kademelerden ne yapacağı belliydi.
iş almadıkkca tahta donmezzz sımdı 1,61 lerden alıma basladııııııı
Robotlar var aldıkça aşağı basıyorlar . Akşam nasıl kapatacak açıkları olan beklemeli.. 1.59 gelse allah ne verdiyse dalll
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtadaki adamlar çok güçlü.Patronun adamıdır kesin.Arada milyon lotlar yazıp nabız yokluyorlar.Dövizin artması, arsanin bir bölümüne yatay imar izni verilmesi, Holding ile iktidarın arasının düzelmesi nedeniyle tahtadaki baskıda fazlalaşıyor.Sürekli dökerek kimsenin para kazanmasını istemiyorlar yükselisten.Zaten 30 milyon lot var toplamda.
iş almadıkkca tahta donmezzz sımdı 1,61 lerden alıma basladııııııı
https://i.hizliresim.com/5yAPjj.png
1.62-1.64 Bandının ustune atmalı
Yine kitlediler malı geçmiş olsun cümleten...izlemeye gerek yok zaman gelecek bizde onlara kitleyeceğiz bu malı.ytd
Dünkü fiftif işkemlerden belliydi bugün o.r.s.b.luk yapacağı o kadar işlem yaptı net alış yoktu paslaşmalarla tavana çektiler bu günde acımasızca verdiler hep aynı terane...
Endex de patladı buyrun artık cenaze namazına...
Net konsolide bilanço ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı
Y.T.D....
"Tecrübe çok acımasız bir öğretmen; önce sınavı yapıyor, dersi sonra öğretiyor.
"Vernon Law"
https://youtu.be/xNvWP9thXow
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
52 den aldık bakalım.Spek bu işlemlerden para kazanamaz diye düşünüyorum.Ancak yukarı götürüp mal verirse para kazanabilir.
1.55 üstüne saĝlam atarsa yine 1.80 denemesi gelebilir...ytd
Yine mala bağladı sazan yakaladı demekki...
Bizim kıvrak her zamanki gibi dökemedi dökmek istediğini ne para girişi ne çıkışı var kendi alıp satıyor namıssız kıvırsın dursun .
400 bin lot kptırmış o yüzden kıvırtıyordur ama boşuna kıvırtıyor vermezler istediği kadar bassın ortalama için cephanesi çokmuş alıcının sabırda var gerisini spikik bilir...ne isterse onu yapsın...dha önce 50_60 bin kaptırdımı canı sıkılıyordu šimdi sinir krizi geçiriyordur hrhalde dahada çok kaptıracak buralarda oyalanmaya devm ederse....benden söylemesi spikik...
Ciddi bir haber geleceği söylentilerini duymuş alan arkadaşlar bende atladım sazan gibi bekleyeceğiz artık sakın satma sabret çok yakında dediler hayırlısı bakalım...
Íşte o arazi haberi şuan petrol bulmasından daha değerli 2 milyon metrekare araziden bahsediliyor oyuncakmı bu rakam...ytd
Adese de 5 ay önce 1.70 1.80 lerdeydi satılacak haber gelecek dediler inanmadım almadım şimdi 13 tl oldu.bu kez mipaz dediler bunu aldım inşllah 3 adese olması ümidiyle...burası borsa burda olmaz yok heran hersey olabilir...ytd
4 yillir bedelli yapmiyor bi bedelli patlatir sermaye tavanina ulasir yuzde 40 maksimum simdilik bide zamaninda aydin dogan dohol dyhol birlestirmek istedi 55 kurusa cagri yapti ciklet paraasina dyhol topladi millet perisan oldu.aydin doganin elindeki kagit satilirsa gercek degerini bulur bakiniz dogan gazeteye 1 2. tl lerde idi senelerdir sonra demir orene satildi 8 den cagri yapti 12 lere cikti bu aydin dogan adama para kazandirmaz.doholle mipaz birlestirmek ister cagriyi dusuk tutar is biter hep arazi 2 milyon falan filan ii tarafindan bakmayin o arazi 10 yildir konusuluyor 5 senede 4 bedelli yapti biraz arastirin arkadas tavsiye edince baliklama atlayanim biraz inceleyin ben 2010 dan beri tanirim bu mipazi siz 1.5 tan alip 3 ten satarim diye 3 yil beklerken tahta kurucu uc ayda bir cebine yuzde 30 koyuyor
kime satılacağı ile ilgili bir detay varmı
yok bisey kafa yormayin 15 kademe cikardilar cakiyorlar
1,53 e geri gelmiş adi kağıt gene
Twıztaz meraba.bu kağıt sürekli böyle mı gıdecek sence artık 1.85 malıyetle kaldım. Bı kere terse kaldım sat al yapmaya da cekınıyorum artık. Eğer böyle devam edecekse bende ona göre ışlem yapayım 7000 zararla kaldım.
teknikçi arkadaşlar, destek direnç noktalarını paylaşırsa mutlu oluruz.
Mal gelmeyince ne yapsın zavallı... Kalıyor öylece...
yine yapar 185 ler olmasada 170 175 ler yapar ins secime kadar sabret